Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dimarzio Primo

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus továbbra is magabiztosan gyűjti a győzelmeket és a pontokat, s a Sassuolo elleni 3:0-ás diadalt követően a zebramezesek a Lecce otthonába látogatva próbálják meg folytatni a szép sorozatot. Federico Gatti és Weston McKennie a Sassuolo elleni mérkőzéssel letöltötték sárga lapos…..
Dimarzio Primo 2024.01.21 22:13:22
@Rocky80: csak átvette a blog általános hangulatát.Ilyen az ha egy fiatalkorú, kifejletlen jellemre, felnőtt emberek nyomorult életét tükröző kommentek torzítják, az adott alany látásmódját.Mondhatsz neki bármit, minden is szar lesz már.Ezért káros fiatalokra ez a hely, azt se tudják mi a valóság, mert retardált emberek véleményéből próbálja kirakni a képet.
Dimarzio Primo 2024.01.21 22:21:43
@gomorra21: ez nem vélemény, hanem tény.Valódi példával alátámasztva.
A Juventus egyelőre tartja a lépést az éllovas Interrel, s amennyiben továbbra is így akar tenni, hazai pályán kell begyűjtenie mind a három pontot a Torinóba látogató Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen. A zebramezeseknek van okuk arra, hogy kiemelt figyelemmel, valamint a visszavágás vágyával…..
Dimarzio Primo 2024.01.16 22:09:05
@babo0410: és annak mi értelme lenne, ha egy hatossal megszórnánk ezt a hitvány sassoulot?Az 1-0 ra és a 7-0 ra is három pontot osztanak.A Juventus nem azért lett itália rekordbajnoka, mert megrágnak egy kiscsapatot 100 góllal hanem mert 38ból lehoznak 30 1-0 ás győzelmet, bezsebelve ezzel a maximálisan elérhető három pontokat.Támadással lehet meccseket nyerni, de a bajnokságot a kikezdhetetlen, konzisztens betonvédelem nyeri olaszhonba.Többnyire...
Dimarzio Primo 2024.01.16 22:45:26
@babo0410: Az a szurkoló, aki emiatt fordul el szeretett csapatától, az annyit is ér.Nekem semmivel nem lenne élvezetesebb a mérkőzés, amit 6-0ra vagy 1-0ra nyerünk.Győzzünk.A többit leszarom.Ez foci, aki erre élvezkedik, annak szar élete lehet.Nem a labdarúgásba kell keresni az élet szépségeit.Itt csapatok vannak meg táborok, élvezkedjen rá, akinek hat anyja van.Aki meg szurkol az üljön le azt nézze meg, amelyik csapatnak szurkol, azt kész.Minden csapat életében vannak jobb és rosszabb időszakok, néha belenézek egy-egy pl meccsbe vagy blbe és semmivel nem élvezetesebbek, mint a mi meccseink.Más az iram, meg a minőség, de ugyanúgy foci.Ez a seria a csókolom.Ennyi.
Csütörtök este a Juventus hazai pályán, az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében hazai pályán fogadta a Salernitana együttesét, s aratott 6:1-es, magabiztos és ólzáporos győzelmet. Vasárnap kora este a két csapat ismét megmérkőzik egymással, ezúttal az olasz bajnokságban, s a helyszín Salerno, az élvonal…..
Dimarzio Primo 2024.01.08 00:01:32
@Ethan Hunt:

"Ha a Salernitana ma nem fogyatkozik 10 emberre 40 perccel a vége előtt, ezen a meccsen nem nyerünk! "
Jó neked, hogy ekkora jós vagy.
" Mi miért nem tudunk egy olyan pressziót rátenni egy ilyen ellenfélre legalább egy kis időre, mint tegnap a Dögevők rátettek a Veronára a végén?!"

Ekkora baromságot csak az ír, aki nem látta azt a meccset.De kérdem én, akkor miért formál véleményt..?Az inter alapból egy szabálytalan gólt szerzett.Aztán a verona megtette nekik azt a szívességet, hogy kihagynak egy tizit a 95. percben.A sintert évek óta keményen támogatják a játékvezetők, ezen kár fennakadni, de a keretünk és az övék sincs egyazon szinten.

@Shaky79: "Az edzői felfogás rengeteget számít egy csapatnál, meg lehet nézni az idei Napolit! Ha nem tudnám, hogy tavaly mennyire szétvertek mindenkit akkor azt mondanám, hogy ez egy kutyaütő brigád tele középszer játékosokkal! Pedig csak az edző változott a játékosok 90%-ban ugyanazok!"

Tőled már megszokta az ember, hogy orbitális baromságokat írsz, de ezen azért fennakadtam.Hány percet is játszott idén a 120 milliós osimen? Illetve nem a legjobb belsővédőjük távozott a nyáron a bayernhez? De 90% ban ugyan az szerinted.
Rendben.
Más sportág nincs, ami érdekel? Vagy másik csapat esetleg?
A Juventus az elmúlt évhez képest jobban teljesít, ez nagyban betudható a csapat kompakt védekezésének, ám a scudettóért zajló versenyben sokat segítene, ha a csatársor hatékonyabban szállítaná a gólokat, és Fabrizio Ravanelli is ezen a véleményen van, az egykori csatár a Tuttomercatoweb…..
Dimarzio Primo 2023.12.22 00:15:21
@Rikoo: Azért nem érted, mert értelmet keresel a demagóg hablatyolásban.
A fazonnak elég egyszer elolvasni a hozzászólását és azt nyomja egész évben.
Tartalmilag legalábbis. Különböző regényekbe öltöztetve. Persze csak tippelek, mert nem olvasom (már), de gondolom valami ilyesmiről lehet szó, hogy allegri szar és dezerbi kell.
Egyébként mielőtt allegrifannak gondolna valaki, én telibefosom allegrit, nekem csak az számít, hogy minél több meccset megnyerjünk, ha lehet, akkor az összest. Akár 1-0ra akár 100-0 ra, nekem fostos mindegy, úgyis nézem.
Dimarzio Primo 2023.12.23 14:39:22
@Thuglife!: Csak tudod az a baj, hogy a valóság egy kollektív tulajdon.Amíg miden hozzászólásodban a saját szubjektív véleményedet fejted ki 600X, attól annak még nem lesz nagyobb relevanciája.Sajnos a valósághoz hozzátartozik, hogy egy kis hülye gyerek vagy akinek nagyon bekattant valami.Ezzel egyébként nincsen semmi gond.Minden jogod megvan hozzá.Csak ne lennél ilyen szorgalmas, akkor kevesebb agyszaráson kellene keresztül vágnom magamat, mire rátalálok az értelmes érvekkel és statisztikákkal alátámasztott hozzászólásokra, amik nem valami hibbant elme szubjektív valóságértelmezése, agyömlésének a végterméke... De persze miattam ne változtass, írd még oda minden cikk alá, hogy ez az allegri micsoda egy rettenetes alak stb...
A Juventus péntek este fontos győzelmet ért el a címvédő Napoli ellen, Torinóban Federico Gatti góljával 1-0-ra hozta a meccset az Öreg Hölgy. „Nagyon fontos győzelmet arrattunk ma este, mert így 12 pontos előnyre tettünk szert a Napolival szemben, és ez nagyszerű eredmény.” - értékelt a Juventus…..
Dimarzio Primo 2023.12.09 16:14:03
@Bodnar Daniel: 100% egyetértek.Nagyon jellemző a személyes frusztráció kivetítése, ezeken a fórumokon.Én személy szerint csak a cikkeket olvasom, azokban nincs jelen, akkora szubjektivitás a szerkesztőktől, mert többnyire fordítások.Benito fb oldalát szoktam még nyálazni(mert azt érdemes), illetve a komment szekciókban Riko hozzászólásai miatt olvasok, de a többit szándékosan kerülöm, próbálok rájuk se nézni, totál lehoz.
Egyébként, aki a mutatott játék miatt képes hátat fordítani a csapatának, amelyiknek szurkol, az annyit is ér.Cseppet sem kár érte.Szánalmas.
Ugyan az elmúlt időszakban több pletyka is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy a Juventus szélsője, Federico Chiesa 8 millió eurós bért követelt az olasz rekordbajnoktól a szerződéshosszabbítás feltételeként, a játékos ügynöke, Fali Ramadani tegnap egyértelműen cáfolta ezeket a híreket.…..
Dimarzio Primo 2023.06.26 13:50:15
@rockitbaby: mekkora csicska vagy. leírod a szar,dilettáns véleményed minden hülye fórumon , azt mikor valaki szól ,hogy túltolod, akkor besértődsz. :D

Igazi retardált idióta vagy.Egy focis blogon kihűlsz rajta ,hogy nem fogalmazok eléggé szépen. Gratulálok!

Egyébként lehet , hogy szépen írogatsz ,meg formázod a szövegeidet , de a focihoz nem sok közöd van , az sajnos tény.
Dimarzio Primo 2023.06.26 14:04:52
@Hollóka: Szerintem , ő kezdett személyeskedni.
Meg egyébként mi ez a sznobizmust , egy focisblogon? Oké , hogy nem kell tirpákkodni ,de azért vegyük már észre magunkat néha a nagy pötyögésbe.
A gyerek mindenhez ír harminc kommentet ,aztán valaki szól , hogy hülyeségeket ömleng a hatszázadik után , akkor egy magas lóról leböfögi , hogy te úgy írsz , hogy arra én már nem is reagálok... :D nevetséges. Akkor csináljatok neki egy külön topikot , ahova írogathatja a faszságait , csak ő és akkor oda nem megyek. :D
Akkora arca van , mintha valami nagy szagértő lenne, közben a tartalmi része az írásainak 90% kutyaszarral egyenértékű.
Most akkor ezt tilos kimondani ,mert ő a boss , vagy mi a tök?
Ha focival foglalkoztok , meg rászánjátok magatokat , akkor ezt viseljétek már el valamilyen szinten. Szerintem...
Dimarzio Primo 2023.06.26 15:24:45
@Hollóka:
" Erre az értelmezhetetlen böfögésre nem vagyok hajlandó érdemben reagálni - u.i.: örülök, hogy ismered a betűket külön-külön, kár hogy falkába verődve legyőznek ;)"

" Ez nem sznobizmus, hanem normális emberi hangnem."
:D

Mekkora seggfej vagyok , hogy hozzászóltam.Elfelejtettem , hogy ez a kommentszekció ,inkább egyfajta belsős slepp ,szociális kielégüléseit szolgálja , mint sem egyfajta infotainment. Egyébként nekem ,ezzel nem lenne semmi bajom, ha nem szökőévente ,egyszer hozzászólok és rá a kommentmező legaktívabb fröcsögője lehurrog meg leszaroz. De az rendben van , mert burkoltan fogalmazott. :D
mindegy leszarom , nem kell olvasni ,azt jónapot.
csá
Több más, kevésbé hiteles olasz forrás mellett tegnap este Alfredo Pedullà is arról értekezett, hogy a Juventus gyakorlatilag biztosan az egyik prioritásaként kezeli az AS Roma egykori olasz támadó középpályását, a 2023 telén a Galatasaray kötelékébe szerződő Nicolò Zaniolót, akinek 35 millió eurós…..
Dimarzio Primo 2023.06.15 14:42:25
@rockitbaby: "Mad Max mereven ragaszkodjon pár eleve halva született döntéséhez, mint pl Chiesa csatár, hanem rugalmasan kialakítani a taktikát"
Ezt nem értem, rugalmasan kialakított taktika ,vagy merev elképzelések. A nagy pályás footballban fontos a szervezettség.
Most ,akkor legyünk szervezettek , vagy a játékosokra bízzuk a taktikát , csináljanak amit akarnak ? Melyik?

Chiesa csatár meg nem , akkora hülyeség hiszen bár nem az a tipikus center(semennyire) ,de szerintem ennél az elszólásnál a mester nem is arra gondolt hanem, hogy szélsőnek 433 at leszámítva alkalmatlan, három belsővédővel megyünk ki , ami az egyetlen felállás ,amiben nem kapunk 4 gólt egy empollitól (vagy mégis) ... szóval ha ebben a szerkezetben chiesat kirakod a szélre , azzal annyit érsz el ,hogy teljesen halott lesz az adott oldal. Védekezésre alkalmatlan , hamar elfárad ,látszik rajta , hogy egész évben árnyéka volt, régi önmagának. Egy ilyen játékossal csak, azt tudod csinálni h lebaszod a kapu elé első vagy visszavont, második csatárnak.

mekkenni meg menjen. Pénzt úgyse kapnánk érte,mert senkinek nem kell. Zaniolo meg ,olyan player , aki chiesaval összegyúrva ,talán kiad egy teljes embert. Meki meg bizonyítottan 100% alkalmatlan olaszországi focistának , elképzelés nélkül , retardált módjára szállingózik a pályán , néha megérkezett jókor jó helyre a kapu elé,aztán mutogatott a varázsló pálcájával vagy mi a lófasz:D De egy tipikus habiszti zsoldos fasz, amire semmi szüksége a Juventusnak , de úgy nagyjából szerintem senkinek.
Az ismert olasz transzferguru, Fabrizio Romano a tegnapi nap folyamán arról beszélt, hogy a Juventus annak ellenére sem tett le a Napoli sportigazgatójának, Cristiano Giuntolinak megszerzéséről, hogy a délolasz klub elnöke, Aurelio De Laurentiis egyelőre nem engedte el a szakembert Torinóba, mivel a…..
Dimarzio Primo 2023.06.15 12:51:11
@MdewC: + szintén!

Én zaniolonak is örülnék.Főleg, ha mekkenire elcseréljük.
Aztán adjuk el vlahot, vegyük belőle vazquezt és p.torrest, jöjjön holm ,gnonto , ingyen firmino meg assensio ,aztán készen is vagyunk.
A tegnapi nap folyamán több olasz forrás is lehozta a hírt, miszerint a Juventus az idény végén nem fogja megvásárolni az Olympique Marseille együttesétől Arkadiusz Mikik játékjogát, aki így mindössze egy szezont követően visszatér a francia klubhoz, hacsak a Zebrák nem akarják majd más kondíciókkal…..
Dimarzio Primo 2023.06.10 14:17:39
@rockitbaby: "A nagyobb gond az, hogy a West Ham 36 milliót pakolt le érte, és erős a kétségem, hogy egy sima kölcsönbe elengedné"

Ott a pont.Én személy szerint nem bánnám, de nem is hinném , hogy a west ham tavaly nyáron ,azért pakolt le érte ,ennyi casht ,hogy most elengedjék egy sima kölcsönbe.Igaz műteni kellett azt a térdet , de elvileg most július közepén visszatér , összepakolják az edzőtáborban , aztán adnak neki még egy évet a plben. Játékos szempontjából sem tudom ,mi értelme lenne visszajönni olaszba egy év perec után, egy olyan csapatba ,ami semmilyen értelmes nemzetközi kupasorozatban nem indul a következő szezonban.

Szerintem a scamacca szál kacsa , ebből azt gondolom , hogy ha vlahovic megy, tuti hojlundal fogjuk pótolni , mint anno deligt-bremer spórolási metódus.Kisebb név hasonló paraméterek, olcsóbb teszkós.

@MdewC: Az mondjuk durva egy kontraszt, eddig a kis Andrea 50 eurós bankókkal törölgette a valagát, most meg pénzügyi szakik vezetik a klubot és sajnálnak 7 milliót az egyébként nem teljesen szar millikre... érdekes...

@Andras74: Nem olyan rossz ám az a gyerek, nála is vannak gondok a toronyban ,de erős nagydarab lóbaszó gyerek, jó fizikummal, néha gólérzékeny, ifibe nagy sztár volt és olasz.
Egyébként rohadt nagy lutri. De mondom szerintem nem jön.
Dimarzio Primo 2023.06.10 15:09:21
@Drughi Di Bianconeri: Vlahot még a ferraris csávó intézte és , akkor még Agnellinek hívták az elnököt, ő meg nem sajnálta a család lóvéját higukra , crre, dusanra mindháromra 100m közeli összegért csaptunk le.
Mára azonban lecserélődött a vezetőség összetétele(sajnos) és a klub célja sem a bl serleg elhódítása lesz jövőre(sajnos).

@Hollóka: Ez fájt. Pedig már elhittem...Ezen információ , mindenképpen felülírja ,előző vélelmemet.
Dimarzio Primo 2023.06.10 15:41:34
@Drughi Di Bianconeri: hát kimondatlanul , szerintem részben igen. Abban az időben , el tudom képzelni , hogy szent meggyőződésük volt(ismét) , h nekünk csak egy jó középcsatár hiányzik. Az majd kihúz a szarból. Nem ,így lett.

Higanyt lehet , hogy marotta volt, én akkoriban szégyelltem magam, amiért idehozták , azt a vén csotrogányt. Ma meg már visszasírnánk.. De ameddig Agnelli volt az elnök, minden nagyobb igazolás felett , ő mondott feketét vagy fehéret. Marotta nem igazolhatta volna le 90 millkóért , ha andrea nem bólint egy határozott igent.

Cr sztorit meg sajnos ismeri mindenki. Katasztrófa , identitásvesztés, metroszexualitás, footballcsúfolás,ergya ... + minden rossz jelző :D

"Épp azért luxus nem-megvenni Miliket ilyen kevés pénzért, mert nem BL győzelemre hajtunk.
Most kb. kezdő lehetne, Dusán semmiben sem jobb."

Ezzel egyetértek.
Az elmúlt időszakban ismét felmerült a Juventusszal már több ízben is szóba hozott Nicolò Zaniolo neve az olasz sportsajtóban, ugyanis a hírek szerint az AS Romát télen elhagyó, s a Galatasaray kötelékébe igazoló olasz játékos szívesen visszatérne a Serie A-ba, ahonnan lenne is érdeklődés iránta a…..
Dimarzio Primo 2023.06.09 14:00:10
@Andras74: nem tudom mennyire juventino, az olyanokkal akik megjárnak 2-3 olasz topklubot fenntartásokkal kezelem.

@rockitbaby:
szerintem nem is olyan rosszul, lehet besült , de volt eleget sérült,hogy szar formában lehetett. Tipik üveglábú , de nekünk most ilyenekre fogja futni, gnontot rebesgették még.Ha ők ketten jönnek, mindegyiknek örülni fogok. Sőt támogatom , ha valóban dimaris helyére hozzuk.23 éves jókötésű idén 10 meccs 5 gól. Szerintem jó lesz.

ez a legroszabb hír: "A szakíró egyúttal biztos benne, hogy Leonardo Bonucci szerződésének jövő évi kifutásáig a Juventusnál fog játszani":D

Illing jrt nem szabadna még eladni. Kuluért is 35 minimum kéne érte. Ha nem a spurstől , akkor jöjjön vissza. Bár gyűlölöm.De fiatal , lesz ennél még kapósabb ,h apróért odaadjuk a csirkéknek.

Milliket megvenném , jó az rotációba. Moratat harmadszor is idehozni , a világ vicce lenne.
Sms meg nem fog jönni, miért jönne? a nácik blbe mennek ,ezért rítt már évek óta. Nem fog ideigazolni.. talán jobb is.
Dimarzio Primo 2023.06.09 20:08:05
@Rikoo: A hőn áhított "olasz mag" kialakításra kerül? :D

Nincsenek abban kételyeim viszont, hogy a lesajnált , szintén sérülékeny scamacca , amennyiben nem hagy ki egy egész vagy fél szezont , rúg majd annyi gólt , mint idén a 100 milliós vlahovik :D
A Juventus vezérigazgatója, Maurizio Scanavino nemrég exkluzív interjút adott a Sky Sport Italia munkatársának, melyben számos témáról szót ejtve beszélt az UEFA-val való kapcsolatról, a Szuperligából való kilépési szándékról, Cristiano Giuntoli levegőben lógó kinevezéséről, valamint arról is, hogy…..
Dimarzio Primo 2023.06.07 20:20:46
@Drughi Di Bianconeri: Félre értettél , nem hibáztatlak érte , eléggé zavarosan fogalmazok.Én azért vettem egy kalap alá az összes balkán meg szláv népet , mert szerintem kicsit hasonlatosak bizonyos dolgokban. Minden alá vagy fölérendeltségi viszonyt félretéve,van egyfajta hozzáállásbéli sajátosságuk.Ez lehet pozitív ,illetve negatív jelzőkkel is kiemelni, én általában mivel legtöbbször vlaho jut eszembe msotanság , ha szerbekre gondolok.Ez inkább negatív vetületet ad neki.

DE! Nekem mindenki egyforma , származás vallási vagy bármilyen szinten , én nem teszek különbséget. Csak azt mondtam vagyis gondoltam ezzel a tegnapival, hogy sose láttunk még klasszis szerb vagy szerbszerű játékost.Azonban tegnap óta kicsit átgondolkodtam és , arra jutottam , hogy volt egy kelet-európai származású klasszis focista ,méghozzá nem is oly rég, ez a zlatan nevezetű. Akit nem kedvelek , De a teljesítményét és a képességeit elismerem.

A cigányozást se tessék félreérteni , ahonnan én jövök(az egy rémes hely) ,ezt káromkodásként használtuk,és olyankor nem mint a roma emberekre adott jelző,akik szintén voltak közöttünk , hanem mint szarházi,köcsög,stb.. kvázi mint káromkodás használtuk és erről nehéz leszokni. De nem ,mint rasszista jelzőnek szántam. Ha megbántottalak vagy valaki cigány(roma) származású közületek ,attól külön elnézést kérek ,ezt nem úgy értettem.Semmi bajom a romákkal(cigányokkal), nem vagyok rasszista se antiszemita se semmi. Nálam nincsenek arabok,romák,zsidók,négerek stb(vagyis vannak ,de ettől nem többek vagy kevesebbek)... nálam emberek vannak.Azokat viszont néha csúnya jelzőkkel illetem.Főleg ha milliárdokért cserébe, odaszarnak az étkezőasztalomra ,aminél minden meccsnapon ülök és étkezek. De jogos a kritika. Azért is írtam olaszul inkább , hátha úgy nem hat direktbe.(tévedtem) :D Ezer bocs, tényleg nem vagyok rasszista se náci. Csak egy egyszerű, érzéketlen, proletár fasz.
Dimarzio Primo 2023.06.08 02:24:08
@Drughi Di Bianconeri: hidd el nem olvasom el kétszer ,amit leírok. Olyan a monitorom ,hogy a háttértől meg a hófehér betűtípustól kifolyik a szemem és csak próbálok arra ügyelni , hogy ne írjam le kétszer ugyan azt a mondatot. Szóval ez abszolúte zsigeri szarság. De majd megpróbálok szofisztikáltabban fogalmazni.
Ezért is ritkán nyilvánulok meg. Látod két hozzászólásom volt , máris lehet megsértettem sok-sok embert , ami nem állt szándékomban.

Egyébként ez egy érdekes dolog, de én például nem venném sértésnek ,ha magyar létemre tegyük fel lerománoznak , vagy leszlovákoznak vagy lebármiznek. Ezért mondom, hogy egykutya ,mert nekem őszintén, tényleg rohadtul nem számít, ki micsoda.

Érdekes ,mert abban az értelemben meg használom a népcsoport szerinti általánosítást , ha sportban elért valós vagy vélt teljesítményekről van szó.
Például: az etiópok rossz jégkorongozók. Mondj egy etióp jaromir jagrt , vagy ovechkint. Értettem :D De egyébként igazad van szar dolog és nem érdemes ezzel megbántani az etiopokat vagy bárki mást.

Allegrivel nem tudok egyetérteni , mert nekem sem tetszik ,amit művelt,nézhetetlen foshalmaz, ami a támadásokat illeti, de ezt a szezont nem lehet objektíven megítélni, hogy allegri szar volt. Tudom az volt , de nem volt az. Az egész szezon ,bírói ítéletek , a nevetséges pontlevonások , az el első meccsén meg nem adott 11es..stb. Tény kúrva szar volt, szarul meccselt sokszor , össze vissza pakolgatta a kezdőket ,de akkor se tudom egyértelműen kijelenteni ,hogy ő a szag forrása. És ez nem valamiféle Allegri imádat , én leszarom allegrit, ha ingyen mehetne ,húzzon a picsába engem tényleg csak a klub érdekel ,de ebben a helyzetben úgy vagyok vele ,ha marad :meh... ha kibasszák az se érdekelne, csak szerintem belerokkanna a klub.
Dimarzio Primo 2023.06.08 15:28:57
@MarcoT: Én egyet tudok érteni veled. Meg úgy a bianconeris brigáddal is ,bár nem küldenék el senkit,de való igaz , kibaszott irritáló és nevetséges szurkolói attitűd. Nekem kicsit szánalmasnak hat , ez a " nem nézem a juvét ,ha allegri az edző" hozzáállást. Kibaszott nevetséges , ilyen szurkolókra szerintem egyetlen csapatnak se lenne szüksége , tetszik vagy nem monnyuk ki őszintén, az ilyen szurkoló , aki akkor szurkol egy csapatnak , ha minden klaffol vagy a klub döntései harmonizálnak az adott személy elképzeléseivel , az egy szar szurkoló. Vagy ne nevezzük szurkolónak , nevezzük szimpatizánsnak,vagy önjelölt szagértőnek , akkor normális ,hogy felmászkál ilyen-olyan blogokra fikázni a csapatot...? Még ha minden szar is épp, akkor jobb lesz , ha szétfikázod a csapatot, vagy az adott frusztrációdat kiadod? Játékost ,edzőt ,személyt fikázni szerintem rendben van , mert az lehet egy vélemény, de a csapatot bántani nem fogom fel, ez hogy fér bele...
És ez a blog , még egy vissza fogott hely.
A Juventus vezérigazgatója, Maurizio Scanavino a Sky Sport Italia munkatársának adott hosszabb interjút, amely során szó esett a klub és a csapatot irányító Massimiliano Allegri helyzetéről is. "Allegri soha sem volt téma. Teljes az egyetértés a jövővel kapcsolatos forgatókönyvek tekintetében,…..
Dimarzio Primo 2023.06.08 02:38:44
@Rocky80: +1
Az ismert olasz átigazolási szakértő, Gianluca Di Marzio a tegnap éjjeli órákban arról számolt be, hogy a Juventus készen áll arra, hogy még egy utolsó kísérletet tegyen Adrien Rabiot szerződésének meghosszabbítására, akinek egy sima, egy évre szóló kontraktust ajánlanának fel, fizetésemelés nélkül.…..
Dimarzio Primo 2023.06.06 18:22:21
lol.
Eléggé nevetséges ez a szerb-balkáni játékosok majmolása-szopkodása , tipikus szittya narratíva mi kutyánk kölyke, mert közel vannak hozzánk. Én inkább azt a véleményt vallom,hogy kurvára hagyjuk ezeket a kelet-európai vendégmunkásokat vezetékeket szerelni meg hasonlókat, mert fociban semmi hasznuk. Mondjatok egy klasszis szerb játékost, akinek nem csak fellángolásai vannak egy-egy szezonra.
millik,sesnyi,kostic,vlahovic,krasic,vucinic mind szar volt, utóbbit még bírtam is, de ne vicceljünk már, ezek mind ballaszt csak.

@delpi0823: az a logika meg zseniális : Rabiot hosszabítás egy évre, ugyan ezen 7misi + bónuszok úgy ,h nincs bl és maradna , szerintem nyugodtan letérdelhetnétek előtte ezért.
De nem , jöjjön inkább a szerb 35-40milla + ha neked elmondta nem kér aláírási pénzt , csak évi 5-6 milliót.
Rendes gyerek ez a milenkovics ...Bravo :D
logika nulla
Dimarzio Primo 2023.06.06 19:58:39
Én így kelet-európai vendégmunkásokat aposztrofáltam szerbeknek, nyilván ezen ők kiakadnának , de nekem teljesen mindegy ,hogy lengyel ,montenegrói, macedón,szerb, stb...
A horvátok valóban más kávéház. A lényeg, hogy ezeket rohadtul el kéne engedni. Nem rasszizmus vagy nacionalista olasz gondolkodás végett, hanem mert rohadtul túl vannak árazva , idejönnek és beszarnak. Erre ennek a klubnak , most pont nincs szüksége. Vlahovicot is lehet mentegetni , hogy allegri így meg úgy kiölte belőle, de ez baromság , aki 80 millió eurós csatár,az bármilyen rendszerben lőjön ,ebben a harmatgyenge olasz bajnokságban 15-20 gólt. És azt se felejtsük el a szerbnek , hogy mennyi habiszti sérülése volt.
Nálam abszolút felsült ez a vlaho, menjen a picsába , egy évig volt nagy juventino, januártól-januárig , szánalmas.

@Drughi Di Bianconeri: Igazad van , hogy sms nem rossz, de nem egy klasszis. Kb egy szinten van rabioval.
Annyiból igaza lehet delpinek , hogy legalább smsről ,annyit elmondhatunk , hogy hűséges ,hiszen már mióta ott rohad a lazioba, de semmi több. Pjacat meg hagyjuk is, de horvátoktól legalább kaptunk anno egy tudort, ő azért nem volt szar.
Nem értem , hogy hasonlíthatod azt a rettenetes remzit , Rabiothoz :D , az utóbbi legalább tisztességgel a csapat rendelkezésére állt, egyedüliként minőséget vitt a középpályára , ezt fagiolin és nagyon néha locatellin kívül ,ott senki más nem nyert párharcokat , azért én sajnálnám ,ha a francia távozna. Ingyen jött, 7-8m ilyen szintű középpályás nem lesz olcsóbban.