Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekes_szaffi

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Valentin-nap hagyományosan a szerelemről, a romantikáról, a párokról és az összetartozásról szól. Ha nemrég veszteséget éltél át vagy szomorú vagy azért, mert nincs egy „különleges valaki” az életedben, egyedül érzed magad, akkor ez a nap elég kegyetlennek tűnhet, és szembesülhetsz azzal, hogy…..
Egy kapcsolat felbomlása után nem akar mást tenni az ember, mint bemászni az ágyba, a takarót a fejére húzni, és zokogni. Egy szakítás szívás, függetlenül attól, hogy ki vetett véget a kapcsolatnak. Hasznos tippek mentálhigiénés szakembertől a szakítás feldolgozásához...
Mental Life Care Öngondoskodás 2024.01.04 09:29:07
Az öngondoskodás az egészséges és boldog életmód fontos része, a fizikai, érzelmi és pszichológiai jólétünk támogatására irányuló szándékos cselekvéseket jelenti. Az öngondoskodás növeli a személyes jólétet, csökkenti a stresszt, hatására növekszik a munkateljesítmény, javulnak az emberi…..
Az ünnepi időszakban az összetartozás és a családi összejövetelek hangsúlyozása súlyosbíthatja a magányt azok számára, akik egyedül élnek, gyászt, veszteséget éltek át vagy bármilyen okból nem lehetnek azokkal, akikkel szeretnének.  ..
Mint segítő szakember és mint magánember is tapasztalom, hogy hiába tudjuk racionálisan sokszor, hogy mit kéne tennünk, mik a problémáinkra a megoldás, mégis benne ragadunk számunkra nem megfelelő élethelyzetekben, sokszor vagyunk döntésképtelenek, nem tudjunk megoldania a problémáinkat, nem tudunk…..
A mentálhigiéné lelki egészséget és annak védelmet jelenti. Pszichológiai prevenció, amely segít, hogy a bánatból ne legyen súlyos depresszió, a szorongásból pánikzavar, a stresszből kiégés. Célja az egészséges lelki élet kialakítása és megtartása. Segíti, hogy az egyén képessé váljon a saját…..