Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törpegyík

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Ötvenöt 2009.04.28 07:00:00
Mióta az Elza nem szív, az Anti annál inkább. Nyilván kényelmesebb volt a srácnak, míg a csaja egy szobanövény volt, de konkrétan, beállt magától a sarokban, de most, hogy az Elza így öntudatra ébredt, csak a baj van vele. Ráadásul kajakra baszogatja az Antit, az arc szerint olyan…..
bagzómacska Baleseti jegyzőkönyv 2009.03.10 10:12:00
Egy motoros elütésének hiteles története:     Az esemény részletes leírása: Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte felhok már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest győzedelmeskedett. Hideg fény szórta be…..
törpegyík 2009.03.11 08:55:44
@Mormogi Papa: Keresd meg a havajj linkjén a Simon Kornél képét... annak a homlokán biza drapp a mikrofon.

Vagy fotosop á la neolux.

Amúgy jó reggelt, jó étvágyat, jó időt, jó zsef. Lesz egy hét múlva.
törpegyík 2009.03.11 09:11:36
@Kisangyal: keresgélj a hüllőfélék közt...

De mingyá átlépek önnön magamba
Sz. jól követhetően, dátumozva írta meg nekünk kálváriáját. Augusztus 5-én kezdte el intézni a casco megkötését, de 3 hónappal később az alkusz és a Generali sokszoros szerencsétlenkedés után még a pénzét is másik ügyfél biztosítására könyvelik, úgyhogy sehol sem…..
A hónap sztoriját kaptuk meg Schmuck Andor kebelbarátja, Rogán Antal belvárosi polgármester, illetve az ő parkolókommandója jóvoltából. Az ötödik kerület élhetővé tételét büntetőcédulájukra tűző, igen tréfás szakembereknek ezúttal fogas kérdést kellett megoldaniuk. A…..
Tiboirnak eszébe jutott egy elég prosztó lehúzás, amin utoljára a 90-es években keseregtünk, hogy vajon miért percdíjakat számolnak a mobilszolgáltatók, amikor minden eszközük meg van rá, hogy tök korrekten, a fogyasztás alapján lehessen fizetni. Egyszer régen volt egy nagy…..
Gabesz lőtte ezt mutáns Bacardi Breezert a vadonban. Azt hinné a Homár, hogy a cukrostakony italok a világ végéig tartósak, vagy csak kiszívta a nap az üvegből a színezéket?Ezt a hét végén fényképeztem egy METRO áruházban. Lehet a Bacardi a magyar narancsból készit italokat…..
A Homár hármasával dobálja ki a lenti sztoriban szereplő sorsjegyeket, mert egyrészt utál sorbaállni, másrészt nem hisz a szerencsében. Zoltán viszont 2 órát állt ott és mire sorra került volna, bezárták a széfet és mindenki szép csendben hazament. Kicsit hiányoljuk a…..
bagzómacska Zenye 2008.08.30 21:08:00
Xombat esti.            Hümér úr: Nekem bejön, csak már rég hallottam:               Meg ugye a zén zeném:     No meg itt van ez is:       Akkó szóllyon a rokk!!!…..
törpegyík 2008.09.01 10:07:16
Az, hogy a raktárkészlet nem egyezik a nyilvántartással, egy dolog. Hogy emiatt Takinak másikat ágyat kellett választani, amiről később szintén kiderül hogy nem elvihető, még mindig nem egyedi eset. De hogy a joggal visszakért pénzt átutalással akarja rendezni az áruház, azon…..
bagzómacska Stroboszkóp - Szűz 2008.08.29 10:36:00
Valahogy ismét elfelejtődött az aktuális stroboszkóp. Pedig megint van születésnaposunk. Lássuk:    Augusztus 23. - Szeptember 22. Jelleg: föld Szín: barnás föld színű árnyalatok, és tarka ruhák Drágakő: karneol, topáz, vérkő, karneol Szerencsenap: szerda…..
törpegyík 2008.08.29 10:44:48
Hónapokkal a papíralapú számladíj bevezetése, majd eltörlése után még mindig kap a Homár jelentést áldozatoktól. Zs.P.-nek a csoportos beszedését lőtte ki a +96 forint, viszont a UPC nem szólt a tartozásról, ami csak akkor derült ki, amikor kikapcsolták a tévét: Azt hiszem,…..
Aki sokat jár vonattal, annak kaland az élet. Mókit, aki a BKV-s flörtje után mostanában inkább a MÁV segítségével gyártja a Homárra valót, most a csatlakozás nem várta meg, pedig sietett. De legalább megtudta, hogy a fiatalok idővel mind elhagyják a vasutat. Ha hiszi, ha nem,…..
törpegyík 2008.08.28 10:31:22
törpegyík 2008.08.28 12:43:35
A rugalmatlanság és a butaság iskolapéldája az, amikor nem lehet megvenni valamiből a kiállított vagy utolsó darabot, mert csak. "Van ilyen", mondta az eladó, VMJ-nek pedig nem kellett kétszer mondani: elköltötte a pénzét máshol.Tudom, hogy huszonévesen tesz néha az ember…..
bagzómacska Rejtvény 2008.08.28 09:16:00
Sokat gondúkottam, valyon mire lehet lyó az alábbi szerkezet. Nem bírtam rályönni. Inkább közszemlére bocsáttom. Biztos tuggya valaki a megoldást.     ..
Tékozló Homár Soká jön a busz 2008.08.28 09:23:00
Naiv fotóriporterünk pozitív fejleményként értékelte a szegényes bútorzatú megálló fejlesztését, a Homár szerint viszont ez egyértelműen jelzi, hogy lehet, hogy órákat kell várni a következő buszra:A sokat panaszolt, és méltán rettegett tömegközlekedési társaságok…..
Attila tankolás után csodálkozva látta, hogy a Skoda Fabia 45 literes, nem üres tankjába 50 liter benzin fért. Miután mindenki kioktatta és hülyének nézte, megérkezett a rendőr aki tanácstalanságában kiakarta fizetni a különbözetet. Benzines kabaré Zuglóból. 2008. május…..
bagzómacska Zoo, sokadik felvonás 2008.08.27 07:30:00
 Nagy a zállatkert, sokféle lakó tartózkodik ottan. Megin van pár fotó, ami azt bizonyiccsa, mennyire normálissak a lakók. Cyan bekűtte, én meg megosztom. Lássuk!     Robertónak úgy megteccett a plakátcsaly eleje, hogy bekeritette, oszt hátulról támatta meg. Mer ugye…..