Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Real_Time_2

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A szakítás után három évvel a pasi újra bejelentkezik, abban bízva, hogy a lány már jobban megérett, és ugyanazokat a társadalmi normákat keresi már, mint ő.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés…..
Real_Time_2 2024.02.25 14:40:54
"egy bizonyos kor felett már nem a lángoló szerelmet és a testiséget keresi egy férfi, hanem olyan nőt, aki képes megfelelni a társadalmi elvárásoknak, esküvő, majd gyereket akar szülni, míg párja a biztonságra törekszik"

Mondjad akkor az embernek hogy ez nehézkes lesz, mert kb. minden ez ellen dolgozik:

"Az új embertípus kinevelése – a kommunisták a hagyományos családmodell felszámolása és a kommunista embertípus megteremtése terén legfeljebb részsikereket értek el. Ezzel szemben napjaink feministái, LMBTQ-mozgalmai lényegesen hatékonyabban működnek. Igaz, a technika is sokat fejlődött: a szingliség, a gyerektelenség népszerűsítése teljes gőzzel zajlik a fősodratú globális médiában, és a fiatalokat leginkább befolyásoló „közösségi terekben”. A „digitális bennszülöttek”, de a mobiltelefonjukon csüngő idősebbek jó eséllyel lesznek már „különös anyagból gyúrva”: nem csupán az Isten, Haza, Család fogalmai lesznek számukra idegenek, de könyvek, komolyabb tanulmányok elolvasására, színvonalas műalkotások megértésére és élvezésére, kicsit is elvontabb gondolkodásra sem lesznek képesek. Így a világ mélyebb összefüggéseit sem tudják megérteni – valóságnak képzelik a média révén köréjük varázsolt „mátrixot”. Ugyan mi lehetne kényelmesebb az „új világrend” oligarchiája számára, mint az elbutított, a média pórázán vezetgetett engedelmes rabszolgatömegek hada?"

Forrás:
kuruc.info/r/7/270789/
                       A pasi sok mindenben elnéző a barátnője dolgaival kapcsolatban, de amikor olyan jelzőt használ rá, ami leginkább fordítva lenne érvényes, kinyílik a zsebében a bicska. ...Mit is mondanak az impulzív barátnőkről?                                  Fedezd fel és használd!…..
Real_Time_2 2024.01.19 11:52:02
@Lorrh: Mivel nincsen annyi vagyonos férfi mint amennyi aranyásó (meg nem is lesz), meg annyi 190 centis ember sem mint kéne, így maradnak az ilyen megoldások. Továbbra is az állatkereskedés a legjobb befektetés.
Real_Time_2 2024.01.22 05:55:30
@Supergranat23: Pont ezért röhögök mikor a férfiakat szidják, ők ugyanolyan céltalanok meg komolytalanok, legalábbis a többség.
                       ...a boldogító igen néha nem. De hogyan utasítható vissza egy leánykérés „megfelelően”? A barátnő szerint párja jelenleg sokat ügyködik azon, hogy megkérje, ő pedig meg nem akar egyetlen szóval beletiporni a lelkébe. A vonakodásnak két oka van: még nincsenek elég ideje…..
Real_Time_2 2024.01.14 08:14:10
@Lorrh: Majd elmúlik. Mostanra érkezik az import a Fülöp-Szigetekről, éppúgy nők is. A magyar kurvák napjai meg vannak számlálva. A nyugati férfiak is a keleti nyitás lettek egyből "értékesebbek" mint azelőtt. A hipergámia megoldja a problémákat amiket saját maga generál.
                       Levélírónk pasija azt kifogásolja, hogy barátnője nem a legjobb ruháiban van otthon, merthogy a mackónadrág lehangoló és csöves... A pasi amúgy bátran hordhat kinyúlt melegítőket, mert ő férfi. Milyen viselet ajánlott a hétköznapokra, mit vegyünk fel takarításhoz, illetve…..
                       Sok nő abban bízik, hogy csak türelem kérdése és párjuk idővel megváltozik, megkomolyodik. Talán titkon azt remélik, hogy hamarosan meg lesz kérve a kezük, de mindez alatt csak telik az idő, fiatalabbak ők sem lesznek, és mire lépni mernek, talán már le is maradnak a…..
Real_Time_2 2024.01.04 13:48:16
@Lorrh: Pontosan. Ausztriában most megemelkedik majd a nők esetében a nyugdíjkorhatár. Megy is a rinya, csakhogy egy úniós irányzat ezt is előírja a nemek közötti egyenlőségre való tekintettel (nagyon helyesen). Szóval a viktor-féle életfogytiglanig tartó nyugdíj szintén halálra van ítélve, csak még nem szólt be prüsszel, mivel egyenlőre nagyobb gondok is vannak.
                       „Nem tudta, hogy elkomolyodik köztünk a beszélgetés, hogy utána még tartani fogjuk a kapcsolatot. És kíváncsi volt, elhiszem-e” - A csajt nem nagyon érdekli mások hiúsága, de ez az ügy egy kicsit megdöbbentette. Mert ebben a kis füllentésben egyszerre lehet lenézés és…..
                       Levélírónk eddig főleg olyan nőkbe futott, akiket nem tudott beépíteni a haveri körébe, mely egyáltalán nem riasztó, nem ellenszenves emberek alakítják. Ha ő el tudta fogadni akármelyik korábbi barátnőjének barátait - még ha nem is voltak szimpatikusak neki - akkor ezt…..
Real_Time_2 2024.01.03 04:57:34
@Lorrh: Ahhoz először arra alkalmas, normális nőket is importálnia kell lassan, mint a munkásokat a német gyárakba a "magyar" gazdaság fenntartásához.
                       Levélírónk egy érdekes dilemmát küldött nekünk: mennyire igaz az a legenda, miszerint egy negyvenes férfi még simán válogathat a 25-35 éves nők között, tud keresni és találni is? Ezt persze az érintett férfiak hangoztatják előszeretettel, de hogy ez alapján dobni egy működő…..
Real_Time_2 2023.12.29 13:14:58
@kiskutyafule:
"az utcán kb 5 perc alatt ledumaltam a bugyit egy random csajról, úgy hogy sosem láttam se előtte se utána..."

Ez kifejezetten jól hangzik egy hozzád hasonló nőtől :D :D
Real_Time_2 2023.12.30 07:10:03
@kiskutyafule: Aha, azért kaszálnak olyan szépen a mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó klinikák a 40+-os nőkön mert az ilyen tűböködéssel olyan faszán működik...
Real_Time_2 2023.12.30 15:07:47
@kiskutyafule: Mit vettem volna magamra ebben? Én tisztában vagyok a képességeimmel, például tudum hogy ha tökönszúrom magam akkor sem fogok tudni szülni :D De valószínűleg másnál sem ilyen egyszerű a dolog.
                       „Adtam neki egy önismereti könyvet ajándékba, és azóta ugyanott van, ahova akkor lerakta, a szalaggal átkötve, ki se nyitotta” – Levélírónk előtt lepergett, mi lenne, ha a pasijához költözne? Semmi: sajnos szó szerint. Közös programokat már nem csinálnak, a csaj barátait nem…..
Real_Time_2 2023.12.28 04:57:07
@Lorrh: Milyen cuccot tolsz, mert már a múltkor is akartam kérni belőle? Azért egy visszatérő elem mindig megjelenik nálad (is): oka soha semminek nincsen, mindig csak úgy megtörténnek a dolgok. Felelőse meg aztán soha nem is volt...
Real_Time_2 2023.12.29 06:53:14
@Andy73: khm, na ja, szépek a nagycsaládos tervek a kormány részéről, csak hát ezzel egyidejűleg a matriarchátus, feminista társadalom fenntartása is fontos nekik, aminek ez az egyértelmű eredménye:

24.hu/fn/gazdasag/2023/12/27/babavaro-hitelek-torlesztes-90-napon-tuli-tartozas-buntetes-bank360-mnb/
Real_Time_2 2023.12.29 09:23:05
@kiskutyafule: Meglehetősen egyszerű a megoldás, már-már lerágott csont. A kormány tudja hogy a nőket leginkább a pénzzel lehet motiválni, ennek az evolúciós oka már számtalanszor téma volt itt. Ha viszont csak úgy odaadod a nőnek a pénzt akkor pontosan ez fog történni ami most zajlik: a gyerekvállalás iránti érdeklődés a padlón, mivel ahhoz kéne egy férfi is. A férfiak meg faszán háttérbe vannak szorítva, ami által egy nő sem érzi partnernek őket, oka: hipergámia. Konklúzió: szingliség, gyermektelenség. A nők viszont oda mennek ahol a pénz van (perpill külföld). Ha a férfinak adod a pénzt, akkor a nő a férfi után fog érdeklődni, amiből jó eséllyel gyerek is lesz. Nem mondom hogy a patriarchátus egy kiválóan működő rendszer volt, de a matriarchátus a természetből fakadó törvényszerűségek miatt egyértelműen csökkenti a gyermekvállalási kedvet.
                       Az anyuka aggódik a 29 éves fia miatt, aki még otthon él vele. Azért szeretné, ha lenne tartós valakije, mert ha megszokja a magányos életmódot, nem lesz normális kapcsolata, ahol továbbfejlődve megtanulhatná az együttélés alapjait.                                …..
Real_Time_2 2023.12.18 09:23:22
@Lorrh: Mi van, elfogytak az érvek mama, már csak a személyeskedésre futja? :D
Real_Time_2 2023.12.18 09:41:30
@Lorrh: Azt hittem pedig te építetted fel a világot macskaalomból bmeg :D :D
Real_Time_2 2023.12.18 15:59:22
@Murometz köztársasági elnök: És ennek megint mi köze van a demográfiai adatokhoz?
                       Ha a pasid napi rutinjának része, hogy más nőneműekkel csetelget, az nem túl megnyugtató - még ha meg is magyarázza, hogy ez az igénye mindig is meg volt –, de az már súlyosabb, ha az eddigi szokással ellentétben azt javasolja, idén jó lenne külön szilveszterezni.      …..
                       „Azt is unom, hogy amikor a szüleim, vagy a barátaim kérdezik, van-e már valakim, akkor mindig ugyanazt kell felelnem” - Levélírónk pár csalódás után már nem annyira válogatós, de még így is belőtt magának egy minimális elvárási szintet, amiből nem tud, és nem is hajlandó…..
                       A pasi bevallotta, hogy félrelépett, bár előre tudta, mi lesz majd a barátnő reakciója. Nem is tévedett. Egy négy éves kapcsolat ugrott, de még mindig úgy látja, hogy jobb így, mint titkokat őrizni, vagy átverni a másikat. Hamarosan találkozni fog az exével, és most hatásos…..
Real_Time_2 2023.11.27 05:54:40
@Lorrh: Akkor esetleg írj egy posztot arról hogy te hogyan találtad meg a "kényelmes és nyugodt életet" :D (Nyilván sehogy, de hát egy kamuposzt ide vagy oda már nem számít)
                       Posztolónk kissé tanácstalan, mert ezzel a csajtípussal nem tud mihez kezdeni: nem érti meg, hogy amikor lemond egy találkozót, nem azért teszi, mert nem akarja látni. És ennek folyományaként már a féltékenység is felütötte a fejét.                                …..
Real_Time_2 2023.11.23 01:51:04
@Lorrh: Pedig ahogy olvastam már én is féltékeny lettem, leginkább mások problémáira.
                       Levélírónk nem érti, miért nem lehet eltűnések helyett tisztességesen lezárni a dolgokat. Eddig olyan nőket sodort útjába az élet, akik csak a saját érdeküket nézték, és nem vesztegették az időt stílusos lezárásra, vagy bármilyen magyarázatra. Ő meg gondoljon, amit akar.    …..
Real_Time_2 2023.11.18 06:11:30
@Lorrh: Szerintem már rájött, ha meg mégsem akkor meg már úgy sem lehet segíteni rajta. Ez a tipikus eset amikor valaki a feminista mainstream médiából tájékozódik és persze vakon el is hiszi amit a képébe tolnak. Az agymosásnak köszönhetően a fenti pofára esési rituálén ma már szinte minden fiatal srác átesik valamikor, de valójában ennek nagyon sok pozitív hozadéka van. Ez egy kötelező lecke, de persze az már más kérdés hogy ki mennyit tanul belőle.
                       „Én megértem az aggodalmat. De ő, sem jellemben, sem bárhogy máshogy nem olyan, hogy azt mondaná rá bárki is, rossz társaságba vinne” – Hány éves korunkig illik a szülőket beavatni kapcsolatainkba? Posztolónk és a kiszemelt férfi közt van egy kis korkülönbség, de amúgy még…..
                        Levélírónk arra keresi a magyarázatot, hogy miért történik környezetében mindig az, hogy ha megnősül egy haverja, azzal a lendülettel teljesen el is tűnik az életéből, és az addigi rendszeres találkozók nullára redukálódnak. Ő nem tervez nősülést, mert sosem tudta magát…..
Real_Time_2 2023.11.12 08:02:44
@body_andras: Amíg a modern feminista rendszerben egy nő bármikor következmények nélkül benyögheti a válást addig ez a hozzáállás a férfiak részéről nem is lesz másképpen. Lehet a fosflixen nyomatni sorozatban a "főhősnőket", de amikor az egyik nem szerepét közel 100%-ban megváltoztatjuk, úgy teljesen természetes hogy a másik nem hozzáállása is változni fog.
Real_Time_2 2023.11.13 07:30:40
@Lorrh: Te szerintem döntsd el először megint januárig, hogy most akkor férfi leszel vagy nő. Utána visszatérün rá.
                       A közös barátok és az ivászatok gyakorisága számos párkapcsolat meghatározó pontja. Levélírónk nem tudja elfogadni, hogy a párja gyakran zűrös múltú haveri társaságban tölti az idejét. Amúgy a srác jámbor természetű, ezért is fura ez a választás. A betyárbecsületről pedig…..
Real_Time_2 2023.11.05 06:31:28
@Kovacs Nocraft Jozsefne: A legtöbb nő pedig a "rosszfiúkhoz" vonzódik, azzal a célzattal persze hogy majd ő "átneveli". Ennek az átnevelésnek a "sikerességét" olvashatod a fenti posztban :)
                       „Voltak a feleségemmel boldog időszakaink is, sőt, még most is szóba áll velem. De hát közös otthont nem tudtunk teremteni” – Levélírónk a válás után nehezen bír magával, amikor csinos nőket lát, volt pár randija is, de a hölgyek valamit megneszeltek, és csak ritkán jött…..
Real_Time_2 2023.11.03 05:45:47
30-as nőnek azért még bőven lehetsz opció, ha huszasnak már nem is. Én úgy látom nem vagy egyedüli helyzetben, különben nem ilyen adatok látnának napvilágot:

www.economx.hu/nemzetkozi-gazdasag/eu-mgyosz-munkaeropiac-hiany-elvandorlas.779834.html

Már minden apjuk faszát megpróbálnak, ahelyett hogy beszüntetnék az európai nőtoló rendszert, ezáltal valódi egyenlőséget biztosítva mindkét nemnek az érvényesülésre.
„Belbecs nélkül ugyanis a külcsín csak egy üres váza. Ugyanúgy, ahogy a középkorban a férfiak választottak nőt, úgy ma a nők választanak férfit” - egy régebbi Posztolónk jelentkezik újra, immár egy harmonikus párkapcsolatban élve. Mivel a nők 99,9%-a felszínes, ő…..
Real_Time_2 2023.10.31 08:47:05
Hozzátartozik hogy ez a felszínesség leginkább az online világból, és a feminista mainstream agymosásaiból származik. Mindig röhögök mikor valami nagy okos cikkben leírják hogy az ezerszámra létező online tárkereső oldalak/alkalmazások mennyire megkönnyítik a társkeresést, hiszen régen nem volt ilyen. Na igen, csak hogy a valós működése a dolgoknak nem éppen ilyen egyszerű. A hipergámiának köszönhetően ott az átlagjózska labdába sem rúghat az átlagjulcsinál, egy viszonylag sportos, az átlagnál talán kicsivel jobb fizismiskájú férfinak juthat esetleg egy molett/kövér/elvált/gyerekes/idősebb nő, ez csak annak függvénye hogy mennyire képes lejjebadni az igényeit. Ez kettő dolgot tud legfeljebb eredményezni: a nőknek egótuning (mert bizony a valóságban nem igazán szólítják le ezen kategóriájú férfiak), akkor is ha nem ilyen céllal használja, míg a legtöbb férfinak az önbecsülés rombolása. Igazán kihasználni ezt a rendszert csak a férfiak felső 20 százaléka tudja, akire a nők százaléka gerjed. Viszont rendszerint ezen felső 20% nem óhajt elköteleződni az átlagjulcsi mellett, amire automatikusan jön a minden férfi szemét disznó, meg hasonlóak. Valójában persze ehhez a rendszerhez a női hipergámia is éppúgy szükséges, ami mindig az elérhető legjobbat keresi, mint a férfiak "szórj el minél több magot" típusú ösztöne. A teljes konklúzió pedig a valóságban aegydemográfiai válság, amire ezen ezerszámra létező online oldalak és alkalmazások szemmel láthatóan nem igazán nyújtanak megoldást, aligha lehetne ezektől fordulatot elvárni. Az egész csak táptalaja a fentebb említett felszíneségnek. Az utolsó mondatban van az igazság, a pártalálás pedig egészen biztosan csak személyes formájában működhet normálisan, amihez manapság a reális világnézet mellett valóban szükség van egy nagy adag szerencsére is.
                       Ha magadnál fiatalabb sráccal ismerkedsz és még gyereked is van, készülj fel arra, nem biztos, hogy teljesen át tudja majd érezni helyzetedet, hiába magyarázod meg neki százszor is, hogy nem tudsz olyan szabadon mozogni. A többi pedig már csak a kitartásod kérdése.      …..
Real_Time_2 2023.10.30 05:46:03
@Lorrh: Megint sikeresen elárultad női mivoltodat :) Nyilván redflag, de senki nem mondta hogy a csávó feleségül is akarja venni. Az ilyen idősebb+gyerekes nő kapcsolat kizárólag egy-két kúrásról szól aztán annyi. A feminista magazinok cikkeinek jó sztori legfeljebb, hogy milyen "könnyű" gyerekes nőként is párt találni. Találni minden nőnek könnyű, de az elköteleződés továbbra is a férfiak döntése. Ez az a tényező ami miatt a feminista fosrendszer magába roskad, mert ezt az ösztönt bizony nem lehet propagandával a férfiakból kinevelni.
                       „Elmentünk együtt egy helyre, ahol az ismerősei is voltak, nekem ott senkim, és végig úgy éreztem, mintha csak valami utánfutó lennék” – A srác tíz hónap után még mindig nem tudja eldönteni, hogy valóban mélyek-e a barátnője érzései, vagy csak időtöltésnek tekinti őt.      …..
Real_Time_2 2023.10.27 05:37:30
@body_andras: Ideális. Az jobb lenne ha egyfolytában az összebútorozást erőltetné, meg a szokásos házasság->válás->egzisztenciális szakadékba rohanás körfolyamatot?
                       „Ő nem egy tróger valaki, inkább művészlélek-féle, ez is tetszik benne még ma is. Mindig azzal jön, hogy neki milyen rokonai voltak, és milyen nemesi családból származik” – Levélírónk a csecsemőgondozás mellett kevésnek érzi magát ahhoz, hogy még a párja múltbéli…..
Real_Time_2 2023.10.24 17:03:55
@Rubasov et.: Pontos a diagnózis, itt a hipergámia nem került igazából kielégítésre csak a party-korszakból megmaradt (akkoriban még fontos) kinézet, ami viszont a nőknél korral együtt az alábbiak szerint változik:

i0.wp.com/therationalmale.com/wp-content/uploads/2014/03/smv-timeline1.jpg

Magyarán így a gyerek után meg a kor előrehaladtával már a biztonság a fontosabb a kinézet helyett. Egy klasszikus példa.
                       Ha egy nőnek csak arra vagy jó, hogy ingyen ezermesterként kezeljen, azt jobb időben észrevenni. Persze, reménykedni még így is lehet, hisz bármikor megeshet, hogy egyszer csak a fürdőszobájában más is fog történni zuhanyfüggönycsere közben.                              …..
                       Ha valaki családtagra féltékeny az kényes ügy, mert nehéz olyan tanácsot adni, ami senkit nem bánt meg. Posztolónknak jobban is menne a féltékenység, de azért mégis csak a bátyjáról van szó. Mégse esik jól neki, amikor azt látja, hogy a barátnője a tesója társaságában jobban…..
Real_Time_2 2023.10.18 05:55:51
@Kútmester: Majd a chatgpt-vel legeneráltatom a folytatást aztán beküldöm. Főleg ha fizetnek is érte.