Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slayd

53 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos kimaradt több mint 1 hét, amit valszleg nem fogok pótolni, inkább folytatom, a kövi bejegyzés már 12.04 lecc... Ez alatt a 7 alatt amugy semmi xtra nem történt, szal ennyi.....
Ismét 4 nap, de legalább most jól jött ki: tannap-7vége-tannap…Pénteken kelés 7kor, kaja, majd irány be. Az ajtóban a Tomi „fogadott” azzal, h „nem ma írják a javítódogát, hanem jövő héten, szal feleslegesen kelt fel…”. Na mind1 megvártuk a…..
Ismét átlag 3nap … lássuk mi is történt…Kedden kelés 6kor, kaja,majd indulás be… Norbiékkal dumáltam, majd kezdtünk…  Info volt az 1. 2óra(szövegszerkesztés, bashhu, qdb, jövő héten doga), utána spanyol(gyakorlás, semmi xtra), majd német…..
Megint 4 napos lesz ez a bejegyzés… degáz… namind1 lássuk csak…Pénteken…nos… nem tudok jó szót… legyen átlagos nap..Kelés 7kor, kaja, suli. Bent beszélgettünk Norbiékkal, majd kezdtünk is. Ének volt az 1.(a BÁLNA megint Stand-Up Comedyzett egy…..
Ismét 2 nap… Mi is történt… megvan…Tegnap (szerdán) elég átlagos nap volt...Kelés 7kor (Ofő óra volt, szal nem kellett bemenni 1.re…), kaja, utána irány be… Bent dumáltunk még a többiekkel a folyósón (elötte ettem egy hambit a BadyHami-ból), majd…..
The Diary Of S.L.A.Y.D 11.11, Kedd 2008.11.11 17:10:00
Mai nap… átlag nap…Kelés 6kor, kaja, indulás. Beértem 7re, Norbiékkal dumáltunk(visszaadtam az ernyőjét, amit még vasárnap adott kölcsön a nagymamája, mikor tőlük mentünk bérletet venni…). Első 2 óra Info volt(a téma szövegszerkesztés, nekem meg bashhu,…..
Sztem ilyen hosszú(5 napos) időszakról szóló bejegyzésem még nem is volt… ezt nem fogom rendszeresíteni… Lássuk hát..Csütörtökön csak a reggel volt érdekes… Felkelek, és azt veszem észre, hogy 7 óra… Na mondom bazzeg, ma már ne megyek be 1.…..
A Kockaság 10 parancsolata 1.: „Minden számítógép - legyen az kicsi, nagy lapos, vaskos, átlagos vagy speciális – a társad és hű barátod, tehát így kezeld őket!”2.: „Légy nyitott az újításokra, próbáld ki az új programokat, de ne légy nagyravágyó,…..
Na hallod végre 3 normális nap, ahol történik is valami.. Lássuk mi is történt...Hétfőn fura volt megint 6kor kelni 1 7nyi 9ig szunya után. Na mind1 kelés, kaja, indulás suliba... Még órák elött dumáltunk Norbiékkal, utána kezdtünk. Fizika volt az 1.óra (jó volt, dinamika…..
Hát eljött ez a nap is... a szünet utolsó napja... Végre... Na de most lássuk, hogy mi is történt az uccsó 3 napban...Pénteken K0pasz ment haza... de még tartoztam neki 1 DVD-vel, szal reggel 10kor keltem, és már rohantam is át hozzájuk, mielött még elindultak volna... Pont időben…..
MA FONTOS NAP VAN! Ma Jelent meg az UBUNTU LINUX 8.10 (Intrepid Ibex)     Továbbra IS: Éljen az OpenSource, a Linux, és a szabad szoftver!!  „Az emberi tudás a világ tulajdona”    Hajrá GNU/LINUX!  ..
Nos ismét eltelt a szünet újabb 4 napja... Lássuk csak mi is volt...Hétfőn elég unalmas nap volt... Nem volt semmi 5letünk, h mit is lehetne csinálni, szal minenki otthon maradt, és én gépeztem... Még annyit h 10kor keltem, és a kaja milánói-makaróni volt...Kedden már érdekesebb…..
Ez csak egy gyors összefoglalás lecc a szünet első 4 napjáról...A Csütörtök és a Péntek úgy ahogy van unalom volt a köbön, semmi xtra... Mindkétnap kb 10kor keltem, majd egész nap gépeztem, délután meg sétáltam 1 órát.... Majd kb 10 kor feküdtem ennyi volt ez a 2 nap...Az…..
Ismét 4 nap... Lássuk csak mi is volt...Vasárnap elég uncsi nap volt... Keltem 9kor, anyámék elmentek dolgozni, aztán nagyobbik öcsém elment apámhoz, így 2-en maradtunk takarítnai. Meg is csináltuk kb 1,5 óra alatt az egész lakást, majd jáccottunk meg olvastunk egész nap. 10 kor…..
Ma elég speckó nap volt... Már azért is, mert ma SULI volt:D:D...Szal kelés 7kor, utána kaja(anyum csinált szendvicset), majd irány a suli (kurva FRISS voltam, mondhatom...)... Laciékkal dumáltunk a teremben, majd kezdődött a tanítás... Énekkel kezdtünk (A BÁLNÁNAk sem sok kedve…..
Tegnap elött...tegnap... és ma… nos láásuk csak, mi is történtTegnap elött(szardán) normális nap volt… semmi xtra, kelés 7kor, majd kaja, utána suliba… dumálgatás Norbiékkal (elnökúr…), majd kezdtünk is… Első óra töri volt (középpkor a…..
A mai nap csaknem 60 ember olvasta a blogot, és a számuk egyre növekszik... De jó lessz majd vitázni a sok kis GECIVEL a kommentekben:D:D:D (akinek nem inge...)Szal CSAK ÍGY TOVÁBB!!! Jah és a blog továbbra is CSAK MAGAMNAK szól, szal úgy olvassátok... ..
Ismét pár nap… ugy láccik, ez már így lecc 3 naponta… nos lássuk…Szerdán átlagos nap volt, semmi xtra… kelés 6kor, majd kaja, utána irány a suli… tanítás elött kis dumálás Norbiékkal, majd kezdtünk OSZTÁLYFÉNKÉPEZŐS OFŐ órával… majd…..
Ismét 3nap, isét 3 sztori… lássuk csak…A szombati reményeim nem jöttek be, mert a vasárnapom is kurva unalmas volt, azon kívül h fél órát tanultam, egész nap olvastam és gépeztem… nem érdemes erre a 7végére (vasárnapra) több szót fecsérelni…Hétfőn…..
Ismét eltelt 3 nap… Nos lássuk mi is történt…Csütörtökön átlagos nap, kelés 6kor, kaja, majd indulás a suliba. Norbiékkal dumáltam még lent a teremben, majd mentünk fel a 3.ra, és kezdődött is a tanítás. 1.Óra Fizika volt (dogaosztás,(a dogám 5-ÖS LETT,…..
A mai napom… nos nem took jó jellemzést… inkább mesélek:D… Lássuk…Reggel kelés 6kor, csináltam magamnak kaját, majd irány a suli (letöltés megy, és minden oké, szal egész nap ment a torrent). Bent a Laciékkal beszélgettünk (Tomi eltávozott… egy…..
Ma és tegnap elég átlagos napom volt…Tegnap(hétfőn) kelés 6kor, reggeli, húúzás a suliba, majd kezdtünk is tanulni. Fizika volt az 1.(dogát írtam, és sztem 5ös lecc, szal jó volt, meg filmet is néztünk), utána német volt (Ropibával gyakorlás) majd spanyol (a tanárnővel…..
Ez most 1 hosszabb leírás lecc, ugyanis 3 napot „ölel fel”:D… Szóval…Pénteken átlagos napom volt (átlagos péntekem). Kelés 7kor, reggeli (nagyim csinált tojás-rántottát:D), majd suliba. Órák elött még beszélgettem a Norbiékkal, majd kezdődött a nap.…..
Az utóbbi 2 napom… szal szar volt…Tegnap (szerdán) kelés 7kor, suliba, majd tanítás… Törivel kezdtünk (róma bukása a’la Fuchs), majd biosz (evolució és bacik a MESTERREL). Utána tesi (Soós azért írt be az ellenőrzőmbe, mert beleömlött vmi a…..