Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő (törö

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi sztorinkra jött a válasz. Ez mondjuk nagyon durva: nem lennének, mert víziszonya van, utálja a halat, nem ért a pénzhez, nem tud vezetni, allergiás a kutyaszőrre, recskázni egyszerűbb, mint dugni, üres, mint egy heinekenes doboz főiskolás buli után, soha nem tett semmit a NAGY…..
fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő (törö 2009.04.17 12:19:30
fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő (törö 2009.04.17 12:20:00
fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő (törö 2009.04.17 12:22:29
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő (törö 2009.04.16 16:16:10
Csak tök gáz, hogy a normális lányok, akik hűségesek és mindig azon vannak, hogy tökéletes legyen minden, azok ba*nak rá a legjobban! A kép innen Sziasztok, Sorstársak!=) Hmâ026 először is kezdeném azzal, hogy egy elég friss szakítás után ráakadtam a blogról készült…..
fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő (törö 2009.04.10 13:01:24
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
Egy ifjú kisgyermek panaszait hallgathatjuk meg, mert ez inkább egy kezdő írő vallomásos próbálkozása, mint egy őszinte szakítós történet, de döntsetek ti. Ember nem ismerkedik így, hogy holnap a Lánchíd oroszlánjánál.Egy olyan történetet szeretnék Nektek elmesélni, amit…..
fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő (törö 2009.01.28 10:50:23
Egyrészt szánalmas... Másrészt: tényleg egy ilyen helyen kell, egy ilyen sz@r sztorin keresztül azt világgá kürtölni, hogy két kocsija van? Ez meg mi?! Hova sz@rjak? Szakítósok, szelektáljatok mááá nagyobb ráfordítással! :) Biztos érkeznek hiteles sztorik is! ;)
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
Igazi szómágia a Pannon "korlátlan" mobilinternetje: a szolgáltatás kábé olyan, mintha az ügyfél azért fizetne, hogy kiihasson ugyan egy úszómedencényi vizet, de közben kiderülne, hogy csak egy szívószálon keresztül teheti ezt meg. Bnx állítja, hogy nem fájl- és…..
Délutáni szabály: Soha ne kapkodjuk el a dolgot.Alszabály: De két hónap alatt csak a csókig eljutni, az nem menő.(Háromnapos olvasónknak ezzel szeretnénk kellemes pénteket kívánni.)Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros,…..
Legalább tisztességes volt a fiú, még időben szólt, hogy nincs meg a szikra. De miért maradt a lány a lakótárssal, ha azóta is a másikkal álmodik? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Kedves Szakítósok, Nemrég történt az eset, engem így…..
fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő (törö 2008.11.24 10:19:48
Fúúú, bazzeg... 30 éves korodra itt tartasz?! Szánalmas...
Nézz meg egy pár "szívszorító" tragikomédiát a "szingli nőkről", és talán rájössz, hogy mekkora barom vagy (ha 30 év alatt magadtól még nem sikerült). Ilyen idős fejjel úgy viselkedsz, mint egy kisiskolás... Még jó, hogy halálra rémisztetted a pasast, hogy alig láttad meg, máris napi több levéllel bombáztad, majd közölted vele, hogy ha ő nem hal meg érted máris, akkor inkább szóljon... Mégis, mi a tökömre számítottál?! A másik gusztustalan dolog, hogy mit képzelsz te magadról? Majd ha találsz valami fogadra valót, akkor közlöd a jelenlegivel, hogy szevasz? Ez undorító. Pláne 30 éves fejjel... Mert ugye tinédzser korban az ilyesmi még bocsánatos bűn, hiszen akkor még nem vagyunk tisztában tetteink súlyával, következményével. De felnőtt nő létedre szégyelld magad! Ilyen hozzáállásal a büdös életbe egy normális fickó sem fog veled szóba állni, vagy komoly kapcsolatot kialakítani. Először is hagyd el szerencsétlen "lakótársad", aki mit sem sejt a problémáidról, mert gondolom neki nem mondasz semmit (mivel kiderült, hogy rettentő korrekt vagy...). Aztán pedig szállj magadba... mélyen... sokáig...
Bocs a kirohanásért, de az ilyen idióta picsák kikészítenek!!! :)
Nőként felháborítónak tartom, hogy ilyenek vannak köztünk... Ez itt maga a hiba a mátrixban valszleg... :)
Talán már mindenki tapasztalta autópályán közlekedve, milyen kellemetlen érzés mikor előzés közben a mögöttünk haladónak urológust játszani támad kedve és a közelebbi kontaktus elkerülése sokszor csak kicsin múlik. Sanyi vad indexeléssel küzd a probléma ellen. Jó módszer…..
fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő (törö 2008.11.05 17:01:03
lassanjárjtovábbérsz
Te vagy az igazi veszélyforrás az utakon baszki. Ki a
f@szom kért rá, hogy te tanítgasd a mögötted jövőt? Eccer egy kopaszmercis majd jól fejbeqr egy vascsővel, oszt akkor majd csak pislogsz.
Először azt hittem, a feladó meg akar ismerkedni velem, amikor a masszazsblog kukac indamail pont hu címre megérkezett a következő levél, hiszen épp úgy kezdődik, mint egy társkereső hirdetés, vagy arra adott válasz.Később kiderült: másról van szó.A masszőrét ajánla,…..
Bevallom őszintén, hogy az alábbi sztoriban az hökkentett meg legjobban, hogy olvasónk, mtoma és csaja az egy éves járási évfordulójukon minden megvásárolt jegyet eltettek emlékbe. A laza tízlábúakra nem jellemző a dátumfetisizmus, azt viszont jól tudja a fajtánk, hogy aki…..
fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő (törö 2008.10.17 09:16:09
Aki sz@rrágó, az nem menjen a T.G.I. Friday's-ba bazzeg. Jóhogynemmá kuponnal viszed a csajodat a Hiltonba vacsorázni. :-O Fú, de nem szeretem az ilyeneket... És még paláverezik is 1000 kib@szott forinté, meg 2 használt mozijegyé. Nevetséges. Inkább én kérdezem: Nooooormáááális?! Pfff...
Akárhogyis csócsálja a Homár, nehéz belátni, mi köze van az államnak a csomagküldéshez. Amíg azonban nem hogy nem adják el a Postát, de piaci versenyt sem teszik lehetővé ("majjövőre"), még ilyen váratlan fordulatok is érhetik az embert, ha betéved egy eldugott (?)…..
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő (törö 2008.09.09 16:06:33
Őőő... izé... senkinek sem tűnik fel, hogy mi itt a probléma?! Hogy a II. kerületi feltehetőleg nem bérből és fizetésből élő Imi b@szottul sérelmezte, hogy őt SZEGÉNY embernek titulálta egy rothadó fiestával közlekedő, borravalóval együtt max. 2 kilót kereső "puruttya" (Imre szemszögéből, nem az enyémből!) pizzafuti. Ennyi. Ettől pipult be. Mert most komolyan, egy átlag ember, mint mi itt többnyire, őszintén, hívogatja a pizzériát, hogy mivammá?! Én egyszer hívtam fel őket, amikor 2 óra telt el a megrendeléstől (és 2 sarokra volt a pizzéria), akkor kedvesen közölték, hogy elnézést, máris ott lesz a futár. És ott volt, és hozta a pizzát, ami nem volt kihűlve, és 2 óra alatt úgy megéheztem, hogy marhára jólesett megenni. :) Ez a barom mondhatni marhára kib@szott a pizzafutival, hogy "mostmánemkell a pizzád". Idióta. Seggfej. Az, hogy MO-n milyen a szolgáltatások minősége, az egy dolog. De azt már megszokhattuk. És ebben a sztoriban nem is az a lényeg, hogy ki a hibás, azaz, hogy hibázott a pepe. Nem. Annyi a baj, hogy leszegényembereztek egy valószínű adócsaló, kőgazdag, kisstílű f@szkalapot, akinek csillagos autója van, lízingbe, hogy az APEH ne tudja lefoglalni. :) Uff. Milyen ember má, aki pizzával etet egy 2 évest, de most komolyan?! Az anyja hol a f@szomba van ilyenkor? He?
A vonaton ismerkedés is olyan fiktív és egyben zajos történet. Érdekes, hogy fél évig jártam pécsre és vissza, és kurvára nem állt velem szóba senki, ellenben egyszer nem bírtam leszállni a Piliscsabára tartó vonatról, csak Újpesten, ami akkor a világ végének tűnt (ma itt…..