Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pálesz

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két évvel ezelőtt volt egy autóm, melyet legalább annyira szerettem, mint anno a Renault 15GTL-emet: egy 166-os Alfám. Hathengeres, benzines, csodás (és használhatatlan) bőrbelsővel, takony GM-automatával és 17 literes fogyasztással. Sosem akartam eladni, ahogy az ember sosem akar…..
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
Pálesz 2011.10.17 08:08:51
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Szöul, Dél-Korea A Tesco fel szerette volna egy picit lendíteni a házhoz szállítási üzletágát, így azt találták ki, hogy a polcok fotóit, rajtuk a termékekkel, kiragasztják a metróban. Minden terméket elláttak egy QR-kóddal, melyet az okostelefonok le tudnak olvasni. Az utasok a…..
Tendenciózus és demagóg sorozatindító poszt jelent meg a Mandiner blogon Magyarosítás - Kis szlovák Legendárium I. címmel, amely a szerzők szándéka szerint az úgynevezett szlovák legendákat vizsgálja meg és mutatja be a magyar olvasóközönségnek. A szerzők törekvése szép,…..
(A szerző újságíró. Három éve dolgozik Brüsszelben, jelenleg a HVG tudósítója, és e blog állandó szerzője.)  Közép- és hosszú távú közlekedési vízióval rukkolt elő az Európai Bizottság, amely szégyenszemre újfent évtizedekkel tolja ki a városi közlekedés…..
Szemellenzős BMW-sek is ezt nézegetik este a paplan alatt, amikor senki sem látja. De milyen járni Monica Belluccival? Vélemények az azonos című írásunkról...
Pálesz 2011.04.25 21:17:04
@vmaast: ezen vitatkozhatnék, de minek...
Pálesz 2011.04.26 12:18:00
@kultúrpesszimista: erről a BITTER-ről az Inspector Gadget jut eszembe ( en.wikipedia.org/wiki/Inspector_Gadget ), amit kifejezetten útáltam mindig, ebből kifolyólag a neuronjaim miatt ezt az autót sem bírom, már a látványa is rossz érzéseket kelt. Ettől még számodra lehet szép, nyilván nálad más szinapszisokat aktivál a cucc.
Papíron megérkezett, valójában - egyelőre - csak bemutatkozott az éppen nemrégiben debütált Ford Focus Econetic változata. Még ha leszámítjuk a gyárak szokásos marketingfüllentéseit - nevezzük most diszkréten így a fogyasztók autóiparban teljesen megszokott átverését -…..
Mariann küldött be szerkesztőségünkbe egy nagyon szép és tanulságos levélfolyamot, mely egy jól ismert és mára már elavultnak számító trükkre hívja fel a figyelmet. Bár többször volt már róla szó, azért minden valószínűség szerint mindig akad olyan, aki felül és utal.…..
Egyik kolléga küldte el nekem a következő idézetet, mely egy hamarosan megjelenő Index-cikkben fog szerepelni. A Zuhanórepüléssel szeretne csapást mérni az illegális letöltőkre Kálomista Gábor producer: „Nem bosszút szeretnénk állni, hanem vissza akarjuk szorítani az…..
Webisztán Lenyomni a YouTube-ot... 2007.08.30 18:37:00
Amikor még decemberben írtam arról, hogy az NBC és néhány hasonlóan nagy médiavállalat le akarja nyomni a YouTube-ot egy rivális szolgáltatás beindításával, körülbelül ugyanaz jutott eszembe erről az erőfeszítésről, mint anno a News Corp. próbálkozásáról, a Myspace-be…..
A napokban a WSJ cikke nyomán több blog foglalkozott a címben megfogalmazott dilemmával. A cikk egy házaspár történetét írja le. A pasinak a Second Life-ban saját virtuális barátnője van, és a dilemma persze az - főleg a való világbéli feleség számára -, hogy akkor most…..
Egészen furcsa lépésre szánta rá magát a Verzion. A cég iPhone-pénteken kezdi el árusítani az LG LG VX 9400 multimédiás mobiltelefont. Mindössze 99 dollárért, ráadásul az első hétvégén 2 GB-os memóriakártyát és fülhallgatót is kapnak ajándékba azok, akik mégis inkább…..
Az új, internetes adatkezelés érintő német törvény miatt elképzelhető, hogy a jövőben a német netezők nem használhatják majd a Google ingyenes levelezőjét. A problémát igazából az okozza, hogy uniós alapelvvé kívánják emelni, hogy az internetezéssel kapcsolatos adatokat…..
Jason Calacanis új projektjét, a Mahalo.com-ot tegnap mutatta be egy londoni konferencián. Az új kereső persze már él egy ideje, de a "hivatalos" indulás csak most volt, úgyhogy néhány szóban azért térjünk ki rá. Mindenekelőtt érdemes gyorsan végigvenni, hogy Calacanis…..
A hétvégen tényleg megcsinálta a BKV a No, Thanx-es ellenőr akciót, az eseményen megjelent a hasonlóan béna csapat, tudjátok, akik cikizik a No, Thanx rajongókat. Viccesen összesivalkodtak az őrzővédő pitbullként viselkedő kislányokkal, itt a videó...
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Subba Unatkozol? Forgass tévét! 2007.01.09 17:40:00
Van valami varázsa az olyan játékoknak, amikhez nincs használati utasítás. Például az, hogy már eleve azzal órákat vesznek el az unalmas munkaidőből, amíg egyáltalán rájön az ember, hogy mit kell csinálni. Itt például a mezőn szétszórt monitorokkal kell valamit csinálni, de…..