Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsi1129

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdődjön hát a virágos kert berendezésének izgalmas és inspiráló útja! Ebben a blogbejegyzésben megosztok veled néhány alapvető lépést és értékes tippeket ahhoz, hogy elkezdd álmaid virágos kertjét létrehozni otthonodban. Az első és legfontosabb feladat a tervezés. Gondolj a kert méretére, a…..
A liliomok mesés virágai lenyűgözik az embereket szépségükkel és eleganciájukkal. De vajon honnan származnak ezek a bámulatos növények, és hol találhatjuk meg őket a világban? A liliomok eredete évezredekkel ezelőttre nyúlik vissza. Számos fajta és hibrid létezik, de az igazi liliomokat az Északi…..
A Kardvirág (Gladiolus) egy lenyűgöző virág, amely származását az afrikai kontinensre vezethetjük vissza. Eredeti élőhelye a trópusi és szubtrópusi területeken található, de az évek során széles körben elterjedt és népszerűvé vált világszerte. A kardvirág (Gladiolus) lenyűgöző fajták és színek…..
A denevér virág (Tacca chantrieri) egy lenyűgöző és rejtélyes növény, amely a trópusi és szubtrópusi régiókban honos. Származása Távol-Keletre, különösen Délkelet-Ázsiára vezethető vissza. Az elnevezését a virágok megjelenéséből eredeztethetjük, melyek megidézik a denevérek szárnyaikat.   A…..
A rózsa, a Rosaceae családba tartozó növény, több mint 50 millió éve létezik. Először Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában jelent meg. Az ókorban a görögök és a rómaiak ültették és díszítették rózsakertjeiket. A középkorban a keresztes háborús lovagok hozták el a rózsákat Nyugat-Európába. A…..
A dália egy gyönyörű és lenyűgöző virág, amely a kerteket és vázavirágokat díszíti szerte a világon. Származása azonban nemzetközi utazásra vezethető vissza.A dália eredetileg Dél-Amerikában, Mexikóban honos, ahol a mexikói indiánok már évszázadokkal ezelőtt is termesztették. Az azték kultúrában a…..
A Leander virág egy gyönyörű és rejtélyes növény, melynek származása egészen az ókori Görögországig vezethető vissza. Azóta világszerte népszerűvé vált kertészek és virágkedvelők körében. A Leander virág család számos lenyűgöző fajtával büszkélkedhet, melyek mindegyike rendkívül egyedi kinézettel…..
A hibiszkusz (Hibiscus) egzotikus növény, melynek származása az ősi keleti és trópusi területekre vezethető vissza. A növény hosszú története a földközi-tengeri régióban és Ázsiában kezdődött, majd terjedt el az egész világon.      A hibiszkusz (Hibiscus) csodálatos növény, melynek különleges…..
A tulipánok gyönyörű és varázslatos virágok, melyek a Török Birodalomból erednek. Az 1500-as években a tulipánmánia hódított Európában. A virágok különleges színeik és formáik miatt hamar népszerűvé váltak, és a gazdagok körében státuszszimbólummá váltak. A tulipánkereskedelem virágzó iparággá nőtte…..
A trópusi orchideák a virágzó növények csodálatos családjába tartoznak, amelyek lenyűgöző szépségükkel és egyedi jellegzetességeikkel ragadják meg a figyelmet. Ezek az elegáns növények a trópusi régiókban honosak, és a megfelelő gondozás mellett otthonunkban is virágozhatnak. A trópusi orchideák…..