Regisztráció Blogot indítok
Adatok
look_a_reindeer!

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
look_a_reindeer! 2011.11.04 16:02:44
A futball sötét ősatyjának két deformált gyermeke valahogy úgy érezzük, az utóbbi évek legérdekesebb döntőjét fogja játszani. A mezei szurkoló számára egyik sem szimpatikusabb lényegesen a másiknál, vagy bárminél, amit a kutya talált az  árokparton, egy…..
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
"Kocsis, Czibor, Bozsik Cucu, nagy labdaművészekEzt közelről látták az angol hátvédek"Hogy is hangzana ez mostanában a magyar válogatott teljesítményén ájuldozó kommentárok között? Valahogy le kéne fordítani a mai viszonyokra a dolgot, ha már a NépsportNemzeti Sport…..
look_a_reindeer! 2009.04.09 01:01:43
Hát, Molnárgörény, sajnálom, hogy ezt hallom tőled. Nem tudom, mennyire követed a játékosaink külföldi pályafutását. Azt hiszem, szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy klasszisközéppályánk van. Huszti, akiért télen európai topklubok (Hamburg, Celtic, Zenit,...) álltak sorba, annak ellenére, hogy nyáron ingyen vihették volna. Dárdai, aki '97 óta alapembere az éppen Bundesliga-győzelmet hajtó Herthának. Dzsudzsák, aki igen fiatal és még mindig rengeteget fejlődik, a PSV egyik legveszélyesebb figurája. Gera ugyan most messze elmarad a saját tudásától, de tavaly a Championship (angol másodosztály) legjobb játékosának választották, ami nem kis dolog. Emellett egyszer bent tartotta, egyszer pedig feljutatta korábbi csapatát, a West Bromot a Premier League-be.
Hajnal Tamás a Dortmund motorja, ha nem játszik, szinte biztosan bukik a csapat. Vadócz Krisztián szintén védekező középpályás, a Primera Divisionban játszik az Osasuna csapatában. Játszott a Barcelona és a Valencia ellen, ahol egyszerűen szétszedte a középpályájukat, hétévégén pedig szép gólt lőtt az Atleticónak. Halmosi. Ő pedig a kedvenc játékosom, mert halista. :-)
A védelmünk óriásit fejlődött. Juhász Roland bármelyik csúcsklubban elfocizhatna, nyáron lejár a szerződése, ölni fogják érte egymást a nagyok. Vanczák kezd felnőni hozzá, ráadásul újra feltűnt Gyepes Gábor is, aki a Cardiff-fal rohamléptekkel közelít a Premier League felé (ráadásul tegnap írta alá új, hároméves szerződését).
Kapusposzton sincs okunk panaszra: Babos, Fülöp remek formában vannak, ráadásul remek utánpótlásunk is van: pl Gulácsi (Liverpool), Bogdán (Bolton)
Leggyengébb pontunk alighanem a csatársor. Mert valóban nincsenek kiváló csatáranik. Torghelle nagyon harcos, ég benne a tűz, de tényleg olyan, mint egy elefánt a porcelánboltban. A svédek ellen is emiatt buktunk, mert amúgy 60 percen keresztül szétfutballoztuk őket, csak hát a helyzetkihasználás...
Szóval nem tudom elfogadni azt, hogy nincsenek futballistáink. Igenis vannak, és igenis szívüket-lelküket kiteszik a pályára.
Tudom, hogy kötelező győzelmeket arattunk, de ne felejtsük el, hogy néhány éve még ez is gondot okozott.
(Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy Albániát eddig csak mi tudtuk legyőzni a csoportból.)
Hasonlíthatjuk a válogatottat a régi sztárcsapatainkhoz, de szerintem nincs értelme. Jussunk először egyről a kettőre! 1986-tól 2007-ig körülbelül a 0-n álltunk, most végre történik valami, szerintem inkább legyél te is optimista! Ha nem is jutunk ki, legalább legközelebb egy másik kalapból húznak ki minket; ez is előrelépés. 20 éve várok egy kijutásra, még 4 év most már belefér.
look_a_reindeer! 2009.04.09 02:48:26
@Molnargoreny: azt elismerem, hogy nem vagyok teljesen elfogulatlan. :-)
De azért azt sem igaz, hogy a svéd vagy a dán csapat szupersztárokkal lenne kitömve. Ibrahimovicsot hozod fel példaként, többet nem is nagyon tudnál. Ha összevetjük a játékosaik klubjait a mieink klubjaival, szerintem nincs különbség. Egy fecske meg ugye nem csinál nyarat. Annyira.
A magyar szívről meg hajtásról annyit mondanék, hogy pont azért lettem végre magyarválogatott-fanatikus ősztől kezdve, mert azt láttam, hogy végre valahára a játékosaink a belüket húzzák a pályán, ha kell. Belemennek olyan szituációkba, amit nem olyan rég még simán leszartak volna.
Szerintem ebben igenis van szerepe Koemannak. Ő egy modern, hozzáértő edző. Nem csak futballszakmailag jól képzett, de jó pszichológus is a jelek szerint. Sajnos hasonló kaliberű magyar tréner nem létezik már. Esetleg László Csaba vagy Bölöni László.
Gera kinti prémiuma, hát nem tudom. Az padozásért is jár?
De mindegy is, én szurkolok továbbra is, neked meg remélem jól beintenek majd a srácok a Dél-Afrikába tartó gép ablakaiból. :-)
Egyébként nem tudom, hogy figyelemmel követed-e a jégkorong-válogatottunk ténykedését, de mindenképpen érdemes, főleg 2 hét múlva. ;-)
A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
look_a_reindeer! 2009.04.03 04:02:11
Veszélybe került Marek Malik örökös első helye a minden idők legszemtelenebb büntetője versenyben. Svédország Svájccal játszott vb-felkészülési mérkőzést kedden, amely a rendes játékidőben 3-3-ra végződött. A csata büntetőkkel dőlt el, arról, hogy az eseménysor…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
Rúgd és fuss! Rise And Fall 2009.03.22 10:12:00
Nemrégiben itt a blogon üdvözöltük az Aston Villát, mint azt a csapatot, amelyik végre egy kis izgalmat csempészhet a Fat Four által már lassan tizenöt éve uralt Premier League küzdelmeibe. Ezt megelőzően utoljára nagyjából az ezredforduló környékén hozott lázba minket ennyire…..
look_a_reindeer! 2009.03.22 14:52:05
@mizie: nekem is a kedvenc angol csapatom. Most éppen a FIFA-ban tolom őket felfelé a PL-be. :-)
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
Az amúgy is társadalmi értékválságban senyvedő országunkban nehéz egy ilyen győzelmet megfelelően kezelni. Ha lehozunk két barátságos meccset zsinórban, akkor már megmozdult valami a magyar labdarúgásban, ha elveszítjük az aktuálisan sorsdöntő összecsapást, akkor a…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..