Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonzalo

1 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
0.28 -tól roncsol csak igazán..
gonzalo 2013.01.29 02:46:45
Gonzalo devenir buddha 2012.11.13 02:26:16
deadly silence came upon the room - ez volt writing classon még másodéven az egyetemen az a mondat, amivel el kellett kezdeni a novellát. nem szerettem annyira. egy sablonos történetet találtam ki, amiben volt szex, megcsalás, izzadt testek és félhomály és szerintem vér is. sokkal…..
Subba Blikk: Hapci! 2011.09.18 11:48:00
A Blikk információi szerint Kovi napokban megjelenő könyvében megemlíti, hogy a Jobbikos képviselő Kabai Zoltán is pornózott. Kabai nem tagad.    Oszlopos tagja volt a csapatunknak Kabai Zoli, az Irigy Hónaljmirigyben éneklő Kabai Laci testvére. Szerepelt a Mazochista…..
Vastagbőr Nem kell 200 millió 2011.07.22 09:35:00
A kormány a 2011. évi költségvetésben – szakítva az elmúlt évek gyakorlatával – ismét nagy összegű, összesen 1,2 milliárd forintos keretet hagyott jóvá az "egyházi kulturális örökség értékeinek rekonstrukciója és egyéb beruházások" céljára. A…..
Nemrég a belvárosba költöztem, ráadásul egy utcára néző ablakú, magasföldszinti lakásba. Az autót sem használom BKV-zok, gyalog van minden öt percre és a világ egyszerűen bejön az arcomba. Beszáll a nyitott ablakon, szembe jön velem az utcán, ha akarom, ha nem. Hallom az…..
gonzalo 2010.07.11 13:34:33
On the Spot Orania – Johannesburg 2010.07.04 14:56:00
Eszterrel félórán át vitatkoztunk telefonon. Ő negyedik napja Johannesburg legkeményebb negyedeit járja fekete bandák védőgyűrűjében (máskülönben valószínűleg már nem élne vagy bedrogozva, szexrabszolgaként ismerné meg Afrika legsötétebb bugyrait, így viszont befogadják,…..
Chez DuBarry Pamela öregszik 2010.06.11 20:55:00
 Nem újdonság, hogy ráncos korához képest Pamela Anderson. Nagyon rossz állapotban van a bőre, valószínűleg az állandó barnaságtól. Piás is, de attól inkább püffedt, mint pergamentszerű a bőr. Érdekes, hogy egy ennyire sokat plasztikázott nő a botoxot és a lézert…..
gonzalo 2010.06.12 08:43:11
@cicómicó: botox-szal csak akkor néz ki vki tragikusan, ha rossz helyre injektálják (és a tragikus hatás is visszafejlődik pár hónap alatt.) A botox nagyon jó a homlokráncokra és a glabellára. ennek a picsának is ez kéne...
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..
Subba A Benkő-villa titkai 2009.10.26 22:02:00
Gyönyörű helyszínen forog az RTL legújabb trash-realityje, de mintha én már láttam volna valahol ezt a kecót...Ja megvan!! Ez a legendás budaörsi pornóvilla (még egy link + video)!! Nagyjából hasonló színvonalú produkciókat forgattak már ott, például a legendás Zuglói…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
Két hete zajlik a Margit híd felújítása. Kicsit sétáltam a hídon, megtekinteni mi is történt azóta. A Pestre vezető oldalon készül az ideiglenes pálya a villamosoknak. A Műegyetemen tervezett pálya a vasbeton lemezre kerül lefektetése. A 25 mm vastag acéllemezekre gumilapokra…..
A könnyebbség kedvéért összegyűjtöttük a homofóbok érvkészletét, legyen miből válogatni.  Ékes Ilona betiltatná a melegfelvonulást mert szerinte  a rendezvény félelmet kelt, veszélyezteti az iskolások erkölcseit és akadályozza a forgalmat, majd innovatív…..
gonzalo 2009.09.01 22:36:10
@Zee:
- mi az, hogy normális? ki definiálja? és mér pont ő, mér nem én, pl.
- ha majd levágják a normális buzi faszát csak azért, mert buzi, akkor is magánügy lesz?
- ostobaság, amit beszélsz...
gonzalo 2009.09.01 22:37:02
@dauphin: ostoba faszok, vagy éppen gyávák. most más nem jut eszembe.
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
gonzalo 2009.08.23 19:48:06
@Flat Eric / sta press: cicamica, én személy szerint elugrabugrálnék annak az összegnek a tizedéért is, mint amennyit madonka kaszál egy ilyen hakniért. a probléma csak annyi, h értem nem fizetne csak egy-két ember egy gold jegyre valót, vipet meg gyanúm szerint senki.


és rajtam kívül vannak még pár milliárdan (pop- meg rocksztárok is), akik ugrabugrálnak madonka gázsijának a tizedéért (sztárok a feléért).
Tiltott szavak Hajaz 2009.06.15 19:39:00
Hogy mit csinál?!Az elkenős szavak egyik díszpéldánya. Nem tudjuk, vagy nem merjük eldönteni, hogy valami csak hasonlít valami másra, vagy esetleg le lett másolva? Úgy gondoljuk, hogy koppintás, de nem inkább nem mondanánk ki? Vegyük az energiát és/vagy a bátorságot: használjunk…..
Mai írásunkat Slip bocsátotta rendelkezésünkre, gyaníthatóan rendszeresen forog az említett körökben.Tehát:Miről ismerszik meg a modoroskodó medika/medikus?Ugyan első féléves, de már mindent jobban diagnosztizál a 20 éve praktizáló orvosnál.Ugyanezen orvos orra alá dörgöli…..
Az a helyzet, hogy az elmúlt héten még azt terveztem, ma az SZSZ választási eredményét fogom elemezni: sikereket és kudarcokat, tendenciákat és veszélyeket a számok tükrében. 62.391 szavazaton, 2,16%-on azonban nincs mit elemezni. Az SZDSZ a 2006-os „győzelemmel”…..
gonzalo 2009.06.08 18:31:32
gonzalo 2009.06.09 00:06:02
@Lamer: sorry to say, de bennm pl a tizenéves, egymás szájában a nyelvükkel turkáló heteroszexualitást a bkv-n tanuló és imitáló horda vált ki undort. mégsem mondom, hogy tiltsák be.

amúgy tavaly én is ott voltam a buzifeszten, és nem volt meztelenkedő trafó vonaglás, anyways. volt ellenben rakat újnáci, és érdekes módon erről szó sem esik soha.
Nem tudom mi volt azoknak a KDNP-s vezetőknek a fejében, akik kiadták az alábbi közleményt: "Bajnai Gordon jelölése, akinek emberéletek száradnak a lelkén, nyilvánvaló provokáció. Minden jó érzésű ember számára megdöbbentő, hogy Gyurcsány Ferenc és köre olyan embert…..
Most, hogy úgy tűnik mindenki Ference távozik a bársony székből, joggal merül fel a kérdés, hogy "Nademosteztígyakkorhogy?". Szerintünk két hét múlva MSZP-Fidesz koalíció születik, a Parlamentben tárolt koronát Bokros teszi Viktorka fejére, miközben ő ugrál és alig…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
gonzalo 2009.01.08 13:55:18
A következő sorokban egy cikkre reagálok - már amennyiben reakciónak lehet nevezni egy blogbejegyzést, hiszen nem egyenesen az adott internetes honlap cikkírójának készül. Azt Szerencsére azonban ismerek olyat, aki megteszi ezt helyettem, csak küldené már el a válaszát :)Kocsis…..
A fesztiválozás erről szól: csendben összebújni egy sátorban, búgó hangon a lány fülébe suttogni, szeretlek. És utána kikísérni a buszhoz, mert a világ kegyetlen szőrgombolyag csak. Küldjetek szakítós sztorikat a fesztiválokról, nem hiszem, hogy nem történt semmi a Volton, a…..
NA VÉGRE!Nemzeti önvédelem lett hirdetve. Elolvastam a nagyfőnök beszédét amit a parlament előtt mondott el. Lássuk... először is észre kell venni benne a lényeget! Itt igazat mond sok dologban:...polgárok millióinak van elege abból, hogy egy pár ezres rendkívül erőszakos csoport…..
gonzalo 2008.07.09 09:02:56
Budapest Egy szebb jövőért 2008.07.07 18:48:00
Ha jól figyeltem, a szombati meleg büszkeség (méltóság) menete után a következő szempontok jelentek meg. - Ne vonulhassanak fel a melegek! - Az Andrássy úton ne vonulhassanak fel a melegek! - Tollboás, dildós, félmeztelen, meleg partiarcok ne vonulhassanak fel! - Bárki felvonulhat, de…..
Hiába zúdított tojás- és petárdazáport az elmeháborodottak népes csoportja tegnap a felvonulókra,hiába kellett végül a melegeknek és szimpatizánsaiknak kettős kordon és rendőrsorfal mögé húzódni az áradó, irracionális gyűlölet elől,hiába ír faszságokat Tomcat a…..