Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nawakusi

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval kisebb-nagyobb botrány alakult ki abból, hogy Richard Dawkins a következőt Tweetelte: "A világ összes muszlimjának kevesebb Nobel-díja van, mint a Trinity College-nek egyedül. A középkorban mondjuk nagy dolgokat vittek véghez." All the world's Muslims have fewer Nobel…..
nawakusi 2013.08.12 22:16:53
@_Maverick: Aki járt már Iránban az tudja, hogy iszlámnak iszlám, de nagyon más mint a többi arab ország. Talán azért mert ők perzsák. Milliószor kulturáltabb na, hogy én is náci legyek.
Fontos kérdésem van: ki látott reggel hókotrót a magyar települések fontos tömegközlekedési útvonalain? Nem csak budapestiek játszhatnak. A kommentekben gyűjtsük össze a tapasztalatokat, hátha így hamarabb észbe kapnak a hómunkások. Mobiltelefonnal készült videókat is…..
Mielőtt bármit leírnék, le kell szögeznem, hogy az a 27 másodperces videó, amin a Hangyász motorját hallhatod forgatás közben, életem főműve. Illetve Ákos főműve. Semmiképp ne hagyd ki, van láng, lobogó falinaptár, és olyan hang, hogy ezredszer visszanézve is nyihogok…..
Mindennél súlyosabb tiprás van, amióta a Hangyász megérkezett az OMG és Lajcsi kezei közé. Mivel bő három hét van hátra a hivatalos debütálásig, és az érdemi összeszerelés el sem kezdődött, Lajos éjszakába nyúló munkanapokon át szabja, alakítja és fényezi az új…..
nawakusi 2012.08.28 22:05:02
@Nagyon türelmetlen vagyok, de tényleg!:
Nem vagyok belsős, de mintha Karotta már nem mint újságíró tevékenykedne az indexnél, csak úgy mellékesen írkál még, mert sokan szeretik írásait,stílusát. Persze lehet, hogy ez nem így van :) mindenesetre abban nagy az egyetértés, hogy kell már egy cikk! ..És nem volt itt komoly trollkodás, csak ártatlan odaszurkálás.
Csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja! - ki ne ismerné a legendás ébresztőt a magyar futballpályák környékéről? No, az AIK Stockholm vicces kedvű, korán kelő szurkolói úgy döntöttek, hogy a magyar ultrák példájára, kicsit előrébb hozzák a CSKA Moszkva…..
nawakusi 2012.08.27 16:12:10
@Senkifia: ami azt illeti tényleg magyar család, a nő és testvére is értenek-beszélnek (csak nem nyilvánosan...), a híres papa magyarnak vallotta magát egészen addig, amíg rá nem jött, hogy szlovákul egyszerűbb lesz karriert építeni... a ma is élő idős nagymama konkrétan csak gagyog szlovákul.
Jó néhány nap eltelt Csatáry László nyilas tömeggyilkos elfogása óta. Érdekes fejleményre lettem figyelmes, mintha a szlovák sajtót jobban érdekelné Csatáry által elkövetett bűnök szemtanúinak vagy azok leszármazottainak felkutatása, történeteik feljegyzése. A magyar…..
nawakusi 2012.08.01 16:16:32
@nookedli: ''Amúgy, ha jobban sikerültek volna a dolgok, amit most Szlovákiának hívnak, magyar lenne és az ottani magyarok nem abban a nyomorban, elnyomásban élnének!''

A szlovákiaki magyarok nem élnek elnyomásban és nem nyomorognak. Jobban tudom tőled, hidd el.
Miután Madonna pénteken kiadta új, Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével készült dalát, a Give Me All Your Luvin'-t, és annak a MEGAFORCE által rendezett videoklipjét, ma hajnalban a Super Bowlra hónapok óta nagy erőkkel beharangozott, szuperlátványosnak ígért félidei…..
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
Ölünkbe szakadt egy nagy halom pénz, de mit csináljunk vele? Rejtett, perverz vágyak és sikamlós gondolatok. Betegek vagyunk mind. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mivel a héten további futómű-számolgatás és fémvagdosás történt elsősorban, és azzal nem merlek megint fárasztani benneteket, ezért inkább képregényes jelleggel szaladjunk át a bejárt úton. Egy éve itt tartottunk: a Hangyász orra lenyesve, a gyári nyúlványok a helyükön,…..
A célirányos gumiégetést azóta nem értem, amióta egyszer kipróbáltam. Két gumim bánta, ami pénzbe került, egy kevésbé gyakorlott majom is meg tudja csinálni, mert vezetési tudás nem kell hozzá, de utána két hétig szellőztetni kell az autót. Valószínűleg ezért nem is…..
Úgy látszik, a valaha előkerült legértékesebb angolszász leletegyüttes sorsa amatőrökkel fonódik egybe. Egy kincsvadász találta meg őket és most a művelt közönség segítségét kérik, hogy megfejtsék az egyik legértékesebb darabja talányát. A Staffordshire kincsleletet, a…..
A kép forrása. Pár mondat Szudánról, az ismeretlen, távoli, véres, de még így is lenyűgöző országról. KundK Szudán by CandCHUNBeszélgetőpartnerek: Bányász Péter, Benicsák Péter, Illés Zoltán, Marton Péter, Wagner Péter Némi infó a műsorban elhangzott nevekről:…..
Véget nem érő és agresszív pereskedésbe fogott a két cég, a Samsung nyilván őrjöng amiatt, hogy egyes országokban betiltották bizonyos Samsung-termékek forgalmazását, kemény válaszokat ígérnek, hatalmas a zaj, a hörgés, egymásnak csaptak a hullámok és sorolhatnám.Eközben,…..
András küldte nekünk ezeket a képeket, amin minden bizonnyal egy ki nem adott, hordozható Apple-prototípus látható. A kerekei egy-egy elnagyolt iSight, még a korai típusból. Valószínűleg katonai felhasználásra készült, hogy bármikor ki lehessen dobni egy helikopterből vagy…..
nawakusi 2011.08.15 11:32:53
@Fransisco Miranda: teljesen tönkretetted a trollkodásomat !
... és igen, igazad van (hiszed vagy nem, de igazából én is tudom), de kevésbé lényeges hiszen az általam említett humveet már arra az adott kocsira használják amire te, én s feltehetőleg a posztíró is gondolt :)

de jaj neked az ilyen húzásért, legközelebb már flame-ben égnek a kommentek !
Gyors a Tv2 sajtóosztálya, azt el kell ismerni, rögvest jött a reakció a mezőőrre. Na, majd kiderül, kinek van igaza, ha nagyon eldurvul a helyzet, a bíróságon. Hamis vád a TV2 ellen! Alaptalan, súlyosan sértő, a TV2 és a Napló című műsor hírnevét lejáratni szándékozó…..
A hagyomány addig hagyomány, amíg rendszeresen - és kitartóan - művelik. Éppen ezért az idei év sem múlhat el a saját kis jól bejáratott, pihentető, olykor zsírban tocsogó és esőáztatta, de mindenképpen jókedélyű kis összejövetelünk nélkül. Bár a kis jelző a tavalyi…..
comment:com Lesz Való világ 5 2011.05.29 19:52:30
Nem mintha akár csak egy percig is kételkedtünk volna abban, hogy az RTL Klub nem áll le a negyedik kiadásnál, de mostantól hivatalos: lesz Való világ 5, a casting felhívás most ment ki az Alekoszos műsor döntőjében - a célközönség ugyanaz. Itt lehet jelentkezni...
Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy ötven bicikli és motor közül egyetlen egyet vittek el. Az eltulajdonított gép Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárja volt. A Schwinn-Csepel támogatásával készült…..
Árverési rekord született a héten a magyarországi műtárgypiacon: Robert Mapplethorpe Lófej című fotográfiáját 4,4 millió forinton ütötték le a Biksady Galéria aukcióján. A 40x42 centiméteres, a művész által dedikált 1982-es zselatinos ezüst vintázs kópia kikiáltási ára…..
nawakusi 2011.05.29 11:16:26
@al kotmány aláiro álamfö: az igazi nagy nigger phaszra buksz. oké. Remélem kiverted már legalább egyszer a fenti képek egyikére. Röhögsz mint egy idióta buzi.
nawakusi 2011.05.29 11:41:09
@arphetamin: sajnos tényleg valahogy így működik. nagy az összetartás. Amit homokos csinál művészetként az automatikusan jó. Hát nem.
Múlt hét vége felé írtam, hogy az Apple nagyon készül valamire, ami viszont minket nem annyira érint valószínűleg. A végeredmény valóban picit érdektelen lett számunkra, ezért nem is siettem megmutatni nektek, mit talált ki az Apple a saját üzleteiben.iPadeket helyeztek el minden…..
Csikós szerint a Puch, szerintem a Bogárhátas az örök szerelem, amitől nem lehet megszabadulni. Fokozottan igaz ez, ha az ember kényszeres bütykölgetős, tuningolós és mindig azon agyal, hogyan lehetne jobbá tenni a gépet, kicsit tökéletesíteni műszakilag, esetleg több lóerőt…..
nawakusi 2011.05.28 14:05:37
@GYUSZI BACSI: azt lehetne, hogy egyszer az életben úgy szólnál hozzá valamihez, hogy nem szövöd bele a kibszott special bloghu linkjeidet?
nawakusi 2011.05.28 19:01:46
@GYUSZI BACSl: idegörlő lehet minden poszt felett izzadni hogyan reklámozz úgy mintha nem is az lenne a fő cél.
De rendben csak csináld, majd észreveszi más is. Én addig sem nézek a blogod közelébe (pedig néhanapján megtettem).