Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kulics

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszagondoltam az életemre és azon gondolkodtam, hogy  mit adott nekünk ez a rezsim eddig? Illetve mit vett el, amiről tudunk és amiről azt hiszik, hogy nem tudunk? Aztán olyasmik is megfordultak a fejemben, hogy egy diktatúra, vajon lehetne hatékonyabb, mint a szabad piaci kapitalizmus, vagy  a…..
Kulics 2023.12.06 20:27:26
@szociál: Szerintem a nyugati világban sokkal ravaszabb és bújtatottabb lopás és korrupció működik.
Nálunk egy faluvégi orsós nemzedéktől ilyen alig-bújtatott lopás telik, ennyire van agyi kapacitás. Na meg ennek a népnek így is jó, nem kell jobban eltitkolni. Tizenkilencedjére is meglesz neki a kétharmad, mert buta ázsiai nép vagyunk.

A nyugatiak mocskáról a figyelmedbe ajánlom a doku filmet ahol a francia elnököt korrumpálták borítékban odatolt eutó köteggel. Amiről konkrét hangfelvétel volt. De kimosdatták a vádak alól. Ez szerinted az erkölcs csúcsa? Ez az áhított világ legjobbika?
Vagy hallottál a UEFA mocskos korrupcióiról?
Vagy hogy a spanyol királyt lefizették az arab sejkek és el kellett bújdosnia az országából vén fejére?
Ezeket miért nem veszed észre?
                       „Azt is unom, hogy amikor a szüleim, vagy a barátaim kérdezik, van-e már valakim, akkor mindig ugyanazt kell felelnem” - Levélírónk pár csalódás után már nem annyira válogatós, de még így is belőtt magának egy minimális elvárási szintet, amiből nem tud, és nem is hajlandó…..
Kulics 2023.12.06 20:21:12
@Vén motoros: ez teljesen jogos felvetés!
De az álmok dizni hercegnője nem szokott a realitásokba belegondolni... csak a színes álmok.
És kiirja a társkeresőre hogy "Nincs itt egy normális pasi!!???"
Egyre többet és többet gondolok Ausztriára. Azon kapom magam, hogy kiadó ingatlanokat nézek és állásokat. Menekülnék valamerre. Küzdenék a túlélésért. Aztán azon agyalok, hogy kezdjek neki a német nyelv tanulásának? Nem kell perfekt, csak az alap nyelvtudás. Indulásnak az is elég lenne. De az óvodás…..
Kulics 2023.08.14 10:46:14
@Diorella Queen: én régen voltam már egyszer boldog. Milyen jó is emlékezni arra.
Ez az "s" meg egy pöcsfej csak simán.
egyebet elmondani nemtudok, kérmekaccsojja ki
Kulics 2023.08.15 18:35:35
@s: én is szeretlek :-)
                       Posztolónk nem érti, hogy sok nő miért tengődik olyan ember mellett, akihez egyáltalán nem passzol, és miért iktatódik ki a női megérzés egy kedvezőtlennek ígérkező kapcsolat küszöbén?                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
Kulics 2023.08.14 10:40:36
                       „Nem értem, vannak nők, akik ezt a játékot élvezik? Arra a kérdésemre, hogy miért nem dobja akkor, mindig kitérő válaszokat ad” - Levélírónk arra gyanakszik, hogy az egyik barátnőjének az a gondja a kapcsolatával, hogy nincs vele komolyabb gondja. A felhabosított panaszait…..
Kulics 2023.07.31 19:49:38
@body_andras: nincs konkrét csillártipus, ez is kamuposzt, kellett valami kattintásvadász cím.
                       Amikor a pasid olykor álmodik a volt nőjével, az nem elhanyagolható tény, különösen, ha azok az álomképek vágykeltőek. ...Posztolónk ezeknek az álmoknak az erotikus tartalmában nem biztos, mert részletekbe nem merül a párja, és egyelőre azzal nyugtatja magát, hogy az álmok…..
Alibanya jegyzetel Ravel 2020.07.31 05:47:47
Jó napot. Az idő elszaladt, én meg nem írtam. Akartam írni, de aztán mégsem. Aztán megint írni akartam és elszántan leültem, de aztán mégiscsak nem akartak a szavak kikerekedni a fejemből és rákerekedni a papírra, vagy már a monitorra. Elképedve nézem, hogy egykoron mennyi mindent leírtam és…..
„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll.…..
Kulics 2019.08.30 08:58:51
@vipertooth: a poszt tényleg jó. Nyilván hülyeség a sohasoha elhatározás, hogy most nyalogatja a csaj a sebeit, de majd kiheveri. De ő legalább normális önreflexióval rendelkezik. Veled szemben aki csak az elvált férfiakat hibáztatod.
Az elvált nők elmebetegségeiről, traumáiról meg majd én írok posztot, jó!?

Béna dolog a másokramutogatás, a nagyáltalánosítás, óvodás szint.

Mindannyian sérültek vagyunk.
A sorozatrandizó Randi - nem randi 2019.08.26 14:32:57
Volt egy kolléganőm, nevezzük Noéminek. Noémi egy másik osztályon dolgozott, de nap mint nap összefutottunk. Vállig érő barna haj, barna szemek, formás test, iszonyat jó fenék. Sajnos kicsit olyan "karótnyeltnek" tűnt mindig, és csak hébe-hóba beszélgettünk. Komoly kapcsolatban volt és amikor…..
Kulics 2019.08.27 14:29:58
@Womb Rаider: A nő oda kapkodjon, hogy egy számára megfelelő partnerrel összejön-e vagy a férfi nem várja meg a sztárallűrjeit és faképnél hagyja.
Ez már a 21. század.
A cím megtévesztő, filmek amikben nem buziznak, de filmbuziknak valók ,mert jók :P..
Kulics 2019.05.29 12:07:07
„Azzal dicsekedett, hogy izgalmas számára olyan férfival kikezdeni, aki foglalt. Én meg kicsit lecsesztem, hogy mennyire szánalmas, ha így játszik emberekkel” - Levélírónk pasija némán végighallgatta ezt a monológot az egyik csaj-haverjától, ám a barátnője derekasan leoltotta.…..
Kulics 2019.05.24 11:40:19
@Frau Untermensch4: Miért érezted magad megszólítva, hogy reagálnod kelljen?
Sajnos az emberek ma Magyarországon nagyon rosszul bánnak egymással.
És ennyiből igaza van a kommentelőnek, hogy kevés a hálás nő, aki tud örülni az életben a jó dolgoknak és megdicséri mondjuk a férjét. Túl sok önző nagyképű, arrogáns nő van. Gondolom férfiból is.
De ettől még nincs igazad a felháborodásoddal, mert valós a jelenség.
Kulics 2019.05.24 12:40:08
@Frau Untermensch4: "Mi lesz a gyerekeinkkel vajon... "
Tápos nemzedék. 70 éve békében és boldogságban élhetnek a nyugati világban az emberek. Már a válás is trauma? Mit szólnál az éhhalálhoz, pestishez, kolerához, forradalomhoz, nyilas/vörös rémuralomhoz, háborúhoz, tömeges népirtáshoz?
Badoon írtam rá, 29 éves (tudom), rövid vörös haj, szép arc, vékony testalkat. Rajongott az amerikai fociért, erről beszélgettünk eleinte, majd telefonszámcsere és megtudtam, hogy elég elfoglalt, sokat dolgozik, valami cégnél van magas beosztásban. Tudja is magáról, hogy karrierista és nehéz…..
Kulics 2019.04.27 17:47:59
@LucretiaBorgia: Ki ő? Savanyúnarancs?
Vessetek rám követ, ítéljetek el, nem érdekel. Akkor is megírom őszintén a történetemet. Ha valaki járt már hasonló cipőben, meg fogja érteni. Bárkivel megtörténhet, semmi sincs kőbe vésve. Sem a szerelem, sem a hűség, sem a mindörökké. Ez egy igaz történet, nem…..
Kulics 2019.01.30 21:07:22
@God Harald: Olvastam a csp blogon, elég izgalmas a fejlemény. De jó lett volna ha megvan a link is nem csak a képernyő fotó, akkor hitelesebb lenne.
Amikor koraősszel a Hospice Ház előterében bogarásztam az adományozók tábláit tudtam, hogy végre már meg kell írnom a Kulka-ódám.Akkor még nem volt Forbes címlapon, még nem beszélt a betegségéről, még nem jött ki az X film, de akkor csordult ki a Kulka rajongásom, s éreztem, hogy ezzel fogom…..
Kulics 2018.12.28 08:41:39
@bekejudit: ilyen gondolatokat egy kultúrember NEM ír ki nyilvánosan, hogy valakinek jót tett az agyvérzés. Még ha nyakonöntöd is ilyen ezoterikus maszlaggal, hogy mindennek oka van meg sors megsatöbbi.
Mert azt bizonyítja, hogy nincs empátiád a szenvedéssel kapcsolatban.
Kár volt megszólalnod.

A posztért meg riszpekt Lolának.
Dorinával badoon ismerkedtem meg, és megtetszett neki, hogy cikizni kezdtem az egyik képe miatt. A fotón Ő volt, meg a háttérben egy halom csoki. Épp egy boltban volt,  az édesség polcok előtt (amúgy volt már olyan csaj, aki szintén hasonló képekkel operált). Természetesen azonnal rárepültem a…..
Kulics 2018.12.10 11:08:45
@erkölcsi hulla: hahaaha nekem már csak a viagrától és ez igy van jól :-)
Kulics 2018.12.13 12:19:39
@Szőkenőőő: Ki a barátnőd? A Barnanőőőő vagy a Vörösnőőő ?
Kulics 2018.12.19 17:34:33
@erkölcsi hulla: Azzal hogy fidesz szavazókkal nem szexel, ezzel én is egyetértek és ehhez az elvhez tartom is magam. Szerezzen örömet nekik a o.v. :-)
Pillanatkép és gyorsanalízis  Megmondom őszintén, hosszas keresés, olvasás és értelmezési kísérletek ellenére, még mindig elég homályos és ellentmondásos az egész. Ami biztos, hogy lett a Férfioldal és lett a Női oldal itt Magyarországon. A Férfioldal erősen USA tükörfordítás, a női már magyarabb.…..
Kulics 2018.12.12 14:28:38
@Untermensch4: fúú te végig tudod ezeket olvasni? Ez egy öntetszelgő majom. Ne már hogy ez etalon legyen, amire lehet hivatkozni. :-(

@LucretiaBorgia: valóban, nem lehet tudni, hogy ezekből az avar alatti parazsakból lesz-e tűz vagy elhalnak a jelentéktelenségükben. Szerintem az emberek legnagyobbrészt inkább kooperálni akarnak egymással és nem háborúzni. Ez csak a lelkibeteg politikusok vágyálma, hogy konfliktusokat generáljanak.
Kulics 2018.12.15 08:18:35
@LucretiaBorgia:
- anyuuuuu, mi az ott?
- tehén.
- hoool???
A sorozatrandizó Helén az ijedős 2018.12.03 06:54:36
Badoon találtam meg, arcra hasonlított Liv Tylerre, nagyon szép nő volt. 21 éves, 170 magas, barna haj és szemek. A kutyákról ment a beszélgetés, ami hálás téma. Nekem többféle is volt, ismerem is őket, úgyhogy nem kellett sok idő a közös hullámhosszhoz. Annyira, hogy hamar elkértem a számát és…..
Kulics 2018.12.10 13:57:11
@Krisz101: érdemes nekünk azon keseregni hogy az usa bizonyos államaiban milyen idióta törvényeket találnak ki? Az látszik, hogy ebből a ballib pc terrorból már ott is elegük van az embereknek, ezért szavazták meg a még idiótább (csak más módon) Trumpot.
Szóval nem kéne világvégét vizionálni, ez nálunk nem fog begyűrűzni.
Mondjuk németország - svédország határeset, ott még dúl ez a pc vélemény terror.
Kulics 2018.12.13 09:26:24
@Krisz101: Mit nem értesz?
A politically correct kettősmércés kultúrmarxista balliberális terro brigádok, ami az usában a clinton idején fordultak pusztitóba, az láthatóan már ott is lehanyatlóban van, hiszen trumpot szavazták meg. Persze hollywood meg a sziliciumvölgy még tartja magát de szerintem ott is le fog áldozni.
Itthon (Magyarországon) meg pont a balliberálisokkal ellentétes folyamatok vannak. orbánék nem tolják ezt a femináci szekeret.
Ezzel sem értesz egyet?
Kulics 2018.12.13 10:29:32
@Krisz101: Megengeded nekem, hogy én máshogy lássam a világot?
Én látok tendenciákat, hogy ez az elmebeteg genderizmus háttérbe fog szorulni.
Írtam, hogy hollywood és a sziliciumvölgyben tolják ezt full retard-ba. És ez túl nagy publicitást kap ami torzitja a valóságot.
Előszó: Egy bizonyos jelenség elérte az ingerküszöbömet és beindította a küldetéstudatomat. A Zöldkapszula annak szimbóluma, hogy a Mátrix kék és piros kapszula választási lehetőségei mellé most már kívántatik egy alternatív kapszula, pont félúton a kettő között. Ebben…..
Kulics 2018.12.11 11:26:25
@LucretiaBorgia: SZÁZADIK!

na és hol a folytatása ennek a folyamnak? nem kedd van ma?
Kulics 2018.12.11 12:40:42
@LucretiaBorgia: jólvanmármegishunyászkodtam.
Év végi hajrá? Hozni kell a tervszámokat a XVIII. ötéves terv kommunista vállalásaihoz?
17 év után elhagyja a TV2-t Liptai Claudia, miután nem hosszabbította meg a 2018 végén lejáró szerződését, értesült a Bors. A hírt maga a műsorvezető és a TV2 is megerősítette a lapnak. Ahogy fogalmazott, Liptai új szakmai kihívásokat keres, műsorkészítést tanul, illetve több időt szeretne a…..
Kulics 2018.12.11 10:24:28
@Zoltanius: és tényleg! Alapfokú dogmatizmus: Igazad van, mert te mondod.
... ja, nem is...
Nincsenek tömegek az utcán. Inkább készül mindenki a karácsonyi céges bulira. Egymást törik ugyan az ellenzéki pártok és a szakszevezetek, hogy megmutassák: ők aztán most kiállnak a munkavállalók érdekeiért — szemben azzal a kormánnyal, amelyik az utolsó bőrt is lehúzná róluk a — hangzatos ellenzéki…..
Kulics 2018.12.10 11:19:13
@Etniez: valóban hajtották a kommunisták is. És ez miért válasz bármire amit a fidesz művel? Elmúltak azok az idők.
Régen volt karóbahúzás is. Jöhet az is? Régi bevált gyakorlat. :-(
Érdekes kontraszt, hogy Olaszországban egyre több élelmiszeren, leginkább kekszeken és készételeken tüntetik fel, hogy pálmaolaj nélkül készült a termék. Ugyanakkor az egyik legnagyobb olasz édességgyártó cég, a Ferrero, a híres Nutella mágus, töretlenül a gyilkos pálmaolajra esküszik. A tavalyi…..
Kulics 2018.12.10 10:33:41
@csakférfi: ez egy bunkó válasz egy valódi problémára. Elmész cinikusba. Pont ez a multik célja, hogy ilyne cinikus ostoba tömegek legyenek, akik eleve reménytelennek láttassák az ellenük lázadást.
Kulics 2018.12.10 10:37:22
@csakférfi: bocsi félreértettelk. azt hittem első olvasatra hogy gúnyolódsz
Gyakran merül fel az unalom a meditáció gyakorlásával kapcsolatban mint ellenérv. Aki így gondolja, még biztosan nem próbálta ki az „erős vállalás” technikát, amiben a gyakorló nem kevesebbet ígér meg magának, mint hogy az egy órás meditációs ülés alatt végig mozdulatlan marad. Akárhogy fáj,…..
Kulics 2018.12.09 09:59:33
@Bobby Newmark: Egyáltalán nem biztos, hogy CSAK biológiai veszélyt jelez a fájdalom. Az elme képes a fizikai fájdalom érzésével is tiltakozni, ha általa nem uralt helyzetbe megyünk bele. A meditáció és a mozdulatlanság legfőképp mentális nehézségekkel jár.
  2007-es indulásakor óriási vívmánynak tűnt a Díjnet, egy csodának, amely végre egyszerre védi az erdőket és a fogyasztók idegrendszerét, örökre nyugdíjazva a sárga csekkekkel a postán sorbanállást. A sokáig ingyenes szolgáltató pár éve díjat kezdett el felszámolni a fogyaszóknak a régebbi számlák…..
Kulics 2018.12.07 12:05:57
@Xezs7: ez nem egészen így van. Minden banknál van risk management és ennek inputja mindenféle statisztikai adat amiből az ügyfelek kockázatát meg tudják "jósolni".
Az viszont jogos kérés, hogy ne az ő személyéhez, nevéhez vagy egyedi azonosítójához legyenek rendelve az adatai hanem anonimek legyenek.
Kulics 2018.12.07 12:07:19
Kulics 2018.12.07 20:27:04
@onlajnok: nem erről beszélek. Hanem a konkrét példára reagáltam, hogy banknál nem kapott kölcsönt az illető és ezután kérte hogy töröljék az adatait mert nincs semmilyen üzleti kapcsolatban a bankkal immár.
Te meg arról beszélsz ha valaki aktiv ügyfél egy szolgáltatónál.
Ég és föld különbség.
Alibanya jegyzetel Puncs 2017.07.28 15:25:27
"A boldogságot pedig olykor a szürke hétköznapok során nem találjuk, nem is találhatjuk meg." puncs.hu A boldogságkeresés igen izgalmas tevékenység. Én általában mindenfajta keresgéléstől ideges leszek, legyen az kulcs, adásvételi szerződés, vagy egy öv a nadrágomhoz. A boldogság keresés, meg…..
Kulics 2018.12.07 20:10:48
@Alibanya1: Ébresztő csipkerózsika :-)
A sorozatrandizó Nem önként 2018.11.19 06:45:08
Henivel badoo-n találkoztam, szemüveges szőke hajú lány volt, szép arc és átlagos testalkat (ami annyit jelent, hogy volt rajta +5-8 kg). 22 Évesnek írta be magát, de nem árulok el titkot azzal, hogy túlzott picit. Ő azon ritka madarak egyike volt, akik szépségük ellenére pechesek voltak a…..
Kulics 2018.12.07 11:05:57
@Raon: pontosan így van! Vannak akik már kiábrándultak az itteni intellektualizálás értelmességéből és vannak még hívők. Az előbbi csoport irigyli a még hívők hitét. Ennyi a megoldás és akkor megóvlak attól, hogy a túlanalizáció miatt felmelegedjenek a processzoraid :-)

@Frau Untermensch4: Neked is teljesen igazad van! Megértem a te lelki tusádat is, hogy gyöngyöket szórsz a disznók elé és ettől nem leszel mégsem boldogabb. Röff röff.
Kulics 2018.12.07 11:27:14
@Raon: :-) Erős péntek ez a mai :-)))
Kulics 2018.12.07 16:07:21
@The Cortez: Aham. Cáfolj meg!