Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mee/énke

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A másikat ne nézzük hülyének, ez is egy alapszabály. Segget csinálni a szánkból, baromság. És amit a szakítóskönyv második kiadásába biztos felveszünk, hogy ne járjunk focistával, de tényleg ne, reménytelenek. Sziasztok! Ezek között a péntek délutáni hogy is…..
Frei Tamásnak igaza volt, ebben a műsorban tényleg nem a celebeket szívatják. Inkább a celebek szívatják az afrikaiakat. Új formátum, saját fejlesztés, gratula.Amikor pár nappal ezelőtt óvatosan azt írtuk, hogy ki tudja, hogy fog elsülni ez a beköltözés a busmanokhoz, még nem…..
Luis Buñuel munkásságának talán legismertebb és legmeghatározóbb jelenete Az andalúziai kutya kezdete. Ahogy saját kezűleg felvág egy szemet az talán mindent elmond arról, mit szeretett volna élete folyamán elmondani a közönségnek. Tehát tekinthetjük ezt egy szimbólumnak,…..
 A fiú megjárta a hadaj útját, a poklot, és még elég sok mindent, hogy tudatmódosítókkal élve ledobjon 15 kilót, és mint tudjuk, a fájdalmat súlyveszteségben mérjük, így ez elég komoly dolog lehetett. Innen loptuk Sziasztok! Történetemet nem mondanám sem…..
 Most direktben üzennék a levélírónak: LAPÁT! Megértetted? Csávót elfelejteni, telefonból kitörölni, iwiwről leszedni az ismerősök közül, msn-en szintén, email kontaktlistájából is. Elárulom, miért halsz ebbe bele: mert azt a férfit üldözöd szerelmeddel, akit…..
 A távkapcsolat, ugye. De van szerelem, ráadásul még nincs lefutva semmi, még akármi is lehet. Innen loptuk. sziasztok kedves szakítósok, igazából egyenlőre nem is szakítottunk, csak nem vagyunk egy kontinensen bizonytalan ideig. nem hosszú az egész történetem, és…..
A válófélben lévő pasikkal az a baj, hogy tulajdonképpen nősek. A héten a képeket a NAK blogból lopom   A szakítások az életemben soha nem voltak egyszerűek, sablonosak és felejthetőek. Íme az egyik gyöngyszem. Kriszti barátnőm betöltötte a harmincat. Egy…..
Újabban az olvasók egyre jobban számítanak a szakítós-komjúniti rögtönítélő bizottságára, hogy hirdessenek ítéletet. Íme a következő áldozat: Béla vagy Andor? Andor vagy Béla?A héten a képeket a NAK blogból lopomKedves Szakítósok! Ma van a születésnapom és nem…..
Végre valaki megértette a szakítósblog és a szakítóskönyv üzenetét! Soha ne adjam ki magam, mert ha így teszel, véged. Ahogy megkapja a szíved, kifacsarja, és eldobja, mint egy használt zsebkendőt. Hinnem kell neki, és átgázolni rajtuk úgy, ahogyan ők gázoltak át rajtam. A…..
Zsarufika Könnyű préda 2008.11.11 13:00:26
Na, ettől megint hanyatt vágtam magam! Nem elég, hogy semmit nem csinálnak a rendőrök, de hogy javítsák a statisztikát magát a feljelentőt is kihallgatják rabosítják.A rendőrség hivatalos személy általi közokirat-hamisításban való bűnsegédlet…..
mee/énke 2008.11.11 22:44:39
1. Rondákkal ne ismerkedjünk, teljesen felesleges. És szépekkel se. Mi megmondtuk.  A héten a képeket NAK blogjából lopom Üdv. Éppen egy új párkapcsolat építgetésébe szerettem volna belefogni, mikor a következő történt. Volt egy "kedves" évfolyamtársnőm az…..
Nyolcadik fejezet: Forradalom(További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)             Pancho Villa lovonMár jócskán elmúlt éjfél, a tampai reptér terminálja csaknem teljesen kiürült. Csak…..
Ha férfi vagy, légy férfi, S ne hitvány gyönge báb, Mit kény és kedv szerint lök A sors idébb-odább. Félénk eb a sors, csak csahol; A bátraktól szalad, Kik szembeszállanak vele... Azért ne hagyd magad! Ha férfi vagy, légy férfi, S ne szád hirdesse ezt, Minden Demosthenesnél…..
Hosszú párkapcsolat-történet, sok-sok okossággal. Innen loptuk   Kedves Szakítós Belecsapnék a lecsóba: Egy nálamnál 8 évvel idősebb férfival ismerkedtem meg – valamikor régen. Megismerkedésünkkor elég rossz passzban voltam. 4 hónapja szakítottam az exszel, aki…..