Regisztráció Blogot indítok
Adatok
replayxx

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon hány olyan nemzeti dohányboltos van ma hazánkban, aki komolyan hiszi azt, hogy az elkövetkező 20 évben tuti az övé az évszázad trafikbizniszének egy szelete? Mert ugyebár jelenleg az állam (és a kormány, azaz a kormányzó párt) foggal-körömmel védi híveit, és mindent…..
A szíriai elnök, Basár el-Aszad nagybátyja berezelt, hogy párizsi luxuslakását elkobozhatják, ahogy egyre nagyobb figyelem hárul Szíriára. Nem is tétlenkedett, gyorsan elpasszolta a kuckót egy orosz milliárdosnak. Bár a nagy sietségen áron alul is hajlandó volt megválni az…..
Extrém hosszú tél és húsvéti havazás után úgy néz ki, hogy 1816 óta az idei lesz a leghidegebb nyár. Az erről szóló információkat a francia Meteo tévécsatorna ismertette. Ha az időjárásjelentésre specializálódott francia tévécsatorna jóslatai beigazolódnak, akkor már a…..
replayxx 2013.06.01 14:54:53
@phaszfej: Csak pusztulna már ki Kelet-Európa a sok koszos, aljas, irigy tolvaj népségével együtt...
Újabb lebilincselő részletekkel kedveskedünk a Szepesi úszónő munkásságáért rajongóknak, ezúttal a Bors jóvoltából. Mint azt a mai számukban írják, Szepesi szerintük egyértelműen leírja könyvében, hogy az egyik kereskedelmi tévé valóság showjának forgatásán, melynek…..
 A DopeManTéVének adott interjúban az olimpikon őszintén bevall. Ezt néminemű DopeMan stand up komédiával fűszerezzük, hogy jobb legyen a napotok avagy, hogyan ne engedjük szóhoz jutni az örökírónőt a saját könyvbemutatóján...:D      ..
replayxx 2013.05.28 21:06:05
@Régi Péter: Egészen sötét, szinte már fekete - éppen olyan, mint a legtöbb csinos szefárd lánynak... ;-)
1960-ban vagyunk. Az állampártnak infó kell arról, hogyan vélekednek a hazánkba látogató nyugatiak az országról. Nincs mit tenni, az IBUSZ idegenvezetői egymás után írják a beszámolóikat a turistacsoportokról.  A beszámolók szerint a nyugat-német turisták a…..
replayxx 2013.05.20 22:11:43
@neoteny: Takarodj vissza a múltba te büdös szájú proli... A ti időtöknek éppen azért lett vége, mert az országot képtelen volt sikeresen kormányozni a társadalom söpredéke. Vesztesek vagytok, akiknek rabolt hatalma terroron és kontraszelekción alapult - az általatok felvett és ellopott hiteleket pedig még a mai napig szenvedjük! Aljas hazug vörös kutyák...
replayxx 2013.05.20 22:16:14
@Fejesrob: Álmodozz csak - amilyen ostobák, lehet hogy még el is hiszik... (Egyébként a beteges hazudozás, amely bár világszerte ismert magyarországi népbetegség - különféle személyiségfejlesztő módszerekkel kiválóan gyógyítható.)
Csodálatos "zsák a foltját" bulvársztorit olvastunk a vasárnapi Borsban: Geszti Péter szerint Majka egy proli tahó, Majka meg erre válaszul azt nyilatkozta, hogy Geszti Költőtroll című nótája szar. Mindkettőben van igazság, íme a Gringó Sztár videója: Bár az X-Faktor mentora…..
Nem akartam cikket írni Fekete Györgyről, és ehhez tartom is magam, de azért nem bírtam ki, hogy ne számoljak be a csütörtöki kiállítás megnyitó meglepő fordulatairól. A kíváncsiság hajtott el a galériába, ahol a kulturális vezér tartott megnyitóbeszédet. A program eleve…..
Bombasztikus a hír, írja mindenki, a tévé is bemondta, hamarosan indulhat a Malév utódja. Dobbanhat a szív, szinte hihetetlen, hogy kibírtuk majd egy évig nemzeti légitársaság nélkül. Egy apró bökkenő van csak: a Hungarian World Airways nem több néhány idióta vágyálmánál és…..
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
Így az ünnepek alatt ismét fel-fellobbanni látszik a régi vita, hogy mi a magyar, ki a magyar - és hogy egyáltalán mi köt minket Európához. Sokan feljogosítva érzik magukat, hogy a Nemzet, a vén Európa, vagy akár a Jóisten nevében is nyilatkozgassanak - noha erre felhatalmazása…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
A német katolikus püspökök konferenciája azzal fenyegette meg a pápát a tavasszal, hogy ha a X. Szent Piusz Testvériség visszatér az egyházba, akkor a német egyház elszakad Rómától – olvasható Father Z. blogja egyik kommentjében. A média pénteken hírét vette: a Vatikán…..
Semmi nincs mi mérhető volna röhejességben ahhoz, mikor Fénylő Csillagunk nagyon akar megmondani valamit. Mert kicsit megmondani a gyávák menedéke, a pátosz nélküli értelmes beszéd meg ballib ármánykodás. Ilyenkor akkora sebességgel pörög fejében a giccspaneleket sorakoztató…..
Elméláztunk már azon, hogy mit tegyen a férfi a nője vagy neje hűségéért, meg mit tegyen a nő a férje vagy embere gáncstalanságáért, de ne ringassuk magunkat abban a hitben, hogy csak olyan polgártársak léteznek, akik az örök hűségről álmodnak. Biztos meglep jónéhány…..
Isten majd szétválogataja, nemigaz? Meg ha tényleg rokkant, akkor úgyse fog nagyon ugrálni, haha, bemutatni utólag a mozgáskorlátozott igazolnyán a dátumot? Amit a helyszínen nem hagytak neki a Régió Park parkolóőrei. Jófejség. Tisztelt Cím! A mai napon a mozgáskorlátozott…..
replayxx 2012.07.12 14:26:19
@Leadfoot: Te bizonyára egy ostoba nyárspolgár lehetsz.. Komolyan nem veszed észre, hogy mi folyik ebben az országban? Nem tűnik fel, hogy a betarthatatlan szabályok teljesen megfojtják az itt élő szerencsétleneket? Két lehetőség maradt: vagy kivándorolnak, vagy beállnak a nyájba és pontosan ilyen magadfajta degeneráltakká válnak ők is.. Bezzeg az nem háborít fel, hogy díjat fizetettnek minden autóssal valamiért, amiért nem is szolgáltatnak semmit - csak kegyesen megengedik hogy parkolhass az utcán, azaz közterületen - ami ahogy a nevében is szerepel elvileg mindenkié.. És te ezeket véded te féreg?
Lehet új kocsid 25 éves fejjel, kápére. Elmesélem hogyan. Kamasz gyerekként nyaranta vállaltam diákmunkát. (Ne hamarkodj kishaver, várd meg míg befejezem a mondókámat. Na.) Hordtam ki telefonkönyvet, terjesztettem szórólapot, kisegítő felszolgáló voltam, kölykökre vigyáztam.…..
Negyedikén elmaradt az általánosnak rendelt Nemzeti Harangozás, de azóta a lármától jobban cseng a fülünk, mintha lett volna. Gondolom ez egy ilyen sorfordító kérdés, hogy akkor a harangozástól fogunk összetartozni, vagy attól amit érzünk. Esetleg Vezénylő Tábornokunk úgy…..
Derülök itt csöndben a pártállami egyházak inkább önbecsapó mint naiv hiszékenységén. A vágyvezérelte gondolkodás olyan nevetséges téveszmék egészen mély befogadására készteti őket, mint például ez a legutóbbi is, mely szerint az, aki úri gusztusa szerint tömi őket…..
A minapi médiaszenzáció szerint Németország, illetve az észak-európai centrum vezetése alatt hamarosan megszülethet az Európai Egyesült Államok. E sorsdöntő hetekben talán nem lesz teljesen érdektelen, ha megfelelek azokra a kritikákra, melyeket a közelmúltban kaptam, s amelyek…..