Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klónozott egér

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szerettem volna húsvétkor dühöngeni, szép az ünnep, szép az idő, a kislányom izgatottan várja a nyuszit. A rossz hírek azonban utolértek. A gyöngyöspatai történetről van szó. Hosszú és sok elemében érthetetlen eseménysor végén most megint ott tartunk, mint oly sokszor az…..
Úgy látszik, nem felejtenek a rajongók. A nagy médianyomás, a webizódok és a felfokozott várakozás, no meg a kiszivárogtatott jelenetek sem tudták meggyőzni a nézőket arról, hogy valóban érdemes ismét visszaülni a repülő/teleportáló/tudathasadó szuperemberek kalandjai elé: a…..
Viti tulajdonképpen boldog, hogy a Vodafon egy autókereskedő régi számát adta el neki és nem egy kurváét, mert így szimplán csak a nyitvatartása után érdeklődnek, nem pedig a torka mélységéről és az extrák árairól. Viszont ha új, szűz számot szeretne, fizetnie kell. A minap…..
Az alanti sztori olvastán az első, logikusan feltoluló kérdés az, hogy miért venne bárki napszemüveget pont a Tescóban. De szélsőséges fogyasztáspárti rákként azt kell mondanom, hogy egy vevő még efféle, egészen szélsőségesen perverz különcségeket is megengedhet magának.…..
Interneten ismerkedtem meg egy sráccal. Msn flört után, telefonszámcsere, beszélgetés. Jó fejnek, kedvesnek és udvariasnak mutatkozott. Hazafelé tartottam, hívott, felvetettem, találkozzunk aznap este. Megbeszéltünk helyet, időt. Kicsit késet ugyan, de amikor megláttam, már meg is…..
A globális felmelegedés nyertesei a rovarok, meleg konyhák körül meg amúgy is gyakran előfordulnak. A MOM Pizza Ház étterme és a szombathelyi McDonalds a kor követelményeinek megfelelő fúziós menükkel várja az érdeklődőket: Ma negyed tizenkettőkor vásároltam a MOM…..
A lelkiismeretes Homár olvasó elébemegy a dolgoknak. Easy a Miskolcon megfélemlített utas ügyében felháborodott levelet írt az MKV Zrt-nek, amiben elküldte a poszt url-t és kérte a vizsgálat megindítását. A miskolciak pedig úgy látszik gyorsak és alaposak, hipphopp kikérdezték…..
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
Klónozott egér 2008.04.02 14:29:14
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
Ritka az olyan naiv ügyfél, akivel a terézanyoid Homár sem tud mit kezdeni, annyira síkbuta. KZ a Radnóti Színházba indult előadásra, de sem a jegy megvásárlásakor, sem indulás előtt nem vette a fáradtságot, hogy ránézzen a kibaszott papírdarabra, amiért pénzt adott. Így csak…..
Frenky egy csendes reggelen lőtte ezt a rágcsálót a Westend kajáldaszintjén. Egy helyi biztonsági őr szerint tele van velük a pláza, és tehetetlenek az egerekkel szemben. Egy kamikáze kebabossal (majdnem szendvicsembert írtunk) biztos át lehetne csalogatni őket a szomszédos…..
Annyi minden történik egy kis közösségben, hát még egy nagyban! Heti vicces: - Fideszke- Próbálj meg vele szemezni- Itt is- Magyar Pornó Színház- My father and me RÉGI JÁTÉKOS, ÚJ KÉP!!!- Fletó fiatalon megállóban- Rossz kutyus- Mire készül?- Anyám- Sokan megkérdezik mi…..
Aupair olyat látott, amitől egy Dexteren edzett szociopata is lemerevedik. Igaz, nagy divat mostanában a lassítás meg a halottak újrahasznosítása is trendi, azért mindenképpen ingerküszöbfeszegető olyan társadalmi hirdetéssel tudatosítani a KRESZ-t, amiben halott kislány kéri az…..
Klónozott egér 2008.03.07 10:41:51
Siránkozhattunk volna egy kört arról, hogy "bezzeg, amikor mi még kigyerekek voltunk, volt rendes foszlós kifli a boltban, aminek kalácsszerű tésztáját szinte szét lehett tekerni és úgy mártogatni a napközis kakaóba", de nem siránkoztunk, inkább röhögtünk egy nagyot és…..
Megfordult a fejünkben, hogy a héten se legyen válogatás, de aztán elvetettük. Aztán megint úgy gondoltuk, hogy jobb ha nem, de végül mégis. Ne rinyáljatok, hogy nincs elég szemét, nézzetek magatokba!!!- Subba kabalánk: Subi, új képekkel- Valami tartalmat azért szeretnék egy…..
Subba Szupercukiság: Mosómedve 2008.02.04 08:16:00
Nem sokat tudunk a mosómedvékről de a videó alapján nagyon jófejek lehetnek. Már ott kikészültünk amikor megcsillan a szempár az éjszakai videón. Aztán a tolvajlás közbeni táplálkozás zseniális megoldása, oktatni lehetne.    ..
1.) Szex Egy míting per definitionem unalmas, de ne tagadjuk, akadnak vad, sőt néha élvezetes pillanatok is. Az igazi firkáló ilyenkor ösztönösen kibiztosítja a rostiront. A korábban már emlegett kétnapos indexes megbeszélésen egy első hallásra szárazon elemző mondat csalta elő…..
C10 úgy gondolta, segít nyelvtanárjának egyéni vállalkozóvá válnia és nyomtatott neki egy időpontot Ügyfélkapuból. De minek:Nyelvtanárnőm úgy döntött, hogy egyéni vállalkozó lesz. Segítségemet kérte, mert a magyar jogi, büro nyelvet és magát az okos jogrendszert nem…..
A spam legundorítóbb formája, amikor az üzletkötők telefonon kergetik a szerencsétlent, aki elsőre nem elég határozottan küldi el a manóba őket a termékükkel együtt. Labi barátnőjére a Generali egyik embere szállt rá:Küldöm az alábbi levelezésemet a Generali Biztosítóval,…..
Gyapának hála, új szereplővel bővült az anyázható biztosítók piaca. A kérdés, mint mindig, hogy ez most akkor bug vagy fícsör?Már már örültem, hogy végre egy biztosító, aki költséghatékonyan, telefonon és interneten tartja ügyfeleivel a kapcsolatot, s kommunikációja…..
"Kacor a fekete, és Böbe a cirmos cica őszinte és mély szerelme a tiszta ruhák lavórjában" - írta nekünk Eszter...
 - Ne gyere túl közel- Levél Ledneczki Istvánnak - Annyira 2005- Utolsó napjaim a Szinyei Merse utcában- Hízelgő, csábító asszonyaim- Diával és Zalánnal, ez az örök barátság- Márk imádója- Kerimami és Loborj..