Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radnóti László György

123 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Renner Erika nőgyógyásznak nem mutatta meg sebeit, viszont közzé tette. Elég csúnyán néz ki, de ezek régi képek. A szőrtelenítés végleges. Nem is lehet bagatellizálni a sérüléseket, de nem is kell, mert nem arról van szó, hogy Bene kevésbé súlyos sérüléseket okozhatott, hanem egyáltalán nem…..
Tisztelt Ügyészség! És nem sejthetem, mikor lesz elég ok előkotorni azt a kartotékot,        mely jogom sérti meg.(József Attila: Levegőt!)   Feljelentést teszek dr. Ibolya Tibor és dr. Csiha Gábor Sándor ügyészek, Renner Erika sértett, Mérő Vera feminista, Moskovics Judit riporter, dr. Regász…..
Tisztelt Dr. Gál András Ügyvéd Úr! Szíveskedjen megküldeni nekem a bicskei pedofil ügyben hozott ítéleteket, mivel azok a Bírósági Határozatok Gyűjteményében nem lettek hozzáférhetővé téve! A lúgos orvos és a darnózseli ügyben Ön médiabíráskodással megalapozatlan ítéletet kényszerített ki.…..
A jogászok tévednek, ha azt hiszik, hogy a jogerős ítélet feltétlen megalapozott. A jogerős ügydöntő határozat által megállapított tényállás nem támadható, a tényállás a másodfokú bíróság ellentétes döntésével nem érintett része már a harmadfokú eljárásban sem támadható a büntetőeljárásról szóló…..
Tisztelt Dr. Sulyok Tamás Elnök Úr! Ön, dr. Varga Zs. András és Ribai Csilla, a Kúria, illetve a Fővárosi Ítélőtábla elnöke, dr. Kónya István, dr. Márki Zoltán, dr. Székely Ákos, dr. Csák Zsolt, a Kúria büntetőkollégiumának egymást követő vezetői, dr. Ujvári Ákos a Fővárosi Ítélőtábla…..
Tisztelt Dr. Ujvári Ákos kollégiumvezető Úr! Nem állítom, hogy Novozánszki Fanni még ma is élhet. Valószínűleg meghalt. De, hogy mikor, azt nem tudhatjuk. Akár az az átadás is létrejöhetett, amiről a vádlott regélt. Egyébként pedig Fanni akár életben is lehet. Bár nem tudjuk, mi oka lett volna az…..
A kiskorú sértett befolyásolhatóságáról, a szintén a bicskei intézetben elhelyezett rokonához való kötődéséről persze tudtak az intézet vezetői. Ezt kihasználva a vezetők megfelelő az útiköltségekről is gondoskodva utána küldték rokonát, aki visszahívta, amibe a kiskorú sértett a az intézmény…..
Tisztelt Kúria! Varga Zs. András Bene Krisztián alkotmányjogi panaszának előadó alkotmánybírájaként pontosan tudja, hogy Bene Krisztián a lúgos orvos ügy megismételt másodfokú eljárásában hozott megalapozatlan ítéletet követően nem részesülhetett hatékony jogorvoslatban, mert a Fővárosi Ítélőtábla…..
Radnóti László György 2024.05.04 13:32:46
@Mesterséges Geci: Nehéz ügy. A büntetőjogászok teljesen hülyék.
Radnóti László György 2024.05.08 09:20:29
@Mesterséges Geci: Egyes jogászok (nem kevesek) hülyesége nem bizonyítható kétséget kizáróan. De az aljas indokból előadott, elfogadott vagy leplezett ostoba érvelés esetén mindig felmerül az illető ostobaságának lehetősége, s ezt jóindulatúan preferálom a gazemberség alternatív hipotézisével szemben. De ebben nem törekszem teljes következetességre.
Tisztelt Törvényszék! Ügyem közérdekű volta miatt arra kérem a tisztelt bíróságot, hogy a legnagyobb sürgősséggel és méltányosan járjon el! Csiha Gábor fellebbviteli főügyészségi ügyész érintettsége miatt a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség, a Fővárosi Ítélőtábla bíráinak inkompetenciája miatt,…..
Tisztelt Elnök Asszony / Úr! Azért fordulok a bírósági elnökök szélesebb köréhez közérdekű bejelentésemmel, mert valamennyien érintettek. A Kúria és a Fővárosi Ítélőtábla elnöke járatlan a büntetőjogban, a büntetőkollégium vezetői - a Fővárosi Ítélőtáblán dr. Ujvári Ákos, a Kúrián a nyugalmazott…..
Dr. Baran Brigitta főorvos asszony, A Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikája Fórenzikus Pszichiátriai Munkacsoportjának vezetője,  aki bárkit megbélyegezhet egy megkérdőjelezhetetlennek számító megalapozatlan diagnózissal   Az elmeorvos-szakértői vizsgálat praktikusan ráérne…..
Radnóti László György 2024.04.25 10:39:40
@TAURUS: Teljesen egyetértek. Bár én azt hangsúlyozom, hogy az ártatlan vádlott, stigmatizálására alkalmas.
Bene család Tisztelt Bene Rokonság! Bene Krisztián ügyvédei is hibásak. A Kúria ügydöntő ítéletének meghozatala és a felülvizsgálat kutyakomédia volt. A másodfokú ítélet tényállására alapozva döntéseiket, abból indultak ki a bírók, hogy Bene Krisztián lúggal leöntötte Renner Erikát, tehát bűnös.…..
Tisztelt Dr. Senyei György Barna Elnök Úr! Közérdekű bejelentéssel fordulok Önhöz. Az ügyészség koncepciós pereket folytat Ibolya Tibor ötlete alapján, melyekben bűnösségük érvényes bizonyítása nélkül, megalapozatlanul ítélik el az általában médiabíráskodásban meghurcolt vádlottat. Vezető beosztású…..
Tisztelt Ítélőtábla!  ..
Radnóti László György 2024.04.17 11:26:47
@Radnóti László György: Úgy értem, az igaz, amit Mérő Vera a Lúg című könyvben ír. Némileg levon a mű értékéből, hogy Renner Erika nem az a bátor asszony, akinek látja. Amikor bátor lehetett volna, akkor félt, majd manipulatívan kierőszakolta Bene Krisztián elítélését, és a 25 milliós kártérítést. Az összeg nem túlzott, de Bene Krisztiántól indokolatlanul követelte, mert lehet, hogy ártatlan.
Tisztelt Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész Úr! Orbán Viktor miniszterelnök egy interjúban kifejtette, hogy nem tartja fontosnak a bűnözők jogait. Mivel a bűnözőknek alapjában véve nincsenek külön jogaik, állítása problémátlannak tűnhet. Vannak viszont jogai a gyanúsítottnak, terheltnek, vádlottnak,…..
Az áldozat se mindig tökéletesen szavahihető. A lúgos orvos ügyben a bíróságot félrevezető dr. Csiha Gábor Sándor alezredes  katonai ügyészt meglehetős vehemenciával találtam felelősségre vonni. A sértett ügyész megrágalmazott, miszerint telefonbeszélgetésünk során Bene Krisztián perújítását akartam…..
Tisztelt Dr. Senyei György Barna Elnök Úr! Magyarország nem jogállam. Rejtély, hogy az inkompetens Ibolya Tibor blüh, hogyan szerzett diplomát, mivel fogalma nincs az In dubio pro reo elvről, ami a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény (Be.) 7. § (4) bekezdésében megfogalmazva így…..
Tisztelt Dr. Gimesi Ágnes Bírónő! Tudomására kell hoznom Önnek, mint a Kúria joggyakorlat-elemző csoportja vezetőjének, hogy két munkatársa alkalmatlanságát állapítottam meg. Dr. Kónya Istvánt, a Kúria nyugalmazott elnökhelyettesét és dr. Csák Zsoltot, a Kúria büntetőjogi kollégiuma vezetőjét…..
A büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény (Be.) alaptörvény-ellenesen korlátozza a hatékony jogorvoslathoz való jogot. Kadlót Erzsébet ügyvéd asszony már Bene Krisztián alkotmányjogi panaszában alaptörvény-ellenesnek minősítette a Be. 615. § a másodfellebbezést kizárólag a másodfokú bíróság…..
Bene Krisztiánról, mint gyanúsítottról a felismerésre bemutatást megelőzően közölt képek egyikeA Pesti Riport cikke   Tisztelt Ügyészség! Renner Erika  kétséget kizáróan engem rágalmaz a Blikk 2024. március 8. napján megjelent Börtönben marad a lúgos orvos, de újabb férfi fenyegeti Renner Erikát…..
Magyar Péter leleplező hangfelvételt tett közzé Igaz, hogy ez már benne volt a sajtóban, hogy Schadl vizsgákat is intézett, de most lelepleződött egy ilyen eset. Tagadhatatlan, hogy Schadl szólt a vizsgáztatónak, s hogy a vizsgáztató igen elégedetlen volt a vizsgázó teljesítményével, de…..
Tisztelt Dr. Senyei György Barna, Dr. Varga Zs. András és Dr. Ribai Csilla Elnök Asszony / Úr, valamint Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész Úr és Dr. Ibolya Tibor Blüh. Úr! A legfőbb ügyész büntetőjogi helyettese, valamint a Kúria és a Fővárosi Ítélőtábla elnöke a héten benyújtja lemondását. Aki közülük…..
Ezt azért írom, hogy mindenki tudja, ha sor kerül rá, hogyan bízzon meg ügyvédjében. Nekem is voltak szomorú tapasztalataim. A hitvány Csiha Gábor Sándor alezredes katonai ügyész, akit felelősségre vontam, amiért félrevezette a bíróságot lúgos orvos ügyben. Ő adta be a bíróknak Renner Erika jogi…..
Tisztelt Dr. Senyei György Barna Elnök Úr! Közérdekú bejelentéssel fordulok Önhöz. Önnek velem szemben nincs kötelezettsége, de hivatásából eredően, a Magyar Köztársaság igazságszolgáltatásának törvényessége iránti elkötelezettsége folytán együtt kell működnie velem az igazságszolgáltatás…..
Tisztelt Dr Varga Zs. Adrás Elnök, Dr. Polt Péter Legfőbb ügyész Úr! Gyárfás Tamás sztárügyvédje gyengén muzsikált. Dr. Zamecsnik Péter több száz oldalas perbeszéddel altatta el hallgatóságát, különös tekintettel a bíróra, aki ezek után ember legyen a talpán, ha megérti, mit akarhatott a védő. Ha…..
Radnóti László György 2024.03.23 20:51:23
@J0g242: Nem tudtam befejezni ezt az írásomat, mert éreztem az Ön által azonnal felvetett problémát, a magánszemély által jogellenesen beszerzett bizonyíték vonatkozásában. Az Ön által hozzáfűzött terjedelmes megjegyzésre való hivatkozással most be tudom fejezni írásomat, bár ez inkább az Ön érdeme, és írásom rövid is marad. A befejezés sajnos nem jelent lezárást, mert megjegyzéseit úgy értelmezem, hogy - bár erős érvek szólnak a hangfelvételek kizárása mellett -, a bűnüldözés érdekét is mérlegelni kell. Nagyon erősek az alapvető jogi érvek, de jelentős bűnüldözési érdekre is lehet hivatkozni. Liberális szemlélettel a kizárás az egyedül helyes döntés. Illiberális nézőpontból nyilván használhatóak a felvételek, azonban az illiberális nézőpontot nem tenném magamévá. Egy köztes nézőpontot még mérlegelni próbálok, bár ez elvtelen kompromisszumnak tűnik. Még nem teljesen értettem meg érvelését, bár nagyon világosnak látom, csak siettem a válasszal. Még gondolkozom. Nagyon köszönöm megjegyzését. Bár valójában az Ön megjegyzése az önmagában is megálló írásmű, és az én blogbejegyzésem tekinthető megjegyzésnek hozzá, miszerint ez a Fenyő ügyben a Gyárfás Tamás és Portik közt folyt telefonbeszélgetések hangfelvételeire is vonatkozik.
Radnóti László György 2024.03.23 22:20:44
@J0g242: Még nem nyújtottam be az ügyben közérdekű bejelentést. Van kedve betársulni? Legegyszerűbb, ha kettőnk nevében nyújtja be egyikünk. Mi a szándéka?