Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rendelj külföldről Laci

130 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BlitzWolf legújabb készüléke, a BW-HW1 okosóra, forradalmi kényelmet és funkcionalitást kínál. Az óra felnyitása után előkerülő beépített Bluetooth fülhallgatóval mostantól zökkenőmentesen élvezheted a zenét vagy kezelheted a hívásaidat, anélkül, hogy a telefonodhoz kellene nyúlnod. Az 1,53…..
Az Ultenic TS1 egy forradalmian új 2 az 1-ben takarító és felmosó robotporszívó, amely a legkorszerűbb technológiákat ötvözi az otthoni tisztaságért. LiDAR lézeres szkennelésével és DTOF navigációjával ez a készülék tökéletessen érzékeli környezetét. Főbb Jellemzők: 3000 PA szívóerő:  Az…..
Szeretnénk felhívni figyelmedet a Proscenic P11 Smart vezeték nélküli porszívóra! Korábban már bemutattuk, most azonban ismét elhozzuk neked! Mivel ismét kihagyhatatlan áron érhető el. Teljesítmény és funkciók A P11 Smart nem csak megfelel az elvárásoknak, de túlszárnyalja azokat is. A 30 KPa…..
Lencent elosztói híresek a kiváló ár-érték arányukról és a megbízható minőségükről. Most összegyűjtöttünk néhány fantasztikus kütyüt tőlük, hogy megmutassuk, miért érdemes odafigyelni ezekre a termékekre.    LENCENT 6 IN 1 Fali elosztó: 3 USB-A, 1 USB-C, 2 AC Ár: ~6000Ft Használjátok a…..
A FOSSiBOT F102 egy olyan okostelefon, amely nem csak a felhasználók igényeit szem előtt tartva készült, de lenyűgöző teljesítményével és tartósságával is emelkedik ki a mezőnyből. Ebben az eszközben a szemünk elé tárul egy valódi erőmű. Kamerák:  A 108 MP-es fő kamera, a 20 MP-es éjjellátó és a…..
Összegyűjtöttük nektek a hét legkiemelkedőbb kínai termékeit és kuponjait a Banggoodtól, hogy még kedvezőbb áron juthassatok hozzájuk. Itt az ideje, hogy lecsapjatok ezekre a fantasztikus ajánlatokra.   Ultenic T10 Elite Robot Vacuum & Mop Raktár: CZ Eredeti ár: 111 497Ft Kuponos…..
A Zeblaze GTS 3 Pro egy ötvözete a stílusnak és a funkcionalitásnak, egy okosóra, amely nemcsak divatos, de számos egészségügyi és fitnesz funkciót kínál a mindennapi életben. A 1,97 hüvelykes, nagy felbontású AMOLED kijelzője éles és tiszta képet biztosít, amelyen könnyedén navigálhatunk az…..
Öltse magára a csillagok varázslatos világát otthonában a BLITZWILL® BW-PLT1 csillagprojektorral, ami egy lenyűgöző eszköz az éjszakai égbolt és színes ködhatások megjelenítésére. Ez a modern technológia nemcsak szórakozást és nyugalmat nyújt, hanem magával ragadó atmoszférát teremt otthonában vagy…..
A Black Friday szinte minden évben egy izgalmas időszak az Aliexpressen és hasonló online platformokon. Idén is hasonló kedvezményekre és akciókra számíthatunk, mint amilyenek a nemrég megrendezett 11.11-es promócióknál voltak.  A Black Friday az Aliexpressen november 23-án, reggel 9 órakor…..
Ahogy közeledik az ünnepi szezon, a karácsonyi dekorációk különösen fontossá válnak, és az otthonunk fényeinek varázsa az egyik legizgalmasabb része a hangulatos ünnepi hangulat kialakításának. Az AliExpressen számos fantasztikus karácsonyi fényforrás és dekorációs elem található, amelyekkel csodás…..
A BlitzWolf BW-HP6 vezeték nélküli fejhallgató új szintre emeli a zenehallgatás élményét azáltal, hogy kiválóan kizárja a külső zajokat. Ezzel lehetővé téve, hogy teljes mértékben a kedvenc zenéidre vagy podcastjeidre koncentrálhass. Funkcionális Zajszűrés  Az ANC funkciója mellett a Bluetooth…..
Számos okosóra van a piacon, de a BlitzWolf most egy teljesen másfajta, kalandosabb készülékkel állt elő. Az új BlitzWolf BW-GTS3 nemcsak megjelenésében tér el a klasszikus okosóráktól, de a legnagyobb vonzereje a hihetetlen üzemideje. A legtöbb okosóra gyakran töltésre szorul, de ez az óra ritka…..
Szenzációs hír a mobilrajongóknak! Itt a DOOGEE Smini, az ultrakompakt és vízálló telefon, amely magában rejti az erősebb hardver, a két kijelző és a strapabíró dizájn kifinomultságát! Ez a kis csoda most rendkívüli áron, mindössze ~79 000 forintért beszerezhető a Banggoodról. Két kijelző,…..
Ha rendszeres Aliexpress vásárló vagy, akkor biztos hallottál már a hihetetlen 11.11-es akcióról. De hadd tisztázzuk az elején, itt sincs minden kolbászból. A szokásos trükközéseket érdemes kihagyni.(Előre felárazzák és úgy adnak kedvezményt.) De egy kis odafigyeléssel és böngészéssel, valóban jó és…..
Elérkeztek az év legnagyobb akciója a Banggoodra is, az úgynevezett 11.11-es vásárlási őrület! Ez egy kivételes időszak a Banggoodon, amikor hihetetlen kedvezményekkel, különleges ajánlatokkal és számtalan izgalmas termékkel várják a vásárlókat. Az 11.11-es akció az egyik legnagyobb Kínai akciós…..
Itt van a hideg idő, és a tél sem várat sokáig magára. Ne aggódj, összegyűjtöttünk számodra néhány olyan hasznos autós kiegészítőt a Banggoodról, amelyek segítségével könnyedén készülhetsz a hidegebb hónapokra. Ráadásul mindehhez kuponokat is biztosítunk, hogy még kedvezőbb áron juthass hozzá a…..
Az őszi és téli hónapok közeledtével itt az ideje, hogy felkészüljünk a hideg időjárásra. A Banggood segít neked a felkészülésben, hiszen összegyűjtöttünk néhány fantasztikus fűthető ruházati terméket és kupont. Akciós vásárlást mindenkinek! TENGOO HV-02 Unisex 2 Places Heating Vest Raktár:…..
A Xiaomi nem csak okostelefonok és egyéb elektronikai eszközök terén brillírozik, hanem a fogkefegyártásban is jeleskedik. A Xiaomi Mijia T100 a gyártó egyik legnépszerűbb modellje, és bár ez a készülék belépőkategóriás, nem hagyja maga mögött a prémium minőséget. Ráadásul most, a Banggoodon,…..
Összegyűjtöttük nektek a hét legjobb kínai kütyüit és kuponjait, hogy még olcsóbban juthassatok hozzájuk. Ne maradjatok le ezekről a fantasztikus ajánlatokról! LDNIO 3250W 7-Port Power Strip 2USB-A+2USB-C+3 Socket PD QC3.0 Raktár: CN Eredeti ár: 12 128Ft Kuponos ár: 10 181Ft Kupon:…..
Az AOCHUAN Smart XE egy olyan stabilizátor, amely elsősorban a mindennapi felhasználók számára készült. Bár nem professzionális célokra tervezték, tökéletes választás lehet családi nyaralásokhoz, kirándulásokhoz vagy egyszerűen csak a mindennapi élet rögzítéséhez. A cikk során bemutatjuk ennek a…..
A Topshak TS-CH1 egy tökéletes választás mindazok számára, akik otthoni barkácsoláshoz vagy akár munkahelyi feladatokhoz szükséges kéziszerszámokat keresnek. Ez a készlet elképesztően sokféle szerszámot tartalmaz, összesen 218 darabot, így szinte minden feladathoz megtalálod a megfelelő…..
Ez a okos hőmérő kompakt méretével és árával lenyűgözi az okos otthon rajongóit. Wi-Fi és Tuya támogatással rendelkezik, így kommunikálhat más okos eszközökkel otthonodban.   Hasznos kiegészítő a háznál Ez az eszköz gyakorlatilag csak egy nagy LCD kijelzőből áll, amin megjelenik az aktuális…..
Rendelj külföldről Laci 2023.09.16 07:21:16
@Miértmagyar: Szerintem még így is nagyon jó áron van!
A Banggood webáruház kínálatában is bemutatkozott az IIIF150 B2 Ultra, amely minden szempontból figyelemre méltó: strapabíróság, vízállóság, és rengeteg kiemelkedő funkció. Ha egy megbízható, kiváló kamerákkal felszerelt, és erős hardverrel rendelkező telefont keresel, akkor ez a telefon kiváló…..
Összegyűjtöttünk néhány szuper biciklis kiegészítőt a Banggood-ról, és még hozzá adtunk néhány kuponkódot is. Akciós vásárlást és jó bicajozást mindenkinek !?‍♂️?‍♀️   Wolfilist Bike Bag 2L  Raktár: CN Eredeti ár: 5 382Ft Kuponos ár: 4 664Ft Kupon: BGf38f5c Irány a…..
Az elektromos kerékpárok forradalma egyre több ember számára válik elérhetővé, és a SAMEBIKE MY275-FT nemrégiben egy kellemes meglepetést okozott azoknak, akik keresik az okos és hatékony közlekedési megoldásokat. Ebben a cikkben bemutatjuk ezt az intelligens elektromos kerékpárt, és megvizsgáljuk,…..