Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juve1985

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon a Juventus bejelentette Giorgio Chiellini leigazolását. Az Öreg Hölgy elmúlt időszakának meghatározó egyénisége azonban nem a keretbe tért vissza, hanem a vezetőségben kapott szerepet. A klub az alábbi nyilatkozattal adott hírt az eseményről. „Giorgio Chiellini visszatért a Juventushoz,…..
Juve1985 2024.09.16 17:55:16
@Joachim21: Chiellini mindig is egy top védő volt. Nem tudom milyen meccseket néztél a Del Piero utáni korszakban, de szerintem nagyon kevés ilyen képességű védünk volt és szerintem nem is lesz, legalább is mostanában biztosan nem. Gyakorlatilag jobbá tette Bonut és klasszissá tette Barzát. Az meg, hogy nem volt a legjobbak közt arra nem is reagálnék.
Dušan Vlahović a Sky Sport számára nyilatkozott a hétvégi bajnoki nyitány előtt, s a csatárt kérdezték célkitűzéseiről, de felmerült az edzőváltással kapcsolatos változások témája is. „Az új szezon kezdetén jól érzem magam, motivált vagyok, és feltöltődve érzem magam arra, hogy jól teljesítsek, és…..
Juve1985 2024.08.16 20:40:12
@Juventina7: Nem tudom megérteni ezt az egészet. Nem tűnik fel neki, hogy a kutyának sem kell és mi is csak akkor tartanánk meg ha jelentősen csökkentik a fizuját. Már elvesztette robbanékonyságát és rendre rosszul dönt a 16 elött. Ahol nem számítana a bére oda nem kell(Pl klubbok)Ahol meg nagyon is jól jönne (olasz klubok) ott meg nem fizetik ki a 9m fizuját. Ha nem játszik még jobban esik az amúgy sem nagy renoméja. Sok választása nincs, még akkor is jobban járna ha kisebb fizuért marad megpróbál jól játszani és akkor talán lenne iránta érdeklődő aki megadja azt a fizut amit szeretne.
Az utolsó felkészülési mérkőzésén a Juventus az Atlético Madrid együttesével mérkőzik meg a göteborgi Ullevi Stadionban, s a találkozó vasárnap délután 15:00 kezdettel kerül megrendezésre. Thiago Motta utazó keretéből sérülés miatt kimaradt Fabio Miretti és Vasilije Adžić, rajtuk kívül nem kaptak…..
A Juventus ma véglegesen túladott fiatal védőjátékosa, Dean Huijsen játékjogán, aki a Bournemouth játékosaként folytatja pályafutását. "A Juventus és Dean Huijsen útjai elváltak, a holland születésű védő véglegesen csatlakozik a Premier League-ben szereplő Bournemouth együtteséhez. A kalandja a…..
Thiago Motta ma bemutatkozott a sajtónak a Juventus edzőjeként, miután az elmúlt napokban már levezetett pár edzést Continassában az elérhető játékosokkal. „Csodálatos volt az első pár nap a bianconero környezetben, egy szuper és jól előkészített munkastruktúrát találtam a klubnál, a klub…..
Alessandro Matri a Tuttosport számára adott interjút, amelyben beszélt a következő évad esélyeseiről, illetve az olasz bajnokság kulcscsapatait érintő változásokról. „Thiago Motta már nagyszerű eredményeket ért el a Speziánál, és az elmúlt szezonban is nagyszerűen teljesített. Felért egy csodával a…..
Az olasz sajtó értesülései szerint Khéphren Thuram egy lépésre került attól, hogy a Juventus játékosa legyen, s akár már a héten lezárulhat a fiatal középpályás ügye. Fabrizio Romano arról számol be, hogy a torinói klub emelt korábbi ajánlatán, 20 millió eurót, valamint bónuszokat kínált Thuram…..
Juve1985 2024.07.02 17:37:01
@Del Pybala: Én 6 meccset láttam főleg mikor nagyon elkezdtek felfele jönni és kíváncsi voltam mit is játszanak. 8:2 gól különbség és ebben benne van a Monza elleni 0:0 ahol tönkreverhették volna a Monzát. Nem pont Calafiorit néztem, de a védelem nagyon rendben volt. Szerintem az 50 milla nagyon magas ár érte. Azért szerintem találnak jó védőt a feléért is és akkor is rendben lennék hátul.
A hivatalos bejelentésekre ugyan még várni kell, a háttérben formálódik a Juventus jövő évi kerete, s a vezetőség több szálon keresi az esetlegesen érkező, erősítést jelentő játékosokat, illetve azt, hogyan tudna megválni a jelenlegi csapat néhány tagjától. Giovanni Albanese szerint a Bayern…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Cristiano Giuntoli nem adta fel a szerződéshosszabbítási kísérletet Adrien Rabiot ügyében, de a játékos válasza várat magára, a klubnál pedig egyre kevésbé bizakodóak. Miközben vár a vezetőség Adrien Rabiot válaszára, a Juventus lépéseket tesz Khéphren…..
A szezonból ugyan még egy mérkőzés hátra van, a csapatot hamarosan a Bologna csapatát BL-szereplésre vezető Thiago Motta veheti át, s a klub már a következő esztendő csapatát tervezi. Ennek következő lépéseként a Juventus nem egy új játékos érkezését jelentette be, hanem azt, hogy meghosszabbította…..
A Juventus, a ma esti ellenfél hathatós közreműködésével, biztosította helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, ezzel teljesítette a jelenlegi szezonra kitűzött legfőbb célját. A szezon utolsó igazi tétmeccsén a zebramezesek a nagyszerű formában játszó, s az Európa-liga fináléjában is…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Jude Bellinghamért a Juventus is versenyben volt, ám az angol szupertehetséget végül a Borussia Dortmund szerezte meg, és több eredményes szezon után most már a Real Madridnál csillogtatja tudását. A milánói napilap szerint a játékos családjával…..
A Juventus kapcsán a napokban felmerült pár értesülés a jövőt illetően, s többek szerint a torinói klub a következő évet új edzővel fogja megkezdeni. Mirko Nicolino például úgy fogalmazott, hogy értesülései szerint ez kellene legyen Massimiliano Allegri utolsó éve a Juventus padján. Massimo…..
A Juventus 2:0-ás győzelemmel távozhatott a szerzett pont és gól nélkül a tabella utolsó helyén álló Empoli otthonából, s a zebramezesek első találatát a csapatkapitány, Danilo szerezte. "Nincsenek könnyű mérkőzések. Vannak ellenfelek, s tudtuk, hogy az Empoli megnehezíti majd a dolgunkat, ahogyan…..
Massimiliano Allegri a DAZN munkatársának adott interjút, s ebben számos témáról beszélt, először is a visszatérésének okait és céljait részletezte, de a játékosok helyzete is felmerült, illetve a Juventus mercatója is. „Egy pontos programmal tértem vissza, ezért is kaptam négyéves szerződést…..
A Juventus az Udinese otthonában elért 3:0-ás győzelemmel, magabiztos teljesítménnyel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban már hazai pályán, a Bologna együttesét fogadva lépnek pályára az újabb három pont begyűjtésének céljával. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt kimaradt…..
Cristiano Giuntolit ma bemutatta a Juventus, a Napolitól érkező szakember megtartotta első sajtótájékoztatóját a Juventus képviseletében. „Először hadd kezdjem azzal, hogy köszönetet mondok Aurelio De Laurentiisnek és Andrea Chiavellinek, akik nyolc éve nagyszerű lehetőséget adtak nekem. Egyúttal…..