Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dimarzio Primo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot jelenleg nemzeti csapatával készül, s sajtótájékoztatón nyilatkozva beszélt a jövőjéről. "Semmit sem döntöttem még el a jövőmmel kapcsolatosan. Igaz, hogy az előző szezonban a Juventusnál maradtam, annak teljes tudatában, hogy nem szerepelünk majd…..
Dimarzio Primo 2024.03.22 16:43:29
@Thuglife!: Örülök, hogy végre nyilvánvalóvá lett a szellemi retardáltságod. Ha még papírod nincs róla, javaslom menj el és kezeltesd. Neked már nem valószínű, hogy segíteni tudnak, de gyógyszerek segítségével a körülötted élők életét megkönnyíthetik a szakemberek.

A véleményedről nem sokat lehet mondani. Demagóg ostobaságokat fosol össze és, ezt csináltad mindig is. Nem kell szeretni allegrit. Utálni is lehet. De mindent ebből levezetni, nyomorult egy jellemre vall. Sokat elárul rólad az is, hogy valami ellen kardoskodsz. Konstruktív véleményed meg semmiről nincs. Tipikus lófaszka vagy. Csak még károsabb, mert ventilálod kifele a frusztrációidat.

Egyébként Rikoo azon ritka blogolók egyike, akinek van némi fogalma a labdarúgásról, és nem csak a hülyeségeket fossa össze. Szerintem az ilyet, ezen silány vidéken elismerni kéne, nem belerúgni egyet, azért mert nem egyezik vele a véleményem...
A Juventus továbbra is magabiztosan gyűjti a győzelmeket és a pontokat, s a Sassuolo elleni 3:0-ás diadalt követően a zebramezesek a Lecce otthonába látogatva próbálják meg folytatni a szép sorozatot. Federico Gatti és Weston McKennie a Sassuolo elleni mérkőzéssel letöltötték sárga lapos…..
Dimarzio Primo 2024.01.21 22:13:22
@Rocky80: csak átvette a blog általános hangulatát.Ilyen az ha egy fiatalkorú, kifejletlen jellemre, felnőtt emberek nyomorult életét tükröző kommentek torzítják, az adott alany látásmódját.Mondhatsz neki bármit, minden is szar lesz már.Ezért káros fiatalokra ez a hely, azt se tudják mi a valóság, mert retardált emberek véleményéből próbálja kirakni a képet.
Dimarzio Primo 2024.01.21 22:21:43
@gomorra21: ez nem vélemény, hanem tény.Valódi példával alátámasztva.
A Juventus egyelőre tartja a lépést az éllovas Interrel, s amennyiben továbbra is így akar tenni, hazai pályán kell begyűjtenie mind a három pontot a Torinóba látogató Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen. A zebramezeseknek van okuk arra, hogy kiemelt figyelemmel, valamint a visszavágás vágyával…..
Dimarzio Primo 2024.01.16 22:09:05
@babo0410: és annak mi értelme lenne, ha egy hatossal megszórnánk ezt a hitvány sassoulot?Az 1-0 ra és a 7-0 ra is három pontot osztanak.A Juventus nem azért lett itália rekordbajnoka, mert megrágnak egy kiscsapatot 100 góllal hanem mert 38ból lehoznak 30 1-0 ás győzelmet, bezsebelve ezzel a maximálisan elérhető három pontokat.Támadással lehet meccseket nyerni, de a bajnokságot a kikezdhetetlen, konzisztens betonvédelem nyeri olaszhonba.Többnyire...
Dimarzio Primo 2024.01.16 22:45:26
@babo0410: Az a szurkoló, aki emiatt fordul el szeretett csapatától, az annyit is ér.Nekem semmivel nem lenne élvezetesebb a mérkőzés, amit 6-0ra vagy 1-0ra nyerünk.Győzzünk.A többit leszarom.Ez foci, aki erre élvezkedik, annak szar élete lehet.Nem a labdarúgásba kell keresni az élet szépségeit.Itt csapatok vannak meg táborok, élvezkedjen rá, akinek hat anyja van.Aki meg szurkol az üljön le azt nézze meg, amelyik csapatnak szurkol, azt kész.Minden csapat életében vannak jobb és rosszabb időszakok, néha belenézek egy-egy pl meccsbe vagy blbe és semmivel nem élvezetesebbek, mint a mi meccseink.Más az iram, meg a minőség, de ugyanúgy foci.Ez a seria a csókolom.Ennyi.
Csütörtök este a Juventus hazai pályán, az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében hazai pályán fogadta a Salernitana együttesét, s aratott 6:1-es, magabiztos és ólzáporos győzelmet. Vasárnap kora este a két csapat ismét megmérkőzik egymással, ezúttal az olasz bajnokságban, s a helyszín Salerno, az élvonal…..
Dimarzio Primo 2024.01.08 00:01:32
@Ethan Hunt:

"Ha a Salernitana ma nem fogyatkozik 10 emberre 40 perccel a vége előtt, ezen a meccsen nem nyerünk! "
Jó neked, hogy ekkora jós vagy.
" Mi miért nem tudunk egy olyan pressziót rátenni egy ilyen ellenfélre legalább egy kis időre, mint tegnap a Dögevők rátettek a Veronára a végén?!"

Ekkora baromságot csak az ír, aki nem látta azt a meccset.De kérdem én, akkor miért formál véleményt..?Az inter alapból egy szabálytalan gólt szerzett.Aztán a verona megtette nekik azt a szívességet, hogy kihagynak egy tizit a 95. percben.A sintert évek óta keményen támogatják a játékvezetők, ezen kár fennakadni, de a keretünk és az övék sincs egyazon szinten.

@Shaky79: "Az edzői felfogás rengeteget számít egy csapatnál, meg lehet nézni az idei Napolit! Ha nem tudnám, hogy tavaly mennyire szétvertek mindenkit akkor azt mondanám, hogy ez egy kutyaütő brigád tele középszer játékosokkal! Pedig csak az edző változott a játékosok 90%-ban ugyanazok!"

Tőled már megszokta az ember, hogy orbitális baromságokat írsz, de ezen azért fennakadtam.Hány percet is játszott idén a 120 milliós osimen? Illetve nem a legjobb belsővédőjük távozott a nyáron a bayernhez? De 90% ban ugyan az szerinted.
Rendben.
Más sportág nincs, ami érdekel? Vagy másik csapat esetleg?
A Juventus az elmúlt évhez képest jobban teljesít, ez nagyban betudható a csapat kompakt védekezésének, ám a scudettóért zajló versenyben sokat segítene, ha a csatársor hatékonyabban szállítaná a gólokat, és Fabrizio Ravanelli is ezen a véleményen van, az egykori csatár a Tuttomercatoweb…..
Dimarzio Primo 2023.12.22 00:15:21
@Rikoo: Azért nem érted, mert értelmet keresel a demagóg hablatyolásban.
A fazonnak elég egyszer elolvasni a hozzászólását és azt nyomja egész évben.
Tartalmilag legalábbis. Különböző regényekbe öltöztetve. Persze csak tippelek, mert nem olvasom (már), de gondolom valami ilyesmiről lehet szó, hogy allegri szar és dezerbi kell.
Egyébként mielőtt allegrifannak gondolna valaki, én telibefosom allegrit, nekem csak az számít, hogy minél több meccset megnyerjünk, ha lehet, akkor az összest. Akár 1-0ra akár 100-0 ra, nekem fostos mindegy, úgyis nézem.
Dimarzio Primo 2023.12.23 14:39:22
@Thuglife!: Csak tudod az a baj, hogy a valóság egy kollektív tulajdon.Amíg miden hozzászólásodban a saját szubjektív véleményedet fejted ki 600X, attól annak még nem lesz nagyobb relevanciája.Sajnos a valósághoz hozzátartozik, hogy egy kis hülye gyerek vagy akinek nagyon bekattant valami.Ezzel egyébként nincsen semmi gond.Minden jogod megvan hozzá.Csak ne lennél ilyen szorgalmas, akkor kevesebb agyszaráson kellene keresztül vágnom magamat, mire rátalálok az értelmes érvekkel és statisztikákkal alátámasztott hozzászólásokra, amik nem valami hibbant elme szubjektív valóságértelmezése, agyömlésének a végterméke... De persze miattam ne változtass, írd még oda minden cikk alá, hogy ez az allegri micsoda egy rettenetes alak stb...
A Juventus péntek este fontos győzelmet ért el a címvédő Napoli ellen, Torinóban Federico Gatti góljával 1-0-ra hozta a meccset az Öreg Hölgy. „Nagyon fontos győzelmet arrattunk ma este, mert így 12 pontos előnyre tettünk szert a Napolival szemben, és ez nagyszerű eredmény.” - értékelt a Juventus…..
Dimarzio Primo 2023.12.09 16:14:03
@Bodnar Daniel: 100% egyetértek.Nagyon jellemző a személyes frusztráció kivetítése, ezeken a fórumokon.Én személy szerint csak a cikkeket olvasom, azokban nincs jelen, akkora szubjektivitás a szerkesztőktől, mert többnyire fordítások.Benito fb oldalát szoktam még nyálazni(mert azt érdemes), illetve a komment szekciókban Riko hozzászólásai miatt olvasok, de a többit szándékosan kerülöm, próbálok rájuk se nézni, totál lehoz.
Egyébként, aki a mutatott játék miatt képes hátat fordítani a csapatának, amelyiknek szurkol, az annyit is ér.Cseppet sem kár érte.Szánalmas.
A Juventus vezérigazgatója, Maurizio Scanavino a Sky Sport Italia munkatársának adott hosszabb interjút, amely során szó esett a klub és a csapatot irányító Massimiliano Allegri helyzetéről is. "Allegri soha sem volt téma. Teljes az egyetértés a jövővel kapcsolatos forgatókönyvek tekintetében,…..
Dimarzio Primo 2023.06.08 02:38:44
@Rocky80: +1