Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bazsa81

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Fékez az UAZ 2014.02.12 18:06:44
Hatvanról, állóra fékez a 3909-es. Mondjuk sokszor vezettem az ilyen mentőt a seregben, de azon kívül, hogy egyszer - egy hasmarsos újoncot szállítva - lebontottuk vele a Nagyrőcei kereszteződésben egy jobbkezet meg nem adó Octavia egyharmadát, nem emlékeztem rá, hogy ennyire…..
TComment Felmegy, átmegy, elakad? 2013.02.14 13:50:33
A vajon a Dacia Duster, vagy a húszmilliós VW Touareg jobb terepen? Vagy más? Kipróbáltunk 9 SUV-ot, és meglepődtünk az eredményen. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Maserati a vízilónak 2012.12.16 15:21:30
A kisgyerekben az a jó, hogy bármivel képes eljátszani: a legmeglepőbb tárgyakkal hosszú ideig elbíbelődnek, nem érdekli őket, hogy nem tízezrekbe kerültek – dolgozik a kis kéz, világot teremt a fantázia. Stump Bandi tudja, az autók aránylag hidegen hagynak, de a Maseratit…..
A délelőtti posztunk után most egy másik Gábor történetét osztjuk meg veletek. Ha ez pontosan a leírtak szerint történt, akkor talán levélírónknak érdemes volna erről bejelentést tenni a rendőrségen, hisz elvileg videófelvétel is van arról, ami történt. Az én esetem azt…..
autózz! Szőke anyu nem tanul 2009.03.19 16:51:00
A buta ember is nagyon veszélyes lehet a volán mögött, ennek most épp Gábor a megmondhatója. Másrészről viszont levélírónk sem teljesen ártatlan, mert ha picit is, de megpöccintette azt a féket ijesztésképpen. De olvassátok el a sztorit és ítéljetek ti! Miskolc, hétköznap,…..
Munkahelyi (T)error Pénz beszél 2009.01.29 14:20:00
Közkívánatra LorettaSalano története: UPDATE: LorettaSalano 2009.01.29. 20:22:45 Sziasztok, este van, vége a kommenteknek. itt és most elismerem, hogy a sztori FAKE volt, sosem voltam Olaszban,csak kitaláltam 1 sztorit (ahogy többen rámutattatok, több sebből vérzőt!nem volt…..
Mókusélet éppen békésen szabályos előzésbe kezdett, amikor egy Ducato sofőrje kisebbrendűségi komplexusától, vagy ki tudja mitől vezérelve úgy döntött, nem hagyja annyiban, hogy őt csak úgy egyszerűen lehagyja valaki. Posztolónk meg már csak annyit kérdez, mi a fene…..
autózz! Kihaltak a rendőrök? 2008.12.03 13:55:00
Vic torio hiányolja az utakról a rendőrséget, azt a fajtát, ami hű a nevéhez és valóban rendet is tart. Vagy legalább van. Bár amióta sorozatosan lejjebb és lejjebb került mindenféle valós vagy valótlan ügyek miatt a rendőrség respektje, sokszor még a jelenlétük sem segít…..
Tamás ma reggel megtudhatta egy teherautó sofőrjétől, hogy azért köcsög, mert biztosan kommunista. Na ezt most emésszétek kicsit, azután olvassatok tovább. Szóval értem én, hogy stresszes meló az áruszállítás, nagy felelősséggel jár, mert ha nem engedik be tíz másodpercen…..
Nehéz, fogós kérdés ez. Talán "tűz galamb"(sic!) segít a megválaszolásában. Én nagyon szeretnék hinni a tulajdonosnak, és szívesen végignézném, ahogy az S8-as Audit leüti az útról. Szerény véleményem szerint ez csak akkor fodulhat elő, ha az Audi tulajdonosa…..
Nem sokat szarakodik, hanem helyből a lehúzás fővárosaként hirdeti Budapestet az easyHotel vírusszpotja, amire tegnap hívta fel figyelmünket a készítő ReVISION. Továbbgomb után a videó, de a reakciók az igazán fontosak az ügyben, nem a szpot: az ügyfél alig burkolt…..
Van a motorosok közt a gyerekkorában elnyomott és folyton szekált, kisebbrendűségi komplexussal küzdő fajta, aki mindenáron meg akarja mutatni, hogy ő milyen bátor, vagány faszagyerek. Garga is egy ilyenbe botlott bele, majdnem szó szerint. A következő eset tegnap délután négy…..