Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szt.Rapacska

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sors a legnagyobb rendező: tegnap kedd volt.....  :-) Egyelőre csak annyit tudni, hogy befolyással üzérkedés gyanúja miatt tartott kedden több helyen házkutatást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gazdaságvédelmi főosztálya, többek között a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem…..
Szt.Rapacska 2010.02.17 15:12:50
www.origo.hu/itthon/20090803-rektori-fizetesek-birosag-ombudsman-osszetartanak-a-rektorok.html
"...A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektora, Szabó János azt közölte: nem nyilatkozik járandóságáról, azt azonban hozzátette: fizetése nem tér el a közalkalmazotti illetménytáblán rögzítettekről, ezen felül pedig havi 96 ezer forint nyugdíjat kap..."

NEM,NEM, soha nem akarom államtitkárként/ezredesként nyugdíjasként végezni! EKKORA nyugdíjjal?

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/nyilvanos_lehet_a_rektorok_fizetese/2126701/
"...a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem vezetője, Szabó János elárulta, hogy havi 680 ezer forintos bruttó fizetést vesz fel..."
REKTOR csak kicsit szeretnék lenni!

"...az egyetemi rektori minimumfizetés havi 927 ezer forint, a maximum pedig 2 millió 317 ezer. Ehhez jöhet a 13. havi fizetés, valamint a prémium, amely az éves bér 80 százaléka lehet, vagyis 24 millió forint..."
No comment, drága SzJ...
Szt.Rapacska 2010.02.17 15:24:24
@xstranger: Senki sem nehezményezi itt (most) a rendes bért senkinél sem. Nem arról volt szó. De mit szólsz a 96 eFt-os nyugdíjához? És SzJ igazmondásához?
Ezt a sztorit a Zugügyvéd is nehezen hitte el, elképzelhető, vajon milyen hatásfokkal  képviselhette a "kolléga" az ügyfeleit.Vagyonosodási vizsgálatot rendelt el az APEH a közelmúltban egy zalai ügyvédnél. A közel kilenc hónapig tartó vizsgálat úgy húszmilliós…..
Az alábbi bonyolult problémát a szombati munkanap emlékére teszi közzé a Zugügyvéd. Azt már meg sem említi a levélíró, hogy egyes dolgozókra rászólnak a felsővezetők, hogy miért nem mennek az első emeletre gyalog, miért lassítják a liftet, de ez talán egy másik levél…..