Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csahb

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lazarbibi Zavaró rendszerek 2016.01.10 10:20:37
Elektronikai hadviselés 7. rész A legtöbb ember számára a harci repülőgépekre felszerelt rádióelektronikai zavaró, és megtévesztő konténer egy fekete doboz, ami valamilyen mágikus energiát bocsát ki magából. A valóságban ezek profi mérnöki alkotások, amik rádiótechnikai tudásra épülnek. Ahhoz, hogy…..
1. Chile véreskezű diktátora, az 1973-tól 1990-ig a dél-amerikai ország élén álló Augusto Pinochet uralma alatt több százezren kényszerültek országuk elhagyására, és tízezreket tartóztattak le, valamint kínoztak meg.   2. Pinochet 1973 szeptemberében véres katonai puccsal…..
#332 Bár ez valószínűleg az ott élőkön kívül senkit nem izgat nagyon, alább a helyes elnevezései a (biztos ami biztos) Hollandiától északnyugatra fekvő mintegy 1.000 szigetnek. Megjegyzés: a Man-sziget azért kavar be, mert hivatalosan nem része az Egyesült-királyságnak,…..
Különleges vagdalthús, de nekünk csak gyíkhús: a ’70-es ’80-as évek iskolai kirándulásinak, vándortáborainak, építőtáborainak, korházainak és a Magyar Néphadsereg hideg élelmezésének alapeleme volt. Mellé egy Mackó sajt, egy sertés májkrém és esetleg egy Sport…..
w Programzene 2008.08.27 07:45:00
A mai Népszabadság olvasóinak különleges figyelmességben van részük: Gyurcsány Ferenc ezúttal közvetlenül, saját tollából szól hozzájuk. Az anyag címe Megegyezés. Borzasztó cím, és nemcsak azért, mert ásítóan unalmas, hanem mert már a cím se igaz. Még nincs megegyezés.…..