Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blád

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
György megállt a néptelen, jeges belvárosi utcában, hogy a lánya beszállhasson a kocsijába, mire hirtelen lefényképezte a jó reflexű közterületes. György szerint ez nem más, mint kiszúrás. Jó reggelt György! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a közterület-felügyelők rosszul…..
A karácsonyi roham első technikai áldozata a mobilparkolás lehet. Jella legalábbis egy üzemzavar miatt másfél óráig nem bírta leállítani az órát. Betelt a rendszer vagy egy újabb véletlenszerű válságcsökkentő eszköz beüzemelését látjuk? Vagy ezt is a T-Mobile üzemelteti?…..
értékellek mint embert Székek 2009.11.27 14:00:00
 Szegény lány mit fog ma kapni ezért, úristen.Három szék közül egy negyedikre,onnan meg a padlóra. Így írhatnám le az én szakítós történetemet. Egy kisvárosban lakok,és a napokban volt itt fesztivál. Örültem neki,mert reméltem, hogy így jobban megismerem álmaim…..
Lehetne még bízni benne aztán, hogy kis híján hét év várakozás után dobbant a családjától, akikről aztán hallani sem akar? Nekem nincs elviselhetetlen hiányom így másfél év után, de mindenképp jobb lenne, ha ő lenne itt, és nem más nő, mert hogyan nézzek eztán a gyerekeim…..
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
Blád 2009.09.28 14:05:51
@NyUsZiFüL - Vírusírtó szakmunkás: Persze..:) De komolyan - so'sem értettem az ilyet. Én mindíg fel mertem vállalni a döntéseimet - még ha kellemetlen is volt - és persze visszafelé is ugyanezt várom el. Szerintetek Velem van a gond? (Egyre inkább úgy érzem hogy igazuk volt akik azt mondták hogy rossz korba születtem :) )
A tudomány és a technika vívmányainak köszönhetően mára senkinek nem kell többé monoton háztartásbeli munkával fárasztania magát, megteszi ezt helyettünk a robot. Süt, főz, fűt, takarít, bevásárol, és még a mobil parkolási díjat sem felejti el befizetni. Naiv olvasónk…..
Blád 2009.07.22 11:39:49
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: Szerintem ha csakúgy növelgetnék kamu SMS-el a forgalmukat, az a szolgáltatás hírének ártana - és emiatt kevesebben használnák. Nem gondolom hogy megérné nekik hosszútávon...
Blád 2009.07.23 09:58:00
@simpatico: Az hogy egy SMS kiment-e a telefonról egyértelműen meghatározható a GSM rendszer logjaiból. Nemegy bűnesetnél bizonyítékként használják fel. Szóval a mobilszolgáltatódnál van a kulcs...
Blád 2009.07.24 12:33:57
@simpatico:Még 1 apróság: Úgy tudom hogy ha már be van regelve a telefonszámhoz tartozó rendszám, akkor üres sms-re is elindul a parkolás - az előzőleg regisztrált rendszámmal. Ha újraküldöd, akkor az előző leáll, és új indul. Más oldalról sajnos szinte biztos vagyok benne hogy az az SMS valóban beérkezett az adott telefonról. (Van tapasztalatom hasonló rendszerek terén) Gondolj bele: Valószínűleg elég durva bevételük lehet az SMS-es parkolásból, és ha ilyen eset előfordulhatna, akkor ha csak az ügyfelek 5-10%-a dönt úgy hogy nem használja többet ezt a parkolást (mert nem bízik benne), az sokkal nagyobb kár nekik mint ez a párezer forint - a jóhírükről nem is beszélve.
Belsőség Levegő a bögyömben 2009.06.03 10:45:00
  Vannak jó ötleteik is, de nálam a Levegõ Munkacsoport elvágta magát. Keressünk már egy normális környezetvédõ szervezetet!  Vélemények az azonos című írásunkról...
Blád 2009.06.03 16:48:06
@min: Nem ellened irányult a cikk. Persze, lehet télen kétkerekűzni - sok ismerősöm csinálta is - fűtőszálas (!) többszázezres motorosruhákban (jó, nem bicikli) de néhány év után nekik is izületi problémái lettek, akárcsak a "passzív" védőfelszerelést viselő társaiknak.(csak nekik hamarabb) De nem ez a lényeg: 10-15 év kétkeréken télen-nyáron nem egészséges - szerintem. És ha ezt kényszerrel érik el, akkor vérlázító. Személyszerint simán közlekednék hordozható rollerrel is befelé az agglomerációból - ha az gyorsabb/hatékonyabb lenne mint kocsival.
Bizony volt már nálunk Fibernetes poszt, akkor a szentendreiek szembesültek a szolgáltatás minőségével. Most bandilovics el sem jutott idági, ugyanis a szolgáltató nyár óta csak ígérni tudja a kábeltévét, bekötni nem, mert hol szerepel a rendszerben az igénye, hol nem.(Update:…..
Blád 2009.01.27 11:48:12
@ZoborG:
Sziasztok,

Azelőtt semmilyen gondom nem volt a Fibernettel - ezért azt köttettem a Bnőmnél is, de sajna átléptük a szerződésben foglalt 1 hónapot - anélkül hogy hívtak volna hogy mikor kötik be - vagy mikor fogják, vagy BUÉK vagy bármi.... Persze hívogatom őket kitartóan, de nemtudom meddig tart még a türelmem. Tegnap kénytelen voltam 3G - Wifi hálót építeni, mert csak 1 nm-en fogható normális sávszélességű GSM - és fárasztó ott szobrozni...
Nem szeretnék UPC-s ügyfél lenni, mert csak a baj van velük - de ha ez így folytatódik - nem lesz más választásom...

Üdv:

Curt
Szégyenpad rovatunk stábja abban bízik, hogy bunkó autóstársaink némelyike egyben Homár-olvasó is, és ha szembesülnek a saját sötét oldalukkal, legalább magukban kicsit elpirulnak. Első versenyzőnkről ennyit írt -Zs-: Ezt a képet a póluscenter parkolójában lőttem,…..
Milu kísérleteket folytatott házi részecskegyorsítójával, és Spar-gazdaságos márkából sikerült előállítania a Légy óta előszeretettel használt speciális effektust, amikor a delikvens belső szervei a testén kívül kapnak helyet: Bizony elért minket is a válság, és egyik…..
Vannak olyan közhelyes alapigazságok, amiket szitkozódásszinten mindenki elfogad, de talán pont emiatt nagyon ritka az igazi ellenpróbájuk. Ilyen például a címbe foglalt állítás. Köszöntsük együtt Gábort, a vakmerő, sőt szinte eszeveszett Homár-olvasót, aki nem maradt meg az…..
Blád 2008.10.02 11:47:21