Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drDankó

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyszabású drámát készít egymással együttműködve a Netflix és a BBC: a Shameless főalkoholistáját játszó David Threlfall és az A.I. Mesterséges értelemből ismert Frances O'Connor lesznek a Trója: Egy város bukásának főszereplői, azaz Priamosz király és felesége, Hekuba - írja a Radiotimes. A…..
Decemberben ismét a nagyközönség elé lépett a Vágtázó Halottkémek – eredeti nevével ráadásul, hiszen ne feledjük, hogy az utóbbi években Vágtázó Életerő néven működött a formáció aktuális felállása. A zenekar ott folytatta, ahol éppen abbahagyta, a lendület…..
Aczél Endre a Galamuson megjelent, Fiúk, című írásában szenvedélyesen kádáristázza a kormányt – ez még a Kádár-rendszer sztárújságírójának is szíve joga. De hogy egy szerkesztő hogyan engedheti megjelenni a következő, egészen nyilvánvaló és vérlázító…..
Kossuth tér, visszatér! – bár valószínűleg Lanczner „Satu” Ferdinándék se gondolták volna, hogy maga az egykor takarodásra felszólított lotyaszájú pápai gyerek fog visszaavászkodni a Kossuth térre, egy éhségsztrájk erejéig. A Parlament előtti köztér újra élénkül:…..
ProgBlog Irodalmi zsidózás 2012.05.09 00:34:00
„Én a tökéletesség ostromlásában hiszek – és a jövő mindenképp az enyém!”Richard Attenborough: Tűzszekerek (Harold Abrahams szavai) - 1981 Van abban valami ironikus, hogy párhuzamosan derül ki az egri önkormányzat „büdöszsidózása” és az, hogy a…..
drDankó 2012.05.09 17:15:04
juharizsuzsanna Hitler kokainozott 2012.05.06 15:13:00
Adolf Hitlernek túlzott bélgáz-termelődése volt, ami miatt gyakorta szellentett, kokainozott, és libidója növelésére bikahere-kivonatot kapott injekcióban. Hitler orvosi feljegyzéseit, amelyek a Führer fejéről készült 10 röntgenfelvételt és több EEG-mérési eredményt is…..
drDankó 2012.05.09 12:53:41
@Juhari Zsuzsanna: Ki mondta hogy "nem létező dokumentumok"? Én azt mondtam, Hitler amfetamin függő volt, és ennek sok millió ember látta kárát. Ez a lényegi információ, ez kellene hogy címlapsztori legyen az indexen, nem ez a bulvár jellegű mellékes körülmény, hogy néha kokszozott is. Ez valahogy hiányzott a cikkedből. De ne aggódj, a franciák még 2011-ben is képesek voltak két órás színes-szagos dokumentumfilmet készíteni és vezető TV-csatornán bemutatni a hitlerizmusról úgy, hogy szó nem volt benne a pervitinről, de még az orvosáról sem.
A Guns N" Roses hosszú évek óta Axl Rose különcködésével egyenlő, amit még a tizenakárhány év szünet után kiadott Chinese Democracy sem volt képes tompítani. Pedig különcködésben jó volt a zenekar régebben is, hiszen már a második sorlemezre (a Liest nem számoljuk…..
drDankó 2011.09.17 17:59:28
@Mao elvtárs: Aztán jött a Scooter és a favágóinget felváltotta a kukásmellény.

ROTFL

és tényleg! :D
w Télapó nem jött el 2011.05.23 06:45:00
Magyarországot, hála istennek vagy ellenlábasainak, javarészt elkerülte a kereszténységnek (vagy bármilyen vallásnak) a növényszintre butított, szó szerint értelmezős, ultrabigott változata. Az Egyesült Államokban domináns fetrengős-karizmatikus, a mindennapos csodákat hirdető…..
Kutat asok Londonban MB vs. MTV 2011.05.05 19:42:46
Majus 10., este 7 ora, Regents ParkReszkess MTV!!!http://www.londonadvertisingsoftballleague.com/ ..
drDankó 2011.05.06 22:07:33
Nem tudom, ez külföldön mennyire van így, de a magyar politikusok rendkívül szeretnek vagy szeretnének valamilyen betonba vagy téglába öntött nyomot hagyni maguk után. Külön posztokat érdemelne, hogy mennyivel hasznosabb lenne ezek forrásából legalább részben inkább a felnövő…..
drDankó 2011.04.09 19:38:34
@ftxpmj: 100%-ig egyetértek. rekonstruálni kell a lehető legtöbb épületet a 44-es szétlövés előtti állapotba...
"A politika részéről nem kaptunk visszajelzéseket a hétfői adással kapcsolatban, se elmarasztalót, de dicsérőt" - idézi a Független Hírügynökség Rényi Ádámot, a 40 milliós játszma című tévéműsor főszerkesztőjét. Korábban mi is megírtuk: a tv2…..
Mai pozitív történetünkben Csigafattyú barátnőjének Macbookja menekült meg csodával határos módon a Duna Pláza török éttermében a személyzet által vagy kezei közül:Nagyon kedves és egészen emberi gesztust tett ma felénk a Duna Plaza második emeletén található török…..
 Amikor húsz óra utazás, majd félnapos ájult alvás után kiléptünk a Himalája közepi Leh utcáira, rögtön elfelejtettük küldetésünk nemes céljait. Hogy egy befagyott folyó jegén akartunk elgyalogolni Kőrösi Csoma egykori lakhelyére, megismerve a tibetiek évszázados…..
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
Sportjogász Start (hajnali) 2011.01.15 00:11:00
A DIGISport televítió szerda reggeli (hajnali) műsorában beszélgettem Szombathy Pállal a futballhuliganizmusról, és a témában közzétett tanulmányomról. A beszélgetés megtekinthető az alábbi linken: www.digisport.hu/news/2452/  ..
drDankó 2011.01.19 19:26:40
drDankó 2011.01.20 19:50:39
Sportjogász Kezdő sípszó 2011.01.14 02:03:00
Kedves Olvasó, Blogomban olyan, legnagyobb részt a sporttal kapcsolatos témákkal kívánok foglalkozni, melyek jogi vonatkozással bírnak. Gyakorló ügyvédként, sportszerető emberként és nem utolsó sorban aktív labdarúgóként gyakran találkozom olyan érdekes esetekkel, melyek jogi…..
 A Médiatanács ma megtárgyalta az elhíresült Ice-T ügyet. Kezdjük rögtön a végével, magával a határozattal. A tanács úgy döntött, hogy a Tilos Rádió nem sértette meg a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény rendelkezéseit, ezért a…..
drDankó 2011.01.12 18:35:36
@Shinjuku: közben már láttam az mti-n a hírt.. :)

azért ez durva hogy már ilyesmire gyanakszom. (mondjuk az indexből tényleg bármit kinéznék.) a hír viszont örömteli összességében.
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
A WikiLeaks App december 17-től volt elérhető az AppStore-ban, a titkos kormányzati iratokat és feljegyzéseket, felvételeket kiszivárogtató szervezetről elnevezett alkalmazás a cég szerint megsértette a fejlesztői irányelveket, ezért aztén eltávolították. A hivatalos…..
drDankó 2010.12.22 11:59:07
 Úgy, úgy! Végre egy igazi, józan rendszabály! Január 1-jétől az esti híradóknak csak 20 százaléka szólhat mindenféle szörnyű és kevésbé szörnyű bűnökről. Ezentúl a jó híreknek kell dominálniuk a hírműsorokban. Az erről szóló jobbikos javaslatot hétfőn nagy…..
Aktivista Rock'n'Pol Elegem van 2010.11.04 10:00:00
"Ha a fidesz szerint rendben van hogy komolyan vehetetlen alakok irányítják az országot, én sem fogom komolyan venni őket. Ha szerintük helyénvaló, hogy pártirányítással bábintézményeket üzemeltetnek, ezekre én is pártszervezetként fogok tekinteni. Ha szerintük az új…..
drDankó 2010.11.05 19:49:05
Utcánalvás tiltása, aluljárók lezárása éjszakára - mélyen egyetértek. a szociálisan érzékeny liberálisok persze kifogásolják ezt, majd elmennek a kedvenc kávézójukba és keseregnek egy jót, hogy mennyire balkáni ország vagyunk...

egyetemi felvételi lehetetlenné tétele - nem értem mire gondolsz, ha arra hogy korlátozni próbálják az egyetemre felvettek számát, azzal maximálisan egyetértek.

hallgatói önkormányzatok megbénítása - a hök-ok lófaszt se csinálnak, azon kívül hogy gyakorolják, hogyan kell meglopni az "adófizetőket", tehát kb a politikusbűnözés előszobája (lásd közgáz). a hallgatóknak ha nem tetszik vmi, majd kivonulnak az utcára mint a franciák, alanyi jogon, autonóm módon.

büntetőadók - mélységesen egyetértek velük, ez a profit megadóztatása, ennél baloldalibb és igazságosabb intézkedést nehezen tudnék elképzelni jelenleg! aki ezt támadja az a tőkés társaságok szekértolója és lámpavason a helye ;)

egy kulcsos adó - eddig arról pofázott az mszp hogy hol a beígért adócsökkentés? most meg hogy itt van, már ez sem jó? valóban, minél több adót fizetett eddig az ember, annál jobban jár ezzel. de Magyarországon épp az a probléma hogy kurva kevesen viselik a közterheket és aki adózik, aránytalanul sokat fizet. aki eddig szopott emiatt annak most jobb lesz, mi ezzel a probléma? az a lényeg, hogy sokkal többen kivegyék a részüket a közterhekből és egyáltalán fizessenek adót - ezért jogos a minimálbér megadóztatása is...

gazdagoknak szóló nagycsaládos adókedvezmény - a "gazdag" helyett gondolom "adófizetőt" akartál írni...

médiaalkotmányban a forrásvédelem megszűntetése és a sajtószabadság korlátozása - nem tudom miről beszélsz, de ha valóban lesz ilyen ígérem azonnal megírom a blogomon és várom, hogy értem jöjjön a fekete autó :)

menekült gyerekek bűnözőként kezelése - persze, és kőfejtőkben dolgoztatása, ezt mér nem tetted hozzá?? :))

önkormányzati és parlamenti választás átalakítása - a parlamenti választási rendszerhez nem nyúltak hozzá eddig, bár ráférne. az önkormányzati jelölést valóban átformálták, de pl. az lmp (amelyik legjobban kifogásolta ezt) nem emiatt szerepelt le, hanem mert lófaszt se csináltak a parlamenti választás óta... mondom ezt úgy, hogy többek között nekem köszönhető, hogy egyáltalán bejutottak.

amivel egyetértek: schmitt pál valóban gáz, bár eddig kifejezetten ostoba lépései nem voltak. AB korlátozása valóban gáz, leginkább azért, mert ki tudja, még vmikor visszatérhet az mszp és akkor aztán nagy gebasz lesz, ha nem kontrollálja őket az AB...
Fotó: tortenelemportal.hu   Erdélyben élni jó. Még akkor is, ha az erdélyinek lenni tartalmát többnyire az itt születtem dudorászós vállrándításával kenjük el. Erdélyben élni tényleg jó, dacára annak, hogy traszszilván atyáink örökéből aligépp mentettünk át…..
Újpest – Fradi: 6 – 0. Ez a legújabb felvonás eredménye, abból a több száz mérkőzésből amit már eddig játszottak. De miért utálja egymást a két csapat szurkolótábora? Mikor kezdődött a viszály? Ki tudja? A két csapat szurkolói komoly szellemi energiákat…..
drDankó 2010.09.13 14:22:14
itt egy cikk a témáról:

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20100430-fradi-ujpest-szurkolo-ellentet-leszervezett-bunyo.html

persze a cím erősen sarkít és túloz, mert a "főváros-vidék" ellentét a két csapat esetében anno teljesen mást jelentett mint pl. egy MTK-Debrecen relációban, ráadásul ez csak 1 volt a 3 szempont közül amit felsoroltam, és nem is a legrelevánsabb...