Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiányos információ

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy vitaposzt lesz - talán először a blog történetében. Sajnálatos módon válság van, nekünk meg termelni kell a GDP-t, és mint azt megfigyelhettétek, időnként kimarad egy - egy frissülés. Igyekszünk, hogy ez ne így legyen. Mi a f.. van? Ma egy hajmeresztő interjút olvastam…..
Modorosblog A simlis mixer 2010.06.10 07:00:00
A grátisz Unit Magazin 2010. 3. "szirup"-számából kapjátok a mait - keressétek a lelőhelyeken, - itt pedig digitális formátumban is megnézheted a cikket, megszokottan frappáns illusztrációval.Ha pedig csatlakozol a facebookos Modoroldalhoz, legközelebb te is már korábban…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.26 09:32:00
Fura, de az NBC-DirecTV koprodukcióban készülő, az első két évadot simán NBC uniformisban töltő Friday Night Lights szindikátusi sugárzását nem valamelyik NBC-közeli kábeladó (mondjuk a Bravo) vette meg, hanem az ABC Family. A Dexter évadnyitóban szerepelni fog Julie Benz,…..
Valahol el kellett kezdeni mindenkinek, a Lost hőseinek a szereposztásnál. Az io9.com szedett össze 14 felvételt, amin a színészek produkálják magukat, nem kevés meglepetéssel. 1. Josh Holloway - Sawyer   2. Matthew Fox - Sawyer (!)   3. Dominic Monaghan -…..
Kikerült a netre a ABC Happy Town című sorozatának pilotja (mi is feltettük legott), azé a sorozaté, amitől a csatorna istenbizony nem tudom, mit vár. Ezt nem azért mondom, mert a pilot rossz lett volna, nem, amit ebből ki lehetett hozni, azt kisebb hibákkal megoldották, csak nem látom…..
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..