Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Nitro.

94 bejegyzést írt és 408 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csillebérci Metalfest Open Airrel máris beköszöntött a 2011-es fesztiválszezon, de augusztus végéig van még időnk, hogy élvezhessük a vizezett csapolt sörök ízét, a kora reggeli, levegő utáni kapkodásos ébredéseket az ötven fokos, 100%-os páratartalmú sátorból; vagy…..
Drága feleim! Tudom, nagyon várjátok már a hétvégét, pedig még csak a Szpari-Diósgyőr főpróbáira fog majd sor kerülni. A mögöttünk hagyott fordulóban mi tagadás, kicsit csikorogtak a kerekek, de legalább egyetlen kis gólparádét láthatott a közönség. Fogalmazzunk úgy, a…..
Jubileumi tizedik számával jelentkezik az Égertől keletre - már ha nem számoljuk a különkiadásokat. Most kellene valami visszatekintés, válogatás az elmúlt évtizedek legjobb írásai közül, stb., de én úgy vagyok vele, hogy a góllövőlista állása már alapból elég nagy…..
A kedvenc focicsapatod olyan, mint egy csalfa nő*. A legváratlanabb pillanatokban képes örömet vagy csalódást okozni, felemel és a mélybe taszít, függővé tesz, és csak nehezen szabadulsz tőle, már ha egyáltalán akarsz. Amikor már egy kicsit meginogna benne a bizalmad, gyorsan…..
Előre is elnézést kérek a M. T. Olvasótól, pillanatnyi elmezavarról van csak szó. Toldi vándorútja Felkelt Toldi, nem Miklós, de Géza. Szét kéne nézni édes Magyarhonba’! Űzik-e még a labdának rúgását, S elfeledték-e Daszajevék dúlását?  Elindult hát a keleti…..
RockStation Februári megjelenések 2011.01.30 08:41:00
A viszonylag karcsú január után egy némileg izmosabb február következik a lemezmegjelenések területén. Ami talán a fontosabbak közé tartozik: lemezzel jön a Lazarus A.D., a Korpiklaani, a Crowbar, a Deicide, a Destruction, a Darkest Hour, a Devildriver és a Die Apokalyptishen Reiter…..
Van, aki stílusosan kezdi az évet. 2011 januárjában, amikor a világ többi részén mindenki úgy fázik, hogy életvesztélyesen; havazik vagy szakad az eső, addig 40 heavy metal banda és 2000 rajongó birtokba vesz egy luxushajót és a Karib-szigetek mellett hajókázva 5 nap és 4…..
Meglepően sűrű év volt ez a 2010-es. Tonnányi új és meglepően jó album született. Év végi listáink is azt tükrözik, hogy mindenkinek más kedvence volt idén, legalábbis a listák első tíz helyzettjét tekintve ez kisebb átfedésekkel elmondható. Ha mégis összesíteni kellene…..
.Nitro. 2010.12.29 20:34:58
Már megint eltelt egy év. Konkrétan úgy röpködnek az évek, hogy magunk is kapkodjuk a fejünket, hogy megint vége lett egynek. Egy évvel ezelőtt azt írtam, hogy a mi magunk sem gondoltuk volna, hogy az általunk művelt rockzenei újságírás egy fajta fanatizmussá változik, pedig…..
.Nitro. 2010.12.27 12:23:28
Ötödik alkalommal jelentkezik a napkeleti csoport összefoglalója, Ezúttal a korábban már megidézett Vecsésre látogatunk, és az idei év utolsó előtti (könnycsepp elmorzsol) fordulóját vesézzük ki alaposan. A szokásos heti botrány ezúttal Bastille térfelén tört ki, de nem kell…..
labdabiztos Morális Morales 2010.11.14 18:27:00
Itt és most egy pirosan villogó "Breaking News" feliratnak kellene villognia a cím elején, de egyfelől reakcióidőnk a folyamatosan záporzó hírek miatt kitolódott, másrészt alaposan utána kivántunk járni az eseményeknek. Ami történt, az viszonylag könnyen…..
Miközben a blog lassan már lefedi a Baranya megyei negyedosztály küzdelmeit is (félreértés ne essék, szerintem ez egy rendkívül üdvös folyamat, legalább annyira, mint a francia válogatott hanyatlása), az én irodalmi munkásságomat olyan apró-cseprő dolgok hátráltatták, mint a…..
A filmtörténelem már többször bebizonyította, hogy a jónak mondott első részt csak ritkán követi jó folytatás (kivétel a Terminátor 2 és a Birodalom visszavág), én mégis belevágnék, mint Döme az edzősködésbe, így fogadjátok szeretettel a mostani összefoglalót, mely…..
A Linkin Park 1996-os megalakulása után talán egyedül tudott fenn maradni a nu metál farvizén, ezzel meg 50 millió eladott lemezzel aztán megagiga sztárokká avanzsáltak rövid idő elteltével. Mind a Hybrid Theory, mind a Meteora nagy dobás volt a maga idejében, de még az effektíve…..
A hétvégén Újpest-Ferencváros derbit rendeztek az NB1-ben. Hogy ez a meccs mit jelent a két csapat szurkolóinak, azt szerintem ecsetelnem nem kell. Ha egész szezonban nem is megy a csapatuknak, egy megnyert rangadó elfeledtett 5 vereséget is akár. De úgy hiszem, ez nem csak a lila…..
RockStation Top 10 Andy Renfeldt 2010.08.10 07:30:00
Hogy kicsoda Andy Renfeldt? Egy zeneszerző Los Angelesből, aki hihetetlenül profi módon dolgozza át a pop számokat metál számokká, a metál slágerekből meg pofátlanul kedves kis nótákat kreál, többnyire a disney dalbetétek stílusában, vagy lazulós jazzesen. Bonyolultan…..
Minden gyerek, és tinédzser álma, akinek sikerült elcsípni a 90-es évek végét, 80-as évek elejét, az volt (feltéve ha szerette a rock zenét), hogy egy kopár szirten, orkán erejű szélben szólózzon egy gitárral, vagy egy Lichtenstein lakossága méretű tömeg előtt pózoljon,…..
.Nitro. 2010.08.02 00:32:28
Old school- New school: 0-1Néhány dolgot érdemes lehet leszögezni. Azok járnak jól egy fesztiválon, akik1: napi három- négy óra alvással elvannak egész nap,2: akiknek van arra pénzük, idejük, szabadnapjuk, hogy egy- két nappal korábban lecuccoljanak, és szerencséjük, hogy…..