Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Culé Sarok

11 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este elérkezik a 2021 óta várt pillanat, az FC Barcelona újra a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában fog pályára lépni Nápolyban. A katalánok háza táján nem egyszerűek dolgok, de halmozottan igaz ez a Napolira, akik tavaly még az elmúlt bő harminc év egyetlen Serie A győzelmét ünnepelték,…..
A német kapus a Granada ellen már védhet, Roque lapját fellebezik, Roberto a hírek szerint távozik a nyáron...
Culé Sarok 2024.02.07 14:55:59
@KJDaniel: A karakteres német edzők sem tudnak pénz nélkül nagyot alkotni. Viszont az tény, hogy a tavalyi keretnél az idei jobb, mégis gyengék az eredmények.
A pamplonai gárda ellen kell javítania a katalánoknak...
Culé Sarok Ti írtátok blog 2024.01.30 13:08:33
Culé Sarok 2024.01.29 22:36:12
@Red Cule: Eddig? Vitor Roque… Tudom, hogy nem lesz ez egy etikus viselkedés egy blog tulajhoz, de engem rettentően elkeserített (fölbosszantott) a brazil. Az első mérkőzésein jóformán csak belsővel el kellett volna passzolni a kapus mellett. Az eredményt mindenki ismeri. Értem én, hogy csak pár meccse van itt, más kontinens, ország, kultúra, filozófia… DE! A labda mindenhol (remélhetőleg) ugyan olyan gömbölyű, ugyan úgy kell megrúgni. Újabb euró tízmilliók mentek a levesbe, úgy, hogy az utánpótlásban van egy bizonyos Guiu, aki első(!) labdaérintéséből betalált az őszi Bilbao elleni meccsen. Hogy is szól a mondás?! Fejétől bűzlik a hal…
Culé Sarok 2024.01.30 10:34:56
@Máté Barca: Legyen igazad!
Culé Sarok 2024.01.29 13:20:49
@Bivi76: A legjobb Xavi “utód” szerintem De Zerbi lenne.
Culé Sarok 2024.01.29 14:03:51
@Bivi76: Szerintem a Brighton csapata a megfelelő példa arra, hogy ezt a taktikát is lehet alkalmazni világsztárt nélkülöző csapatban is. A hetedik (!) helyen tanyáznak a PL-ben, megelőzve a Chelsea, MUTD, Newcastle triót. Kíváncsi lennék mit hozna ki egy Fati-ból, Dest-ből.
Culé Sarok Fórum 2024.01.26 08:11:38
Itt bátran lehet kommentelni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartásával! Ide írjuk/írhatjátok a Klub legfrisebb híreit (is)...
Este 21:30-kor újabb kihívás vár az FC Barcelonára. Miután az előző fordulókban az alacsonyabb ligás Barbastro és az Unionistas Salamanca-t is búcsúztatták, és egyik mérkőzésen sem ment minden a "zökkenő mentesen", most a Copa del Rey negyeddöntőjében az Athletic Club otthonába, San Mamésba kell…..
Culé Sarok 2024.01.25 08:30:49
@Raven1975: Egyetértek minden szavaddal. Annyit fűznék hozzá, hogy sajnos abból kell főzni ami van. Ehhez a mondáshoz évek óta hozzá van szokva egy Culé, és nem túlzás ha azt merjük állítani, hogy lesz is...
A Barcelona a 2023-24-es La Liga-szezon 20. mérkőzésén Spanyolország egyik legfélelmetesebb stadionjába, a Benito Villamarinba utazott. Az elmúlt évek egyik legjobb csapata, a Real Betis elleni mérkőzés korántsem volt könnyű feladat, de remélhetőleg a Blaugranasok ihletet meríthetnek a tavalyi 5-0-s…..
A Real Betis a szezon nyolcadik bajnoki győzelmét szeretné megszerezni, amikor a Barcelonát fogadja, amely az eddigi következetlenség ellenére még mindig versenyben van a bajnoki címért. Mindkét csapat győzelemmel a háta mögött vág neki ennek a találkozónak, és nagyon szeretnének erre építeni. A…..
Ha olvassátok ezt a bejegyzést, akkor bizonyára már mind tudjátok azt, hogy nagyjából mi is történt, miért kezdtem el ezt a Blogot, úgyhogy ezt nem is részletezném.  Igazából nem is szeretném nagyon hosszúra ezt a bejegyzést, ha körbenéztek ezen a oldalon, akkor szerintem nagyjából tisztában…..