Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boush

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyekurak, jelentem, elértem a netes társkeresés mélypontját. Innen már nincs visszaút, befejeztem. Nyugi-nyugi, nem lesz hiány posztokból, mert azért olvasgatom a "génération desenchantee" bemoldalait és beszámolok majd a leg-ekről.Szóval, a történet...leveleztem Mr.…..
boush 2010.03.23 10:41:21
Ez most nem lúzerkedős sztori lesz, inkább egy amolyan elmélkedős poszt.Nagy hálával tartozom a művész-lelkeknek, akik a magamban együgyű módon megfogalmazott érzéseket, élményeket nemes egyszerűséggel vetik papírra, vászonra, illesztik kottába. Verset írnak, festenek,…..
Na, valljátok be, alig vártátok a netes sztorikat! Hát akkor ide rittyentem a kis kedvencem, még friss, ropogós.Hívjuk hősünket mondjuk Korrekt Oszkárnak. Namost, K.O.-val egy szép estén majdnem egy órát chat-eltünk (miután írta, hogy ő azért más lányokkal is levelezik...majdnem…..
Tegnap mozimaraton volt nálunk és sikerült egy filmben két olyat látnom, amit az ILM is megirigyelhetne. Vannak filmek, amiről sejtem, hogy semmiről nem szól, csak arról, hogy minél nagyobbat szóljon a 10+1 DTS-ES és azt várom, hogy mikor robban szét az egész vászon. Nincs ezzel…..
most sikerült megnéznem guy ritchie spíler (fordítás??????!) című alkotását, amire még a legjobb jóindulattal sem tudok egyetlen pozitív jelzőt sem aggatni. ezt akárminek is szánta egyszerűen merénylet minden jóravaló és őszinte filmrajongó ellen.nem is akarok igazán kitérni…..
Az egykori televíziós műsorvezető nemsokára betölti 72 életévét. A televízióval másfél évtizede szakított. Másik szenvedélye, a jégkorongozás öröknek tűnik. Hetente kétszer edz a mai napig. Hosszú szünet után nálunk képernyőre kerül Egri János.Egri Jánost a…..
Az Indexen megjelenik naponta 50-70 cikk, és majdnem ennyi hírecske, ehhez jönnek még az indexes blogok. Ennyi anyaggal az Index sikeresen előállítja a saját médiazaját. A címlapon gyorsan cserélődnek az anyagok, könnyen előfordulhat, hogy aki délután néz rá, az már lemaradt…..
A britek húztak egy olyat, amire nemigen számítottunk: az alapvetően lenézett, "prosztótévének" tartott reality műfajba becsempésztek egy kis kellemet, művészetet és finomságot. A Maestro című új BBC-műsorban ugyanis nem túlélni kell a bogárevést egy szigeten, és…..
boush 2008.08.27 13:35:54