Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efdgfgdrgdreee

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú halandzsázós cikk: Kína nem volt soha kommunista, mert sose érvenyesültek hiánytalanul a kommunista alapelvek. Ősrégi szélsőbalos módszer: éljenezni valamit, majd amikor az nem jött össze, elhatárolódni tőle, kijelentve, az nem is volt "igazi". Egyébként ennek létezik a liberális…..
efdgfgdrgdreee 2023.12.03 11:56:25
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: az önigazgatás nem működik. Erős állam kell
------------

Önrekkentés nem örök. Nem, nem állam nem, ilyen hang nem van, kazincbazikai szar, ma rejku. De nekem nem, attól, hog az új-ónemmagar halandzának anni kell váljon.

Rejku igen, de a libernyák állam után. De ezt az erőset hogyan is rakod? Mondjuk úgy, hogy ha libcsikedik, zaranyt vagy pízt lelnek az embernél, úg azt fellógatják?
efdgfgdrgdreee 2023.12.03 12:36:41
@Gery87: k részvényes tulajdonú magáncégek se működnének.
................

Nem működ, hanem örök. De én se rakem, hogyan is mennek azok, én tagedem a habubd personát, a persona fictát. Na nálem ez a kretény-marxizmus-libcsizmus.
efdgfgdrgdreee 2023.12.03 12:41:18
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: profit a célja a kisrészvényesnek, nem az irányítás.
-------

Na ezt átírem a magyarra: a róbta, róbás, víta, víhás, vívás a remuja a Wagneresnek, nem a rekkés.
Van három szavunk, amely meghatározza létezésünket: anyaöl, anyaföld, anyanyelv. Az első az életet adó, életre nevelő, a második a sorsunk, sikereink és kudarcaink színtere, majdani nyugvóhelyünk. Ezt a kettőt kapcsolja egybe az anyanyelv. (Gál Sándor) Mióta is beszéljük anyanyelvünket? Krisztus…..