Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZalaiZug

113 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZalaiZug Mindjárt... 2024.10.13 17:33:23
Mindjárt, mindjárt sikerül! Érzem, közel a pont, amire úgy vártam. Hol izgatottan, hol kíváncsian, vágyakozva vagy olykor elbizonytalanodva.. Már egy ideje érzem, hogy közeledik. Átfutott az agyamon, hogy talán már el is értem, csak egy nemlétező tökéletes élet ábrándját kergetem, s észre sem…..
Mit kíván a magyar nemzet? Egész pontosan, a benne élő nők és férfiak? Na, nem adócsökkentésre és családi otthonteremtési támogatásra gondolok, hanem.. A mélyen, eltitkolt takaró alatti kívánalmakra. Vagy.. Az asztalon, fürdőszobában, autóban, egyéb más helyeken megélt…..
ZalaiZug Színskála 2024.09.30 09:53:17
  Álltok, némelyikőtök értetlenül, hogy mi ez a változás? Hova lett a kedves, mosolygós kislány, aki a hegy tetején virágokat, zöldségeket nevel, s lepkéket, madarakat kerget a fényképezőgéppel. Ennek indult, legalábbis szerintetek ez az oldal. Aztán jöttek más témák, egészen más energiával.…..
ZalaiZug Életízesítő 1. rész 2024.09.29 10:29:20
A kávézó előtt vártam. 5 perc múlva kell ideérnie, akkor lesz 4 óra. Régen nem éreztem ezt a már-már zavaró izgatottságot, amit most a találkozó közeledtével egyre inkább. Legutoljára a volt feleségemmel történt randizások során, mikor még fiatalok és szerelmesek voltunk. Annak pedig már közel 20…..
ZalaiZug Nem panaszkodom! 2024.09.29 10:03:58
  Tegnap az egyik főni kérdezte, miújság, hogy vagyok. Én pedig amúgy is elememben voltam, úgyhogy gondolkodás nélkül rávágtam, hogy minden rendben, nincs okom a panaszra. És néhány mondat erejéig elkezdtünk beszélgetni erről. Aztán eltelt a nap, szokásához híven, hiszen akár panaszodunk, akár…..
  Ez a kijelentés egy ideje el van mentve a jegyzetek közé, mint témajavaslat. Van jó pár ilyen mondat, szókapcsolat, amit egyszer leírtam, várva a megfelelő ihletet annak kifejtésére. Most ez következik. Az elmúlt napokban ugyanis valahogy nagyon felszínre kívánkozott. Egyrészt, mert…..
ZalaiZug Kamaszok & óvszer 2024.09.27 11:20:35
Tilos az óvszer vásárlása a 18 év alattiaknak??  A héten a melóban feljött a szó, hogy az egyik boltban nem adtak ki gumióvszert 18 év alatti kamaszoknak. Merthogy elvileg tilos. Úgyhogy egy idősebb hölgy vette meg nekik végül a csomagot. Én el voltam hűlve! Mi az, hogy nem lehet venni pont annak…..
ZalaiZug Forgatókönyv a jövőre 2024.09.16 18:15:49
Mi a forgatókönyv a jövőre? Mi vár az évről évre pusztuló világra? Mit ér majd az ég fecskék röpte nélkül? S a vadvirágok a rovarok zsongása nélkül?   Hova mehet a vad erdők nélkül? Hol úszhatnak majd halaink tavak nélkül? Hol legelhet a szürkemarha, hol nő majd a búza? Tán a kiégett,…..
    Tudod, az egyenes deréknak ára van. Ahogy a leengedett vállaknak is. A kellően magasra emelt állaknak is. Ne legyen túl magasan, de nyakhoz húzva se! A legdrágább viszont, a tekintet, amit nem a földre szegezve hordasz. Hanem a másik tekintetébe pillantva, nyitottan szemlélve a világot…..
0tt volt. Az újabb esély. Most nem több nap adatott, mint a szülővárosomban, a pennyben anno, ahogy egyszer már ezt elmeséltem. Hanem egyetlen napba sűrűsödött a több alkalom. Tudtam is, hogy ennyi jut. Először, mikor megláttuk egymást, épp mosogatni indultam és léptem arra, te pedig embereket…..
ZalaiZug Ha csúnya vagy... 2024.09.08 16:57:49
Ha csúnya vagy... A figyelemfelkeltő cím után egy kis magyarázat: Sokan írtok nekem, gyakran sértettként, hogy a nők a külsőségeket nézik.. Hiába vagy jó fiú, rendes, ha csúnya vagy. Ebben fejtettem ki a véleményemet, ha már kérdeztétek. #erotikus #nekedbelegyen #foryou #önismeret #valóság…..
ZalaiZug 32 éves lettem én.. 2024.09.08 16:51:40
Ülök a laptop felett, előtt, az emeletes ágyam alatt a beépített asztalnál.   Most itt van a leghűvösebb. Télen pedig a legmelegebb. Az asztalon körülöttem könyvek, ékszerek, fonalak, lehorgolt, de még nem eldolgozott kis apróságok, mondhatni rendetlenül, de én inkább művészi elrendezésnek…..
ZalaiZug Ez a te valóságod 2024.09.01 19:08:11
    Mondjuk, halljuk. Vígasztalunk, magyarázunk vagy támadunk e szavakkal. Ez egy igen nyamvadt, sunyi, vagy felszabadító mondat. Attól függ, honnan és mikor, milyen helyzetben nézzük. Mert mindig a saját valóságunkban vagyunk, mindannyian. Még akkor is, ha szinte harcolunk azért, hogy a…..
ZalaiZug Várakozó harmadik 2024.08.31 14:14:54
  Ó, ott van ő. Hanna. Milyen szép ma is, hogy mosolyog! Boldog. Csak az én szívem facsarodik olykor, mikor belegondolok, az én oldalamon is vonulhatna, ha nem félek időben lépni. És most késő. Egyelőre legalábbis. Mert ott van ni, nem messze tőle a pasija. Az a fasz Jóska. Aki ahelyett, hogy…..
Mindannyiunk életében előfordulnak büdös emberek. Ha a miénkben nem, akkor lehet épp mi magunk vagyunk azok, csak a szagvakság okán már nem érezzük saját kipárolgásunkat. (Igen, tudom, most megszagoltad magad..) Többféle büdösség fordulhat elő, a természetestől a pokoliig. Mindannyian élünk,…..
ZalaiZug Levél apámhoz 2024.08.20 08:41:24
  Azt reméltem, nincs meg a számod. Tudod, hogy legyen egy átlátszó kifogás, miért nem hívlak inkább fel, ahelyett, hogy írjak. Megnéztem, megvan. De felhívni mégsem foglak. Mert el akarom mondani neked azt, ami bennem van, és tudom, választ a telefon vonal végén sem kapnék őszintét, hisz…..
ZalaiZug A látta ára 2024.08.15 16:05:09
Régen is voltak üzenetek, amelyekre Válasz végül sosem érkezett. Háborúk, postakocsik, galambok idején a kézzel írt táviratok Gyakran tűntek el örökre megválszolatlan.   Vagy, jóindulatúan gondolhatták, hogy A túloldalon a legény időközben meghalt, Ezért maradt el a fontos válasz, Amire a…..
ZalaiZug Én így szoktam... 2024.08.02 18:36:21
  Ismerős mondat? Te inkább hallani vagy kimondani szoktad? Bevallom, mióta mostanság túl sokat hallottam az idősebb generációtól, leginkább munka kapcsán de az élet más területén is, azóta én magam alig használom. Mert a szokás szó szinte a fülembe szúr. Mert egy keretbe rendezne, amiből…..
ZalaiZug Kis gheci 2024.07.13 21:08:53
  Olvasd kérlek el a bejegyzést. Becsszó, napok óta gondolkodom jobb címen, hogy ne bántsa némely ember szemét.. De az az igazság, hogy nekem tetszőbb, illőbb nem volt, úgyhogy ez marad. Ruha és ember, férfi és párkapcsolat. Vezetés közben most ezek a témakörök olvadtak össze a fejemben. Nem…..
ZalaiZug Csalódás 2024.07.11 16:26:35
Csalódás Csalódtál bennem, mert máshogy cselekedtem Mint amit a fejedben elképzeltél, mint helyes tett? Csalódni igazán csak abban lehet Ki ígéretet tett, s nem tartotta be.   Ám, ha szó sem esett arról, mire vágysz te, S mit tudnék én nyújtani önszántamból, Az nem a másik ember hibája Csak…..
ZalaiZug Azok a fránya kukacok 2024.07.08 08:01:32
  Tegnap este borsófőzeléket vacsoráztam. Cukroborsóból, amit ügye héjastól tettem el. Így bizony előfordulhatott, hogy nem kívánt lakók is maradtak a héjakban elbújva. Amiből egyet sikerült is észrevennem tegnap. Olvastam közben az új könyvem, csak néha felpillantottam, merre van még a tányérban…..
ZalaiZug Mellbevágó emlék 2024.07.05 11:05:29
  Felvettem egyik kedves kis ruhámat, és elindultam a kertbe. Ez azok közé a ruhák közé tartozik, amit nyilvános helyre nem vehetek fel. Ránézésre semmi extra, de felvéve épp akkor és ott villant pikáns részleteket, ami úgy gondolom, nem jár csak úgy akárkinek. A tükörnek, vagy a társnak igen,…..
ZalaiZug Meg fogod bánni! 2024.07.02 10:28:11
  Majd rájössz. Én szóltam. Majd úgy végzed.. Hányszor hallom, olvasom az ilyen és ehhez hasonló mondatokat. Idegen, gyakran arc nélküli emberektől, és természetesen javarészt férfiaktól... Akik olvasva a blogot, azt gondolják, ismernek, és noha még a nevemet se tudja sok, s a jelenemet sem…..
ZalaiZug Nincs szükség rád 2024.06.27 20:46:41
  Érezted már ezt? Hogy kész, vége, csak úgy vagy. Egy feladat, egy mű, egy szakasz teljesítve.. És szétnézve, tanakodva új utat kellene kezdeni. De nem, nem azt teszed, hanem inkább a régihez, a készhez ragaszkodsz, akár erőszakosan is? Mert az ismerős, komfortos, azonnali eredménnyel kecsegtető?…..
ZalaiZug A rajongás 2024.06.25 16:49:23
  Értem még sosem rajongtak. Eddig. Emberek legalábbis nem. Állatok igen. Emlékszem az első ölelésre a csacsinktól, aki csak velem tette ezt, senki mással. Kislány voltam, alig értem el a nyakát, de ő átölelt. Nem tettem ezért semmi különöset, csak szerettem. Néha kitakarítottam a helyét, és füvet…..