Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dulasqee Szlaba

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senkik vagyunk, ha semmire se jók másoknak vagy önmagunknak. Az embernek legyen feladata. Nekem megvan a feladatom. – Feleli Jacques. Éspedig? Az emberi ostobaságot szemlézem, nem is ismerek nálamnál elfoglaltabb embert. … Egy férfi maga alatt vágja a fát, lefűrészeli az ágat, amin ül. Az…..
Magyarországon elterjedt az a vélekedés, hogy a hazai árszint erősen megközelítette az Európai Unió fejlett tagországainak színvonalát, miközben a keresetek szintje mind az ár-, mind pedig a termelékenyégi szintünkhöz mérten jelentősen lemarad. Az írás bemutatatja, hogy e hiedelmek az árak szelektív…..
Két szabadedzés van, mindkettő másfél órás, ezalatt vizsgálják a beállításokat és tesztelik a gumikat. Mindez felkészülés a holnapi időmérő edzésre. Délutánra elcsendesedik a pálya, de a munka folytatódik a műszaki megbeszélésekkel, aztán azt kell tenni, amit Kimi háromévesen megtanult, de ami…..
A Földön minden ország azon van éppen, hogy átalakítsa közoktatási rendszerét. Két okból is. Az egyik gazdasági. Megpróbáljuk kitalálni, hogy oktassuk gyerekeinket, hogy megtalálják a helyüket a 21. század gazdaságaiban. Úgy, hogy azt sem tudjuk előre, hogy milyen lesz a gazdaság a jövő héten. Mint…..