Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lázár Luca

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyaranta többszázezren döntenek úgy, hogy Olaszország felé veszik az irányt, ami nem is csoda, hiszen a dél-európai ország megannyi látnivalóval rendelkezik. Ilyen például a Comói-tó és környéke is, melyet többféleképpen is körbejárhatunk. A tó körül számos kötöttpályás közlekedési eszköz is segít…..
A Dursey-sziget Írországban, a Beara-félsziget délnyugati részének közelében található. A maga 6,5 kilométeres hosszúsága és 1,5 kilométeres szélességéből adódó különös fizikai adottságai miatt is állandó lakosainak száma alacsony, mindössze hatan élnek itt. A szigeten nincsenek sem üzletek, sem…..
A Standseilbahn Schwyz–Stoos sikló valószínűleg nem csak rekord teljesítménye miatt maradhat meg az emberek fejében, hanem innovatív dizájnja révén is. A közlekedési rendszer 14 évig készült, tervezésénél pedig az úttörő mérnöki problémamegoldás mellett az utasok kényeleme is elsődleges szempont…..
Fokváros közelében rengeteg magaslati pont található, azonban csak egynek a tetejére vezet siklóval az út. Az Afrika déli partszakaszán elhelyezkedő Cape Point egyik csúcsán egy 19. századi világítótorony várja a látogatókat. Ha épp szerencséjük van, ottjártukkor az égbolton talán még a bolygó…..