Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yansima

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pápai Joci nyerte A Dalt, a közmédia éneklős műsorát, amivel az is eldőlt, hogy ő indul Magyarország színeiben az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Az elődöntőket betegség miatt kihagyó Tatár Csilla visszatért a beugró Rátonyi Kriszta helyére, de lényegében nem változott semmi. A győztest a döntőben…..
yansima 2017.02.19 15:30:16
@Lángosképű Szaralak: A képernyőfelvétel viszont nem délutáni, hanem esti. Bénáztak az élesítésnél, nem kell ebbe többet képzelni szerintem.
yansima 2017.02.19 15:48:17
@Lángosképű Szaralak: csak utánanéztem a gugliban és annyit jeleztem, hogy nem volt kint a kemmán a cikk előbb, mint megtörtént volna a szavazás. Tehát az időpont volt rossz a cikkben, amikor kikerült. nem védem sem a köztévét, sem a kemmát. De ha úgy véled, hogy az MTVA előre tudta a győztest és elárulta egy vidéki portálnak, szíved joga:) Lehet, már azt is tudják, hogy Joci hányadik lesz Kijevben :)
És ez csak az első találkozó ára. Egyik ismerőson lájkolta az egyik kinesio tape oldalt a Facebook-on, én pedig megnéztem mi is ez a kinesio tape? Működik a dolog vagy újabb áltudományos átverésről van szó? Utánajártam. Mit ígérnek? A kinesio tape elsősorban…..
Itt ülök a folyosón, mellettem füstöl a cigaretta, bennem pedig dolgozik a pálinka. Kattogok. Azon, amin mostanában szoktam. Hogy pontosan mit hajszolunk, amikor párt keresünk. Kit kutatunk? Mit nem lelünk? Kell a biztos pont - mondom. Kell. De nem vagyunk-e elég biztos pont saját…..
A világot örökül kapjuk a szüleinktől, nagyszüleinktől. Építkezünk az ő tapasztalataikból, történetükből, okulunk a hibáikból, s megpróbáljuk átélni az ő örömeiket is. De mi van, ha örökbe görcsöket, fásultságot, fojtottságot is kapunk? Ki tudjuk vetni magunkból…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..