Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyensulyban

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Régen írtam, elég sűrű volt a nyár eleje, de se az edzést és az egészéges táplálkozást nem adtam fel. A nassolni való mindig kritikus eleme az életmódváltásnak. Íme néhány egyszerű recept, amelyek segítségével könnyen elkészíthetsz egészséges nasikat. Puffasztott quinoa mix: A puffasztott…..
Sokat keresgéltem, hogy milyen regeli válna be, ami egyszerűen elkészíthető, tápláló és egészséges is. Az egyszerű és egészséges lenmagolajos chia puding nagyszerű reggeli, amely magas rost-, fehérje- és omega-3 zsírsav-tartalmának köszönhetően segít fenntartani az egészséget és az optimális…..
A korábbi posztban említettem, hogy az életmódváltásban mennyire fontos a mozgás. A séta melett elkezdtem a terembe járást. Az alábbiakban megosztom veled néhány tapasztalatomat a termi edzéssel kapcsolatban, remélhetőleg hasznosak lesznek számodra is. Először is, az első edzés minden új helyen…..
Biztos voltam benne, hogy nem úszom meg és az egészséges táplálkozással kell kezdenem. Az étkezésünk minősége befolyásolja az egész szervezetünket, így a testünk és az elménk is jobban működik, ha megfelelő tápanyagokat kap. Hihetetlen, de már az első napokban éreztem a pozitív hatását. Egy barátnőm…..
Szeretném megosztani veletek az én történetemet az életmódváltással kapcsolatban. Évek óta küzdök a túlsúllyal, és úgy döntöttem, hogy végre elindulok az egészségesebb életmód felé vezető úton. Az első hétem nem volt egyszerű. Sok kísértésbe estem, és nehéz volt ellenállni az édességeknek és a…..