Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitis

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az aktuális és fontos dolgokról, mint az olimpia, korrupció, olimpiai népszavazás, nem beszélt. Az oktatásról és az egészségügyről is csak érintőlegesen. De amit mondott, abban sem volt nagyon sok valóságtartalom...
Az 1800-as évek óta nem történt ilyesfajta észlelés Baranya megyében, de most végre sikerült lencsevégre kapni egy lényt, ami gyanúsan hasonlít egy boszorkányra!..
mitis 2017.02.04 11:13:27
Elképesztően ordas gyurcsányozásba és hazudozásba kezdett a Fidesz, amikor több újságban is megjelent: kihalófélben lévő szakma a gyerekorvos Magyarországon...
Sokan kértétek már, hogy írjak biztonsági kamerás teszteket is, leginkább az olcsóbb szegmensből. Itt van tehát az egyik legközkedveltebb és legolcsóbb darab: a neves ESCam QF001. HD felbontást, távoli stream-et, kétirányú mozgatást, kétirányú hangátvitelt, helyi és távoli rögzítést, VMS-t, és még…..
Rendkívül undorító politikai kampányon vagyunk túl: mint megtudhattuk, a migránsok elveszik a romák segélyét, Csepelen az önkormányzati lakásokat, illetve persze nekik valójában több pénzük van, mint amennyi tíz jászberényi lakos bankszámláján található. A kormány legalább 10 milliárdot költött a…..
Kevés dolog árul el olyan sokat egy pártról, mint az, miként kampányol egy-egy fontos voksolás előtt. A Fideszt eddig sem a visszafogottságáról ismertük, de amit a kvótanépszavazás kampányfinisében művel, még a legtapasztaltabb kommunikációs szakembereket is megdöbbenti. Valami azt súgja, hogy a…..
Nem felújított, hanem új metrókocsikat szállított le az orosz partner - legalábbis ezt állítja a 444 és a Népszabadság is szakértőkre hivatkozva...
A fiatalság múlandó. Az idő előre haladtával testünk elveszíti hidratáltságát ez által egyre több ránc jelenik meg bőrünkön. Sokan ebbe nem képesek beletörődni, hisznek az örök fiatalságban. A 21. században az orvostudománynak köszönhetően már van lehetőség arra, hogy a tehetősebbek alávessék…..
Te is nehezen szánod rá magad, hogy végre neki állj a sütő kisikálásának? A ráégett foltoktól bizony nem könnyű megszabadulni, de szerencsére erre is van egy zseniális trükk! Mire van hozzá szükséged? víz szódabikarbóna ecet Hogyan csináld? Keverd össze a…..
A képen látható hölgyet Niabe Dorianénak hívják, és a Got Talent mai adásában egy szál pinában lesz látható, mert csak, illetve azért, mert az énekesnő egy olyan produkcióval készül, amihez - legalábbis a hírt közzétevő Blikk szerint - pucérra kell vetkőzni. Nekem ez a…..
mitis 2015.11.28 11:05:46
Eddig is nehéz volt szó nélkül elmenni a menekültkérdés mellett, nem lehet kikerülni, hiszen ennyire közel eddig még nem volt ez a megoldandó probléma. Most már én sem tudom visszafogni magam, főleg amikor főszerkesztőnk is leírta az üggyel kapcsolatos meglátásait. Ehhez tudni…..
                                                                            Európa, ébredj! Igen,most már tágra zárt szemekkel nézem mi történik a hazámban. Óráról-órára változik a menekülthelyzet, ezzel párhuzamosan változnak az európai…..
Arra jutottam... Menekültkérdés 2015.09.11 22:36:24
A nyolcvanas évek végén a magyar társadalom megértette, hogy a jövő a nyugati integrációban, Európában van. A rendszerváltás során felkészítettük magunkat a NATO-hoz és az Európai Unióhoz való csatlakozásra. Nemcsak a nemzeti minimum, de gyakorlatilag az össztársadalmi…..
mitis 2015.09.12 19:54:11
@Ad Dio: Ez a gond,hogy hiába osztogatnának ide-oda a "barátaink" csak ott szeretnénk lenni ahol jólét van.
Sok mindent leírtak az elmúlt napokban Szingapúrról annak legendás vezetője, Li Kuan Ju halála kapcsán. A városállam sok mindenről híres, például a tisztaságról és a rendről, no és arról, hogy sokáig be volt tiltva a rágózás. De miért? Az éppen egy hete, hétfőn 91…..
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
mitis 2013.12.15 10:40:35
@csak egy néző: Igazad van.
Az ötéves kislány a szüleinek jeleli a Száncsengő és a Rudolf, a piros orrú rénszarvas című dalokat. Édesanyja arra reagálva osztotta meg a videót a You Tube-on, hogy a jeltolmács Nelson Mandela temetésén összevissza tolmácsolt, amit még egy ötéves is jobban csinál. Ezen…..
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
mitis 2013.03.15 18:52:29
@Harmony12:

Legalább olvasnád el a cikket.
"Minden vodás és T-mobilos kap sms-t"
Vitatkoztunk picit a monitorral, amikor a Megasztár 6 válogatásán rögzített anyagot nézegettük. A próbálkozók nagy többsége a bátor kategóriába sorolható, akik 19-re húztak lapot. Persze hogy mindenki befuccsolt, de mégis volt valami szórakoztató ebben a sajátos zenei…..
mitis 2011.08.09 16:55:54
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim, elértük a szökési sebességet. Csak továbbra is jól kell kormányoznunk, és végre le tudjuk rázni az Európai Unió rabigáját. Orbán Viktor szombaton éppen azt tette, amivel a szélsőjobb hagyományosan zsidókat és baloldaliakat…..
  Néhány hete foglalkoztunk a bioetanol kérdésével, amely erősen megosztja a közvéleményt és a szakértőket is. A posztban igyekeztünk összefoglalni a pro és kontra érveket, hiszen minél több információra szükség van, hogy tisztábban láthassunk ebben a környezetet,…..
Berlinben 2004 és 2010 között a belváros számos útvonalán alakítottak ki kerékpárutat úgy, hogy az eredetileg kétszer kétsávos úttest külső sávján másfél méter széles bringasávot létesítettek. A gépjárművek számára kettő helyett egy forgalmi sáv maradt mindkét…..
Az elérhető nagyköbcentis motorkerékpárt évtizedekig az oroszok bokszerei jelentették. A német eredetű kéthengeres tartotta minőségét, ugyanolyan fos maradt, mint a szocialista tervgazdaság. Ennek ellenére az Uralnak és a Dneprnek vannak rajongói – az elvetemült…..
mitis 2011.03.25 22:05:08
Januártól akár egy év szabadságvesztéssel is sújtható a falfirkálás, a rongálással okozott kár nagyságától függetlenül. Nem kell ezen meglepődni, Nagy Gábor Tamás, a módosító javaslat (pdf) előterjesztője nemrég azt nyilatkozta, hogy már 10 éve felvették a harcot a…..