Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herr Bärenfell

31 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Intrót köszönöm (ismét) Toto-nak!--- 2014 februárjában elértem a 100.000 követőt és az év végéig ígértem egy egyszeri RPCJS visszatérést. Kicsit meggondolatlan voltam. Több bemutatásra alkalmatlan alany után végül a Cold War-ra esett a választás, amit nem sokkal a RPCJS befejezése után vettem…..
Sokan e-mailen küldik el a videójukat, holott a felhívásban mondtam, hogy Youtube-os válaszvideóként kell pályázni. Gyanús volt ez nekem, hogy miért mondják olyan sokan, hogy nem találják és rákeresve nem is csodálkozom ezen.A video response kifejezés megszűnt, hanem lett…..
Herr Bärenfell 2010.12.30 16:27:42
@Tirexi25: Neked meg ha nem lenne ekkora képed, akkor nem süllyednénk mélyebbre. Miért kell a másikat lenézni, csak azért me nem tud valamit-.-
A videómban röviden megemlítettem, hogy már évek óta szarakodnak egy második résszel, amelyre nem tudom igényt tart-e valaki is, de úgy néz ki, hogy ez nem érdekli őket, mert októberben megjelenik a "Warriors of Elysia". Van egy hosszabb promós videó is a gamechannel…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Herr Bärenfell 2009.12.23 22:38:56
@REZ: Gratulálok ez kell a népnek.minek vegyük meg miko ott a net.szánalom.azé megnézném hogy ha te csinálná egy gamet és letöltenék mennyire lenné happy
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
Herr Bärenfell 2009.07.22 09:18:48
@csokasg:nem nem néztem végig.az elején vártam hogy tekerjen.de fred azt írta hogy az események 3 perc után kezdődnek.én eg azt hittem hogy több is kez benne
Nem, nem. Sajnos nem zenéről van szó, hanem az itt bemutatott vacakról. Tibor felfedezte, hogy ennek van letölthető demója, úgyhogy küldöm mindenkinek, aki marhára unatkozik. 1159 ember nem tévedhet ;) Gyanítom holnap ez valamivel már több lesz ;)  Kis nosztalgia..
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Kicsit off, de adjátok le a voksotokat, hogy mely játékok voltak szerintetek a legjobbak!Klikk..
Szakáll Studios Chat! 2008.12.05 07:41:47
Get your own Chat Box! Go Large!          Új Chat! Az új chat cset ideje: délután 16:00 óra, aki tud, ilyenkor mindig legyen fent, és akkor lesz élet a cseten!..
Herr Bärenfell 2008.12.23 12:25:28
új blogom: www.ajatekkiralyok.blog.hu. szakall akkor miért nem írsz híreket a videóidról vagy valami
Olyan friss, hogy még forró.  Egyesek még utolsó percekben is küldtek, persze azok is bekerültek a cetlikre. A szerencsés nyertesnek írok e-mailt, hogy írja meg postacímét :) Gratulálok. Akik nem nyertek, azok se legyenek szomorúak. Egyrészt még zajlik két másik…..
Bizony, holnap este már meg is lesz a nyertes. A kérdés: Hány videómban látni a Herthás sálamat?Kis tipp: Clip Show, Szarjátékos zeneklipek is beleszámítanak!A helyes választ küldd el az e-mail címemre így:neved_kvízNyeremények: Heavyweight Thunder / Ski Park Manager / Grand…..
Herr Bärenfell 2008.12.10 16:51:02
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
Szakáll Studios left 4 dead 2008.12.04 17:32:36
Egy Warvan nevű Left 4 Dead játékos készített 5 darab kiváló minőségű háttérképet a játékhoz. Az egyetlen probléma velük, hogy egyelőre csak 4:3-as képarányban érhetőek el. A minőségükről a lenti képeken magatok is meggyőződhettek (ill. természetesen letölthetitek…..
bizony már wow is van flash játékban.:D a játékrók annyit kell tudni hogy mint a wowban itt is egy warcraftos emberkével megyünk aki egy murloc és nem lehet változtatni.mindenféle küldetéseket kell csinálni meg minden.igaz a játéktért kicsit kevés na de hát flash játék.sztem nem…..
Szakáll Studios Black mesa source 2008.11.29 08:33:00
A blog nem igazán foglalkozik half life-os modokal de ezt meg kell említenem.Le lehet tölteni a black mesa source demóját(nem a hivi oldalról)amiben egy két pályát próbálhatunk ki de nem valószínű hogy ellenfelek lesznek ralyta csak a hangzást hogy milye lettek az új fegyverek stb.a…..
nyugi a fenti címben lévő betiltás minket nem érint csak az ausztrálokat ugyanis ott nem fog megjelenni a játék mert túl véres lett.nem ez az első eset 18-as,16-os játékoknál hogy betiltják vagy cenzurázzák pl németországban a left 4 dead-nek is új borító kellet.ráadást az…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.11.27 11:08:00
Most végre van időm, hogy a videóval foglalkozzak, úgyhogy a napokban érdemes a százalékokat lesni.Pár valós bejátszás már fel is van véve. Remélem majd átjön, hogy miért olyan epikusan rossz a játék. Törjön ki az anarchia, ha valaki erre azt mondja, hogy jó!Szerkesztve:…..
Tamás küldte F1 Challenge-ből ..
Herr Bärenfell 2008.11.08 22:26:56
Szakáll Studios update 2008.11.03 21:48:11
a vidi jól halad csak már a szinkron van hátraötlet:100%jelenetek:100vágás:75%szinkron:0..
Fontos közlemény következik, amely fontos része az egész Rossz PC Játékok sorozatnak.Amikor a sorozat kezdődött, volt még csomó rossz játékom a gyűjteményemben. De ahogy egyre jobban beindult az egész, már vészesen fogytak a tartalékaim, úgyhogy nagyon jól jött (mondhatni…..