Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FaZon

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas dugókra lehet számítani május 16-tól, mivel az átépítés miatt megszűnik az M0-ásra vezető gyorsító sáv...
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..
Mocskos olajat töltenek a hordóba, a kannába és a flakonba, majd az ön autójába. A piac ismét a maffia markában. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
FaZon 2013.09.20 13:45:54
@ElPadre: Írtam egy emailt a Valvolinek.
Kérdésem ez volt:"Az egyik nagy hipermarket Valvolin Topgard 10W40-es olajat árul akciósan.Az önök honlapján ilyen névvel nem találtam terméket."
Válasz a következő volt:"A Valvoline Topgard 10W40 motorolajunkat kizárólag hipermarketekben forgalmazzuk, ezért nem találja nálunk. Amennyiben bármilyen további kérdés merülne fel e termék kapcsán, bátran hívja a vezetékes számunkat, készséggel válaszolunk megkeresésére. Mellékelten küldöm e termék műszaki adatlapját, remélhetőleg teljes mértékben meg tudtuk nyugtatni a Topgard termékünk eredetét illetően."
Már az Urbanista blog első posztjai közt is előkerült a füvesített villamospályák kérdése (nem is egyszer), ám olyan gyönyörűség, mint ami Kispesten van, még látványterveken sem szokott szerepelni. A fotókat Vinczek György készítette az 50-es villamos…..
Mostanában több olyan poszt is született, amiben arról van szó, hogy réges-régen megszokott, ám mégsem szabályos parkolási esetekre rástartoltak a hatóságiak. Viszont előfordulhat, hogy idővel belátják, hogy jól volt az úgy, hiszen kevesebb kalamajkát okoz legalizálni a…..
Nyáron kifejezetten jól járható volt Budapest, legalábbis a legnagyobb része, még csúcsforgalom idején is. Aki megtehette, elutazott nyaralni, nem kellett a porontyokat oviba meg iskolába hordani. Aztán jópáran biztosan idő közben feldolgozták lelkileg, hogy négyszázsoktíz forint…..
FaZon 2012.09.19 20:26:41
@xaba99: Nem csak délután,reggel is Flórian tér.
Néhány éve egy ide is író-olvasó motoros rendőr barátunk társával együtt elég kreatívan oldotta meg a hídon elromlott autó problémáját. A cél szentesíti az eszközt, úgy gondolom én is, hiszen a legtöbb esetben az úton lerobbant autó nemcsak akadályozó, hanem…..
  Átmenetileg kifogytak a patikákból az elsősegélydobozok, miután a közösségi oldalakon elterjedt, hogy a rendőrség a járművek elsősegélynyújtó-csomagjaival kapcsolatos ellenőrzést rendelt el. A legtöbb patikában hamar hiánycikk lett az elsősegélydoboz, sokan azzal…..
autózz! Levelek a gázolajról 2012.01.08 22:38:00
Így is nagyon drága már a gázolaj és a benzin is, ezért még bosszantóbb, ha lehúznak; kevesebb és rosszabb minőségű üzemanyagot kapunk. Árpád például így járt, de nem hagyta annyiban, panaszt tett az illetékes kúthálózatnál, leveleit és a kapott válaszokat nekünk is…..
Tibor nekiállt az őt bosszantó dolgokat lefotózni és egész levélcunamit küldött ránk, úgyhogy egészen biztosan fogtok még egy pár posztjával találkozni itt a közeljövőben is. Ezúttal a diplomata rendszámmal visszaélők témájával foglalkozik, itt a blogon sem először kerül…..
Két hasonló észrevétel is érkezett mostanában, hogy megbüntették tilosban várakozásért, holott nem volt egyértelmű tiltás. Ami azonos a két esetben, hogy osztott pályás úton parkoltak le a középső elválasztó "járdára". Sok helyen látni ilyeneket, de én sosem állok meg…..
Vegyes gondolatokat ébresztett bennem goumideaumineaux levele, neki is igazat adok valahol. Az tényleg hibás gondolkodásmód, ha látja az autós, hogy jön biciklis a kerékpárúton, ő meg nem fog kiférni az útra, és mégis kimegy elé. Viszont megnézve az említett kereszteződést, a…..
Úgy látszik, sok embernek fogalma sincsen arról, hogy kétkerekű járművével felhajthat-e autópályára vagy autóútra. Egyes (többnyire Európán kívüli) országokban megszokott, hogy ilyen helyeken is lehet számítani lovasszekér, kismotor, bicikli, gyalogos felbukkanására, de…..
Pont egy héttel ezelőtt útban Nyíregyházára a totalcaros Papp Tibivel épp arról beszélgettünk, hogy mennyire mellélőttek a kagylós cégnél a varázsbenzinjükkel, amivel tankonként akár egy litert is meg lehet takarítani. Mert az ugye nagyjából 1,5% egy alapjáraton drága…..
FaZon 2011.10.06 14:58:03
@newtehen: Ott a pont.
autózz! Lejárt-e a türelmi idő? 2011.08.23 20:45:00
Parkolós esetekre ugrok, nekem is volt már pár olyan, amikor szerintem igazságtalanul büntettek meg. Utóbbi időkben én már kizárólag mobillal parkolok, persze a telefonom már tele van az SMS-ekkel, biztos ami biztos. Ugyanakkor nem hiszem, hogy korrekt, ami Tamással történt, én úgy…..
Kettős érzésekkel olvastam el Mónika levelét. Hiszen ő is elég szabálytalan volt, mégis az bosszantotta fel, hogy a másik fél egy testesebb járművel szintén szabályt sértett. És ezzel kialakult egy veszélyhelyzet, mely szerencsére nem végződött balesettel. Ennyire azért nem…..
Bár a másodfokú ítéletre szeptemberig várni kell, annyi már szinte biztos, hogy a színész jogsiját elveszik, és azt Császár Elődnek adják oda. A bíróság valószínűleg el fogja tiltani a járművezetéstől a színészt, és a határozatot minden dodgem- és…..
autózz! Rendőrségi túlkapás? 2011.06.14 12:55:00
Újabb meghökkentő történet landolt a postafiókunkban, amelyet G küldött. Lassan már kezdem azt érezni, hogy a rendőrök egyre frusztráltabbak a kormány döntései miatt, és ezt próbálják valahol levezetni. Sajnos az ártalmatlan állampolgárokon... Várjuk a folytatást!Egy újabb…..
FaZon 2011.06.14 13:16:05
autózz! Kioktatta a robogóst 2011.06.13 15:35:00
Sokszor van vita itt a blogon, hogyan kell közlekedni, amikor lakott területen belül több forgalmi sáv is rendelkezésre áll, Ámond Pista levele ebben a témában íródott. Egy közlekedő társától kapott megjegyzéseket, bár a hölgynek nem feltétlen volt igaza. Az autósok sokszor…..
autózz! Büntetősatu kamionra 2011.06.05 12:12:00
Íme az emberi idiótaság újabb csúcspontja, személyautóval befékezni egy kamion előtt, csattanni, megint befékezni, megint csattanni. Nem tudjuk persze, mi váltotta ki az autós elmebaját, de Nyuszy levele akkor is megdöbbentő. És az ilyenek köztünk járnak.Az időpont egy…..
autózz! Majd adunk betétlapot 2011.05.19 07:59:00
A posztban szereplő helyszín nincs messze tőlem, így én is gyakran megfordulok errefelé. Az egész bevásárlóközpont fokozott figyelmet igényel közlekedési szempontból. Már a Szentlőrinci úti becsatlakozás is el van szúrva, itt gyakran van baleset, az én autómat is törte már…..
autózz! Műszaki vizsga fóliával 2011.05.13 08:16:00
A nyárias napok beköszöntével én is elgondolkodtam, hogy fóliáztatom autóm hátsó üvegeit (csak legálisan:)). Viszont elbizonytalanít, hogy a hatósági emberek, a rendőrök és az autószerelők vajon kellően tudják-e, mi legális és mi nem az. Azt tudom, hogy műbizonylat kell…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..