Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fade

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - SPOILERMENTES - Tom (Kevin Spacey), a munkafüggő pénzember üzleti életének eddigi legmagasabb csúcsát készül meghódítani, cége ugyanis a fél világ legnagyobb felhőkarcolóját adja át. Ahogy az az amerikai, családi vígjátékokban lenni szokott, a biznisz a privát szféra rovására telepedik a…..
aeon flux usa box office: party 2016.08.14 17:32:00
A Suicide Squad - Öngyilkos osztag megőrizte elsőségét, de ez egy 100 millió felett nyitó film esetében azért ildomos is. Pénteken ugyanakkor megszorongatták a nagyot bukfencező képregény-adaptációt: a Sausage Party dobbantott egyet. Eközben az Elliott, a sárkány a várakozásokon alul repült be, és…..
 - SPOILERMENTES - Amikor Superman (Henry Cavill) megállította a bolygónk "kriptonformálására" törekvő Zod tábornokot, fél Metropolis romba dőlt, és a veszteségeket emberéletben is bőven mérték. A gothami Batmant (Ben Affleck) mindez nem hagyta hidegen: növekvő ellenszenvvel és frusztráltsággal…..
fade 2016.03.25 12:43:17
fade 2016.03.25 12:45:05
@tjunior: Pont olyan izgága irritáló gyökér a filmben, mint a trailerben. Sajnos nagyon komolytalan őrült tudósnak :( Azért a filmet nem húzza le, csak bosszantó.
Hadd ne cifrázzam. Mi jelöltünk, ti szavaztatok, íme az AeonFlux házi díjátadójának végeredményei.....
Nos, eljött az igazság pillanata, megtudjuk, hogy az Amerikai Filmakadémia tagsága hogy vélekedett a tavalyi felhozatalról. Vajon egyezik az ízlésük a BAFTA szavazóival vagy inkább a populárisabb Golden Globe felé hajlik a kezük? Vajon sok egyezés lesz a teljes szakma jelöltjeivel, esetleg újra…..
fade 2016.02.29 12:53:19
@WiteNoir: Mikor nyert utoljára látványos nagy költségvetésű közönségfilm Oscart? Mikor nyert akciófilm (kevés dialógussal) Oscart? És még sorolhatnám miért lógott volna ki nagyon a Mad Max.
fade 2016.02.29 12:55:27
@Jester.: A filmből kiderül a katolikus egyház miért érdemli meg a piszkálást, majd jól lepődj meg :)

A vallást olyan szempontból érinti, hogy ha a papok és feljebbvalóik a Bibliával homlokegyenest szembenő dolgokat művelnek, akkor azért az ember elgondolkodik azon vajon ők maguk mennyire hihetnek abban amit prédikálnak.
aeon flux a super bowl 50 trailerek 2016.02.09 00:13:02
Ha lemaradtál a tegnapi eresztésről, és nem pörgetted még végig a Super Bowl 50 alatt bemutatott előzeteseket, most pótolhatod a mulasztást. A folytatásban egy-két kivételtől eltekintve istenek, idegenek, szörnyek, mutánsok, többféle animált állat, és szuperhősök ajánlják magukat dögivel,…..
A visszatérő Amerikához hasonlóan nálunk is kasszát robbantott, ezzel egyidejűleg megfosztva a négy héten át regnáló Star Wars: Az ébredő Erőt a dobogó felső fokától. Az ötödik helyen futott be Az 5. hullám, ám nem megvetendő eredménnyel, mint ahogy a Steve Jobs is hozta a kötelezőt. Ahogy az is…..
fade 2016.01.19 11:21:11
@Zalaba_Ferenc: DiCapriora lengyel alámondásssal is mennének az emberek :)
Miközben a kritikusok és a szakma díjainak tömkelegében haladunk előre az Oscar felé a Spotlight - Mad Max: Fury Road - The Big Short hármasfogat abszolút hegemóniájával, Hollywood kikérte a közönség véleményét is, a nép pedig szavazott; tegnap este átadták az év legnagyobb közönség-kedvenceinek…..
fade 2016.01.08 00:26:43
@Olifat: Kizárt, hogy itt 14 év felettiek is szavaztak, a gimisek már nem ilyen hülyék :D
Jó ideje tudjuk, hogy a feltámadások korát éljük: szinte minden napra jut egy, csak az a kérdés, szükségünk van-e ennyire? Meglátjuk. A lapozás után történelemlecke a 20 éves csata eseményeiről...
Ennek is vége.  Három évvel azután, hogy a Lionsgate óvatosan, nem túl nagy büdzséből gazdálkodva tálalta a soványka adag, bár elég ízletes előételt (majd a sótlan levest), Az éhezők viadalára éhező rajongók asztalára megérkezett a főétel. Desszert nem lesz...
Volt ugye a forgatás kezdetét bejelentő kép – Bourne bandázst teker fel éppen –, most a Coming Soon hozott le 23 forgatási fotót, amin Jason neheztel egy másik emberre, és nagyon igyekszik valamit elérni. Inkább feszült, mint mozgalmas jelenetnek tűnik, amit éppen rögzítenek, bár a végső vágás ezen…..
A sötétség egyiptomi istene, Széth (Gerard Butler) elfoglalja a birodalom trónját. A halandó hős, Bek (Brenton Thwaites) Hórusz istennel, az egek urával (nem George Clooney, helyette a legalább annyira szívdöglesztő Nikolaj Coster-Waldau) szövetkezve próbálja megmenteni a világot,…..
Csak nekem sok a duma? Biztosan ismernem kéne a játékot... Na mindegy, talán lenyomja a premierhétvégén a Szemfényvesztők és a Démonok között második részét. Magyar bemutató: május 26. Az két héttel az amerikai előtt lesz. ..
A sejtelmes teasert követően az események durvára fordulnak A visszatérő első hivatalos előzetesében. ..
fade 2015.09.29 23:52:42
fade 2015.09.30 11:21:21
@Joe Doe: Távirányítós robot mackó? Az durva lenne!
Év elején derült ki, hogy az Avatar első folytatására egy évvel tovább kell várni, ami egy lépéssel közelebb vitte James Cameront és a franchise-t ahhoz, hogy lassan röhejessé váljon. Persze az nevet, aki utoljára nevet. Mindenesetre John Landau producer az alábbi vázlatrajzot…..
fade 2015.09.29 23:04:21
@lisztes: Igen, a Disney is beszállt a buliba :) Lesznek zenés-táncos betétek is.
 - SPOILERMENTES -* Matt Damon a magukat minden megpróbáltatáson átverekedő figurák gyakorlott megformálója: Tom Ripley, Will Hunting, Jason Bourne és az Elysium Maxe után Mark Watney már a sokadik ebben a sorban. A vörös bolygó kényszerűségből első telepesévé váló…..
Megjelent a Mentőexpedíció "Három világ" című, magyar feliratos kisfilmje, két magyar szinkronos tévészpot, illetve a hazai forgalmazás legújabb plakátja is. Ezen felül frissült frissült az ARES: live fiktív videoblog, ezért aztán a jól ismert "ha marsi, legyen kövér" elvet…..
fade 2015.09.23 19:35:00
@rgranc: Már a könyvet is a filmhez igazították: www.fumax.hu/bolt/a-marsi-mentoexpedicio-filmes-vedoboritoval/

Alapvetően eredeti párti vagyok, nem szeretem a ferdítéseket. De ez most szerintem működik, izgalmasabb a cím mint az eredeti.
A pilot alapján zöld utat kapott Minority Report számomra a 2015/2016-os évad egyik legkíváncsibban várt új sorozata, ami a 2002-ben bemutatott Különvélemény mozifilm után tizenegy évvel, 2065-ben játszódik. A szeptember 21-én startoló első évad főszereplői Meagan Good…..
A Lionsgate szorgalmasan népszerűsíti Denis Villeneuve drogdrámáját, a Sicariót. Olyannyira, hogy az elmúlt néhány hét alatt felgyülemlett négy poszter (egy közös, hármon a főszereplők szólóznak), valamint hét videó. Nézhetünk trailereket, karakterfilmeket, jelenetrészeket,…..
 - SPOILERMENTES - Ha én orgyilkos lennék, mindig lopakodnék, senki sem ismerné az igazi arcvonásaimat, testfelépítésemet, és szokásaimat. Ha világklasszis orgyilkos lennék, átlagos arcomon joviális tekintetet viselve nem tűnnék ki a tömegből, minimum öt nyelven beszélnék,…..
Úgy tűnik, a Harry Brown rendezője megint hatásosan kelti a feszültséget ezzel a revizionista westernbe oltott bosszúdrámával, ami nem mellőzi a csajos exploitation-filmek és a "home invasion" mozik elemeit sem. Daniel Barber ezúttal a polgárháború sújtotta Amerikát választotta…..
fade 2015.08.15 22:48:56
A frankó trailer után tovább fokozódik a hangulat Denis Villeneuve új filmje körül. Az amerikai bingóhoz hasonlatos mexikói loteria kártyalapjai alapján készült karakterposztereken bukkan fel az Emily Blunt (a kártyája szerint: katona) játszotta FBI ügynök, akit felkérnek, hogy…..
Minden fejben dől el. Ha a Pixarnál alaposan rákoncentrálnak, akkor csodák születhetnek, és lényeges feltétel, hogy ne jusson szóhoz John Lasseter agyában az a manó, amelyiknek a szeme helyén dollárjelek vannak – ahogy történt az a Verdák 2. esetében. Arra jó volt ez a pusztán…..
fade 2015.06.23 11:32:00
@kaamir: "Agymanócskák kalandjai Sohaországban"