Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MysteryKe

27 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MysteryKe blogja Ismét a pályán 2012.08.05 23:59:33
No, akkor megint csak röviden :) Több, mint 1 évvel ezelőtt összejött egy nagyon fasza meló és egy gyönyörű barátnő, aki imád engem és én is imádom őt :) Ennyi, mindenki bekaphatja! :D Már nem vagyok pancser! :D (ha valakinek van ingyen MacBook Pro-ja, feltétlenül üzenje…..
MysteryKe blogja Újra a pályán 2011.05.05 13:58:00
 Na, akkor nagyon röviden: Nők.... ennyi...
Hej! ... akarom mondani szia Blogolvasó!     Márk vagyok, Párom pedig Niki. Jópár hónapja készülődtünk arra, hogy az általam jóval azelőtt kiötlött álmomból közös valóságot teremtsünk. Azaz, hogy kiköltözzünk Svédországba, és új életet kezdjünk, távol minden…..
MysteryKe blogja Mac OS X 2008.11.10 23:33:00
Végre sikerült PearPC-re feltelepítenem a Mac OS X 10.3 Panther-t :D Nagyon nem hagyta magát, de megtörtem :DEzt muszály volt megosztanom mindenkivel :D..
Szóval ott tartottam, hogy összesen négyen maradtunk a Szent Györgyben, az elsős programozó évfolyamban és mivel nem érkeztek hozzánk újak, ezért nem indíthatták el a másodikos programozó évfolyamot. Mind a négyen (Márk, Dani, Viktor meg én) átmentünk a SZÁMALK-ba, ahol a…..
MysteryKe blogja Újra bloggolok 2008.10.07 23:17:00
Na 1 év után rávettem magamat, hogy ismét írjak a blogomba. Hát lég sokmindent kell leírnom. Nehéz lesz, de megpróbálom.Kezdjük talán 2007.szeptember utáni dolgokkal. Az SQL baromi nehéz volt.  Nah, mára ennyi... :)..
A magyar tévénéző a szerbekkel és románokkal ellentétben, de a németekhez, spanyolokhoz, franciákhoz hasonlóan hozzá van szokva, hogy beül a doboz elé, és kedvencei saját anyanyelvén szólnak hozzá. De lássuk csak, mi is történik, míg Jack egy velős "Damn it!" helyett…..
MysteryKe 2008.05.31 23:49:14
M1, ma este, kívánságműsor, benne Kaszás Attila, akit kértek, és ami rendben is van, énekel ABBA-nótát, és operettet, de az már kurvára nincs rendben, hogy közben a jobb felsőben villog az ÉLŐ felirat. Mert ezt így nagyon szar volt nézni, azért...
Érdekes felfedezést tett olvasónk, amikor hazavitte a Saturnban vásárolt vadiúj telefonját:Hétvégén vásároltam a Mammut Saturn üzletében egy mobiltelefont. Hazamentem, beletettem a SIM kártyámat. Üdvözlőüzenet fogad, miszerint: „Szia Nyuszika”. (Az üdvözlés telefon…..
MysteryKe blogja Új suli 2007.09.18 13:26:00
Most a SZÁMALKBA járok, mivel a SZent Györgyben már csak 4-en maradtunk a másodéves progarmozó szakon. Tök jó a suli, csak prog van órba szájba. :D Csak két tantárgyunk van(SQL,prog).A napi menetrend: 10kor találkozok osztálytársakkal, majd 3 dl VBK(2:1). Utána megyünk 11:10-re…..
MysteryKe blogja Tábor előtt 2007.07.27 12:27:00
Hétfőn megyünk kápcsira. Már alig várom.Hiányzik a Kisfaludy utaca. :(..
Jún. 16-án voltunk a ZP-ben. (Ricsi, CSaba, Döme, Tomi, Nagy LAci meg én).Ricsi végig kerítőnőt játszott, mert eltökélte, hogy ha törik, ha szakad, de fiog szerezni nekem egy csajt. Sokan elsiettek előle a "bocsi, nem ismerkedem szöveggel". És a már x+1-edik csajhoz ment…..
Már 4 roghadt napja rohadok a MAgdolna utcában, de már kibaszottul el akarok menni onnan.Anyám hogy lehetett ilyen hülye?Közben kábítja az agyamat a szomszéd yoda-asszony, hogy óvakodjak a lakóktól, meg minden. Kedves, aranyos, jóindalatú, de már az agyamra megy.És most már második…..
MysteryKe blogja Utlsó nap itthon 2007.05.24 09:47:00
Nagyon szar.Tegnap este összepakoltam a gépet.Azt a rohadt sok kábelt.....Ma szedjük le Ricsivel a hálókábelt.Ha hazaéerk folytathatom tovább a pakolást.Holnep reggel érkeznek a költöztetők...
Nagyon szar, hogy el kel kltzni ..
Pénteken költözünk az új lakásba.Bakker!!! Mi a fenének nem hallgatot anyám rám?Most mehetünk egy szar házba.És ott még a kaputelefon is szarrá van verve.... Kaputelefon? Ha azt az ezeréves szart annak lehet nevezni, akkor az van szarrá verve.Jövőhét pénteken megyek gyakorlatra a…..
Ma megírtam az írásbeli magyar pótérettségit! :DRemélem, hogy jó is lett.Aztán vittem papírt a Szent GYorgyből, a Zugló TV-be, gyakorlatra jelentkezni.Odaadtam a papírt, majd elolvasta a nagyfőnök.Megkérdezte, hogy miért nincs ráírva, hogy mennyi időre küld a suli…..
MysteryKe blogja A nagy kérdés 2007.04.25 14:37:00
Néha elgondolkodok azon, hogy: miért ennyire szar az élet?Lehet írok erről valami kisértekezést, melyben eme témát fejtegetem.VAgy egy teljes könyvet. Még nem tom.Tudja valaki?Hahó!Senki? fasza...
MysteryKe blogja Ezt is cseszhetem! 2007.04.25 12:51:00
Kriszti ma közölte msnen, hogy ő nem úgy akar barát lenni, mint ahogyan én szeretném:"Ez az egész barátkozás... nehogy félrértsd"De rendes volt tőle, hogy még azelőtt tudatta velem, mielőtt még késő lenne.Fenébe! Hát már semmi sem fog összejönni???!!!..
MysteryKe blogja híradó 2007.04.25 12:12:00
Tegnap leforgattuk az iskolai stúdióban a híradó paródiát Ricsivel és Tomival.Kár hogy Kriszta nem volt. :((( De a angulat az feledhetetlen volt.Ma fogjuk bedigizni...
Ma forgatjuk az iskolai stúdióba a legyen ön is milijomost, amit István rendez.Közben megtetszett az egyik lány, akivel a modulra járok (Kriszta).Nem tom, hogy hogy mondjam meg neki, mivel elég kevés idő van már (a mai modulon kívül már csak 1 lesz :(((( )Nem tom még, hogy mikor…..
MysteryKe blogja Forgatás 2007.04.04 09:46:00
Tegnapelőtt este végre leforgattuk a híradó-paródia egy jelenetét. (Tüntetés a kocsmák bezárása ellen). Még hátra van 2 bejátszásnak a felvétele, aztán 24.-én megyünk az iskolai stúdióba. :)..
Mán napok óta hordom be a suliba anyám laptopját. Kaptam jelszót a rendszergizdától az iskolai wireless hálózathoz, úgyhogy most tőtögetetk mint atom. :DDDDD..
MysteryKe blogja No porn 2007.02.12 12:58:00
Egy életre meguntam a pornót.Nem töltögetek és nem nézegetek ezentúl ilyen oldalakat...
kb. 3 hét után szedtük le a régi UTP kábelt (ami a konvektor szellőzőrácsa felett szépen megfőtt) és kb. 20 perces melóval raktuk fel az új 50m-es kábelünket (a házat pedig kb. 3-4 hónap múlva bontják), így megint van itthon net. :DTegnap egy önkormányzat által adott címre…..