Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doryyka

0 bejegyzést írt és 575 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sétáltam a gyönyörű napsütésben. A határon feltűnt migráns hordák békésen legelésztek a kerítés tövében. Egy sem mert belépni az országba, az tegnap úgy meg lett védve, hogy csak na. Mindenki derűs nyugalommal végezte a munkáját, hisz azt már nem kell félteni a menekültektől. A nagymamák, és a…..
Doryyka 2018.04.09 20:52:35
@midnightcoder2: te is beszoptad?
  Jó egészséget és 100 % NERt kívánok azoknak a honfitársaimnak, akiknek köszönhetően jóideig narancsködbe burkolózik az ország. Jó egészséget azért, hogy sokáig élvezhessék munkájuk gyümölcsét. Mert NEReménykedjenek, megkapják. Ahogy a klasszikus bon mot fogalmaz: nekik az lesz a jutalom, ami…..
Bár a 41-es viszonylat a Fonódó révén immár Óbudáig jár, a "41-es villamos" kifejezés számomra még mindig a némileg falusias környezetben közlekedő déli szakaszt jelenti Rózsavölggyel, Kőérberekkel és a Kamaraerdővel. Az eredetileg HÉV-nek épült vonal fekvés és forgalom szempontjából is kívül…..
A szavazás során vajon melyik döntésünk a legrosszabb? Gyakorlatilag bármelyik döntésünk lehet rossz, nézzük meg a lehetőségeket. 1.A listán olyan pártokra szavazunk, amely nem lépi meg a parlamenti küszöböt, valamint az egyéni jelöltünk sem fut be. Úgy tűnik, hogy ez a legrosszabb döntés, mert…..
Mészáros Lőrinc lovasstadionja még mindig épül, de cserébe a patakmedret is lebetonoztatja ugyanazon a természetvédelmi területen...
Doryyka 2018.04.03 09:50:04
@szmoker (Homo Trollicus): ja. Még a pofája is betonból van... vagy gránitból.
Doryyka 2018.04.03 09:56:11
@Ratyi Manó: jajmár, Ráhel a saját lábán áll...
(Nagy túrót, a mienken)
Ma van bolondok napja. Az áprilisi tréfák napja, amikor megvicceljük egymást, és kikiáltjuk április bolondját. Nem véletlen, hogy idén húsvét éppen bolondok napjára esett, mert valójában húsvét ünnepe minden évben bolondok napja. Megbotránkoztatónak hangzik? Csak épp annyira, amennyire húsvét…..
Idézet két cikkből:„A jég olvadását semmi esetre sem a növekedő átlaghőmérséklet okozza. […] Nagyon úgy tűnik, hogy ez minden idők egyik legnagyobb tudományos becsapása […].”„- Igaza van azoknak, akik szerint ez az első klímaváltozás, amelyben az ember is vastagon benne van?– Mértékadó tudós ezt ma…..
Mindig mondja az ember, hogy ennél nincs lejjebb, és valamiért bízik abban, hogy vannak olyan dolgok, tragédiák, amiket nem lehet felhasználni kampánycélokra. Mondjuk egy halott lányt. És akkor jön a Bors, ami azóta, hogy Vajna András megvette, fokozatosan süllyed le a Ripost szintjére, oda, ahol a…..
Doryyka 2018.03.31 10:14:53
@Indriq: de némelyik kommenttel lassan meglesz, avagy indul a munka a pártházban.
Más: a fodrásztól jövő lemigránsozott lány TÉNYLEG migráns-Ausztriában él, mert van esze. Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt...
Az Y,és a Z generációt sajnálatos módon kevésbé érdekli a politika,és a politikai közélet.Én,mint 15 éves "kiskamasz" kerestem a miértjét,és a miértre a választ.Mindig is kitűntem a tömegből azzal,hogy engem érdekelt a politika,hogy én igen is beszéltem róla! Úgy gondolom hosszú keresgélés…..
Doryyka 2018.03.30 23:59:05
@szepipiktor: Nem. Mi vagyunk az X. (80-as vagyok). Előttünk a Baby Boomerek (Nálunk Ratkó-gyerekek). A Z a mostani tizenévesek, a gyerekeim pedig az alfák.
Doryyka 2018.03.31 00:00:51
@szepipiktor: Ja, még egy. A politika nem csak a pártpolitikát és a közéletet jelenti...
Szerző: Lukácsi Kriszti Jövő hét vasárnap választás lesz Magyarországon, ebből az apropóból gondoltam, hogy megpróbálok komolyan beszélgetni Kovács Gergellyel, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt vezetőjével. Voltak félelmeim, hiszen ez nem mindenkinek sikerül, de rá kellett jönnöm, hogy Gergő egy komoly…..
Doryyka 2018.03.29 09:27:16
@MCMLIX: a pofádról a bőrt?
Hanyag álláshirdetőként sokan egyszerűen letudják az elvárások listájának megírását: vagy azt kell tudni azonnal, belépéskor, amit a lelépő kolléga 10 év alatt szedett fel náluk, vagy azt, amit egy másik hirdetésből kimásoltak. Nem állítom, hogy minden álláshirdető így működik, de sokszor egyértelmű…..
Doryyka 2018.03.27 16:35:37
@Eastbay1: ‘98-2002 között meg pont ők nyomták fel a felsőoktatás létszámát, büfé (“művelődésszervező pl.) szakokkal. Továbbá lehet jól látja, csak más az ok: az egybites törzsszavazó gyártása, aki nem gondolkozik csak ikszel.

Angol: egész rendesen beszéltem angolul amíg nem kellett egy svájci költözés miatt a németemet felspannolni. Most ia tudok, csak kell 5 perc bemelegítés hogy ne keverjek német szavakat bele. A volt főnököm az angolt ilyen szavakat b@szok egymás után alapon tolta. Egyszer elmentünk munkaügyben Rómába. Őt simán megértették az olaszok a cégnél, engem alig... (egész mondatok alany-állítmány egyeztetve, már abban a nem sok esetben, ahol kell, esetleg igeidő ok). Jaj, és főni beszólt a kiejtésükre (hallottátok volna őt...) LOL
Doryyka 2018.03.27 16:47:12
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: ez azert a cegrol is mutat valamit, no meg hogy egyaltalan teged...
Doryyka 2018.03.27 20:30:35
Múlt héten jelent meg Gábor írása arról, mit az a Tíz dolog, amit szeret Német- (pontosabban Bajor-)országban. (A sorozat eddigi részeit itt találjátok.) Akkor megígértem, hogy megírja majd a fordítottját is, azaz azokat a dolgokat, melyek idegesítők, vagy zavarók számára. Most…..
Baby Chameleon Szex gyerek után 2018.03.25 11:50:39
Szex gyerek után. Hm… Egy felettébb sarkalatos téma szülői körökben. Noha vannak visszatérő témák blogokon, eddig erről keveset olvastam. Legalábbis úgy, hogy apák maguk vallottak volna erről. Ki-ki a maga módján és stílusában. Így hát szerencsésnek mondhatom magam, hogy a Baba-papa Facebook…..
Doryyka 2018.03.26 12:54:08
@Intimitás Gourmet: :)
És még egy (nő (anya) vagyok): az én libidóm a lelki simogatásra indul be jobban. Szóval néha egy kis “jól csinálod, pedig nem lehet könnyű”, “finomat főztél, köszi!”, és társai csodákat tehetnek...
Györfi András Var min ren 2018.03.22 23:10:20
Teljesen természetes, hogy egy kormány munkája hagy némi kívánni valót maga után. Egy országot vezetni nem könnyű, tengernyi ügy, probléma, óriási felelősség. Arról nem is beszélve, hogy az igazán ragyogó elmék inkább a piacon értékesítik magukat, jobban megéri, mint a köz szolgálatába állni, így…..
Doryyka 2018.03.23 18:35:33
Doryyka 2018.03.23 18:52:47
@morph on deer: igaz...
Mindig is "irigykedve" néztem azokat a párokat, akiknek van közös hobbijuk. Nekem anno semelyik párommal nem volt olyan közös hobbink, amit mindketten ugyanolyan lelkesedéssel űztünk volna. Egészen mostanáig, ugyanis úgy másfél évvel ezelőtt rátaláltunk a túrázásra. Úgy indult, mint egy egyszeri…..
Doryyka 2018.01.06 01:32:09
György nyilván ironizál, amikor a 2 kalóriát tartalmazó Sprite-tól félti az alakját, de tuti nem csak benne merült fel, hogy hogy lehet kalória abban, ami mentes.  Tisztelt Tékozló Homár! A csatolt képeken szereplő üdítőt egy gyorsétteremben kaptam (tudom, sikeres ember nem lehetek, hogy ilyen…..
Doryyka 2018.01.05 10:10:19
@Tehetséges ugandai buzi: pontodan ennyi, fél térfogatszázalék.
Kicsit olyan ez nekem, mintha úgy érezné valaki, hogy bögrét meg sálat ciki és ötlettelen lenne ajándékozni, és azt gondolja, hogy egy leánykérés pont megfelelő megoldás lenne arra, hogy a fantáziátlanságát palástolja!..
Doryyka 2017.12.26 08:11:56
A paksi atomerőmű fejlesztésével kapcsolatban sok hír jelent meg már a kezdetek óta, melyek közül sok nem ment bele szakmai kérdésekbe. Természetesen ez nem szemrehányás, mivel ez a történet nagyon sokrétű és összetett, így nem csak egy olvasata van, és egy cikkben vagy bejegyzésben nem is lehet…..
Doryyka 2017.12.21 10:10:33
@Stenonis: máshonnan is meg tudom erősíteni, hogy az oroszok így dolgoznak. A legjobb, amikor megkérdezték, hogy a telefonnal együtt a lehallgatókat is beszereljék-e?
Rájár a rúd a Magyar Postára. Hatalmas emberhiánnyal küzdenek, ráadásul egyre kisebb merítésből kell új kollégákat toborozni, hiszen aki akárcsak kettőig tud számolni, van két füle és bárhova máshova felveszik (raktárosnak, pénztárosnak) már megy is a jó melegbe "üldögélni", nem pedig az utcákat…..
Ha leszámítjuk az iskoláséveket, az első hátizsákomat pár évvel ezelőtt vettem biciklizéshez. Egy totál minimál stílusú, régebbi kollekcióból való, de igazán vagány Karl Lagerfeldet. Igazából a praktikussága miatt választottam, de  aztán  - elég hamar - azon kaptam magam, hogy szinte mindenhova…..
Egész nap Facebookozol? Felkelés után első dolgod csekkolni az Instát? Na és 10 évvel ezelőtt milyen honlapokat böngésztél? Képzeld, a legtöbb még ma is működik, csak már jóval kevesebben kíváncsiak rájuk. Fedezd fel velem újra az internet legjavát!  1. KvízPart.hu Tisztán emlékszem a napra,…..
Doryyka 2017.12.09 23:43:50
Ősszel már írtunk arról, a MÁV-nak hogyan sikerült leghűségesebb és legelkötelezettebb utasaival, a Start Klub kártyatulajdonosokkal kibabrálni a hosszabítási protokoll utolsó pillanatban történt megváltoztatásával. Az élet és a személyszállítás persze nem állt meg, novemberre pedig az is kiderült,…..
Doryyka 2017.12.08 20:57:24
@Darth Revan: nem Svájc, Magyarország... Gyors, kényelmes, pontos???
Ha ma reggel kaptál észbe, hogy este bizony mindenkinek fényesre kell majd suvickolnia a csizmáját, mert jön a nagy szakállú, de nincs mivel várni őt, ne ess kétségbe. Fogd meg a gyerkőc kezét, vidd a konyhába, és készítsétek el a világ legegyszerűbb pecsételhető kekszét. A…..
Doryyka 2017.12.07 19:24:36
@Kiskezit csókolom: De nem ám...
Lelkizóna Elherdálkoztam magam 2017.12.04 06:10:00
  Tudom, nagyon érdekes az első szó. Ráadásul teljesen friss, az új betegtől tanultam és ő pont most alkotta[i]. Nem éppen egy Kazinczy díjra felterjeszthető új nyelvi lelemény, de számomra abban a pillanatban egészen jól kifejezte azt, amit mondani szeretett volna vele. Jó,…..
Először is had' üdvözöljelek ezen a csodás időszak kezdetén. Európában már sok helyütt a túlzott PC miatt fényvásár, meg aranyvásár van, de hála istennek drágaminiszterelnökúr személyesen gondoskodott az ország kereszténynek maradásáról. Nem csak, hogy bátorítalak, de egyenesen várlak, hogy jelenj…..
Doryyka 2017.12.05 13:06:47
@Spiritmonger: 2-nél 1/c lesz az...