Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muz

0 bejegyzést írt és 525 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második világháború utáni Budapesten rendet kellett tenni. Méghozzá gyorsan és kíméletlenül. Ez nemcsak a megszálló (akkor ugye felszabadító) Szovjetunió elvárása volt, hanem természetesen a lakosságé is, akiknek sötétedés után kilépni az utcákra felért egy istenkísértéssel. 1946. november 26.…..
muz 2020.06.08 18:52:58
@MiGeo:
Igen.
Van hogy hónapokig nincs megörökíthető esemény a Gyurmával kapcsolatban, most viszont van történés folyamatosan. Most épp a belső van soron. Nem kezdem előlről, írtam már arról, hogy hogyan lett a fekete bőrből bézs. Aztán hogyan terjedt tovább az utastérben a szín. Ekkor még csak ott tartottam,…..
Néhány éve már játszottam a gondolattal, hogy el kéne menni a Transzalpinára és a Transzfogarasra, de elég gyakran olvastam olyanokat a különböző fórumokon, hogy rosszak az utak, szigorúak a rend éber őrei és a közlekedéskultúra is a béka segge alatt van, emiatt mindig el lett halasztva. Szerencsére…..
Hétfő reggel a világsajtó minden jelentős orgánuma az első helyek egyikén kürtölte világgá, hogy egy magyar film nyerte el a világ egyik legfontosabb filmes díját a Golden Globe-on. Nemes Jeles Lászlóék Saul fia című filmje sikert sikerre halmoz, és talán-talán – de ezt…..
Kis reklám barátunknak, Jenei Pistának. Élvezzétek a részleteket, a kézimunka szépségét. ..
muz 2015.03.01 18:15:15
Bár a valódi téli időjárás, a nagy hideg, a jég és a hó még várat magára, a motorosok nagy többsége azért már eltette télire a gépet. Persze lehet még látni olyanokat, akiknek nem csupán hobbi, hanem elsődleges közlekedési eszköz a motorkerékpár, ők örülnek a viszonylag…..
muz 2014.12.20 09:55:20
@Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke:

Én így vagyok a te hozzászólásoddal!
A finn StuntFreaksTeam legújabb videója igazi téli szórakozás - a sarkkör környékén az év jelentős részében adottak a befagyott tavak, így adja magát, hogy ott eresszék szabadon a lóerőket. Az egyik résztvevő egy Polaris RZR buggy, amit egy 900 köbcentis, kéthengeres motor…..
Obsuszt Roland tavaly júniusban határozta el, hogy régi, vasblokkos Harley-jával 16 ezer kilométeres túrára indul. Miután megjárta Bajkonurt, hazatérve a Totalbike-on is beszámolt élményeiről, majd úgy döntött, útikönyvet ír motoros kalandozásairól. Útikönyv? Motoros…..
Budapest csodás város. Szó szerint, mert itt olyan csodák történnek, mint kevés más helyen. A gázvezetékek pont olyankor szorulnak cserére, mikor az összes városlakó visszaér a nyaralásból, elkezd megint munkába járni, meg gyerekeket iskolába szállítani. A gázvezeték tehet…..
muz 2013.09.02 20:50:45
@lcka: Ez már nekem is eszembe jutott mert szimpla hozzá nemértéssel,korrupcióval ezeket nem lehet megmagyarázni!
muz 2013.09.02 20:52:39
@1kutya:
Csak ez lehetett:-)
Viszont a metró nagy részén legalább a föld alatt nem történik semmi,míg a villamos...........................?!
muz 2013.09.02 20:56:11
@butschq:
Igen gusztus 20.-ra.
Viszont az előző karácsonyra kellett volna az EGÉSZ pályát átadni!
Hallottál akár milyen felelősségre vonásról?
Tudjuk, mindjárt itt a zombiapokalipszis, a tévében is láttam, a moziban is mutatták, tuti, hogy igaz. Most végre mi, motorosok is tudjuk, mi a feladatunk. Oktató videó három és fél percben, hogyan szerezzünk üzemanyagot, ha elárasztják az utcát a zombik. További oktató…..
A madridi fiúk értik a tréfát, csak nem élnek vele: Kawasaki Z900-as motorjuk olyan komoly, hogy szívem szerint kitennék rá egy nagy 18-as karikát, vagy úgy általában betiltanám – akkor talán mohón be tudnám tolni a nappalimba, hogy évtizedekig gyönyörködhessek a Valtoron…..
Köztudott, hogy újabban buzulásig rajongok a közúti motorversenyekért, legfőképp az Isle of Man TT-ért. Ennek örömére Árpád többször is megkínált az elmúlt hetekben, legújabb felfedezettje, a finn Juha Kallio videójával. Róla mindössze annyi információnk van, hogy a finn…..
muz 2013.03.25 18:07:11
Igen, egy kelet-európai, semmire sem tartott, lenézett motor is lehet csodálatos: a rút kiskacsaság mindenben benne van. Oké, a szovjet borzalomban, a fehérorosz rettenetben, a Minskben elég sok az effajta hápogás, viszont megjött végre a bizonyíték - ez igazán szépségés hattyúvá…..
Egy sárga latex búslakodóba öltözött férfi kutat perverz homoerotikus lihegéssel egy másik, pajkos arcú férfit egy nagy épületben – meglepő, de ez nem Zs-kategóriás melegpornó bevezetője, hanem egy reklám, méghozzá a világ egyik vezető gumigyártójáé, a Bridgestone-é. A…..
muz 2013.02.05 16:30:13
@GERI87:

Bizony,bizony.
Hector „Tank” Martinez megkérte barátnője, Paige Hernandez kezét, aki igent mondott. Ennek helyszínéül az I-10 gyorsforgalmi utat választották West Covinában, Kaliforniában. A jelenlévők egy része örült, egy része feltehetőleg kevésbé – a rendőrség a videó…..
muz 2013.02.04 17:36:50
@kutyaaszarpor_a_szembe:

Bézból vagy röbbi esetleg kosár szuperkupa,gondolom?!

Ez meg stílusos de utálom mikor rám kényszeríti más az akaratát csak mert nagy és erős vagy sokan vannak.
Ő esetleg leszarja,hogy épp viszem haza az éhes,szomjas,lázas,stb. gyermekem és meg leszarom,hogy éppen milyen zseniális ötlet pattant ki az agyából.
Szóval hiába motorozom huszonéve semmi rokonszenvet nem érzek irántuk.
Már a színük miatt sem.
muz 2013.02.04 19:16:28
@butschq:

Jó,de had döntsem el én,hogy mikor akarok megállni.
Amúgy tudok toleráns lenni:-)
Senki nem gondolta egykor a Hondánál, hogy harminc évvel később a CX500 feltámadhat. Pontosabban sosem halt meg, hisz ez egy elpusztíthatatlan konstrukció, de az, hogy hirtelen beleszerettek a motorépítők, mindenkinek meglepő volt. Oké, pár chopper idehaza is készült belőle,…..
muz 2013.02.03 19:09:56
@Quattroman:

Az eredeti legenda alapján a cx 500 motorja állómotornak készült, ami átalakítva, változva, finomítva került a trágyapumpából a motorkerékpárba.
A wernerben is ezt használták ki. Innen a név, hogy fospumpa.
Taddy Blazusiak igazi aranypofa – nem csak a világ legjobb extrém endurósa, de kedves, szerény és humoros is. Mikor először beszéltem vele, már mindenki tudta, hogy állócsillag ő, mégis közvetlen volt: a KTM versenykamion előtt nyugodtan csacsogtunk egy fél órát régi veterán…..
Blogkocsma Törökmogyoró II. 2012.11.15 07:00:00
Ha sikeresen vettük a begyűjtéssel és töréssel járó akadályokat, van egy tálka mogyorónk, és elkezdhetjük törni a fejünket, hogy mit a csudát kezdjünk vele? A törökmogyoró ugyebár nem nagyon finom. Nem rossz, de a termesztett európai fajtákhoz képest elég jellegtelen íze…..
Korábban már elmerengtünk az indiai Yezdi gyár pusztulásán. Megnéztük néhány képet, értetlenkedtünk, hogy kerültek oda eredeti cseh versenymotorok. Kedves olvasónk, TyerCorp01 belefutott ugyanebbe a sorozatba, de a Rare Motorcycle blogon jóval gazdagabb látnivalót talált. A…..
Igen, mégsem vagyok teljesen hülye, nem képzelgek letűnt korok gépeiről. Pár hónapja a sörözőben szóba kerültek a szörnyűséges kétütemű versenymotorok, akkor próbáltam elmagyarázni a srácoknak, hogy olvastam valami régi angol dögről, amit a világverő német versenymotorok…..
A bolhapiacozás az egyik legjobb móka. Az ember ballag a standok és a földre terített pokrócok között, a sok vacak között próbálja kiszúrni az izgalmas, értékes vagy hasznos dolgokat. Én is fertőzött vagyok: ha tehetem, megyek és a vadászösztöntől hajtva turkálok. A…..
Ehhez nem szívesen fűznénk hozzá semmit, meg ugye, nem is nagyon lehet. A kép forrása: blog.deathspraycustom.com..
muz 2013.01.05 13:28:57
Minap már beszámoltunk Roberto Rossi egyik legújabb motorjáról, amely úgy tűnik, nem nagyon képez metszetet a magyar közízléssel – olvasóink inkább kritizálták, mintsem lelkesedtek volna érte. Most itt egy korábbi építés, amely aktualitást nyert, hisz a decemberben…..
muz 2013.01.03 21:21:49
@_lászló:

Nézd ez ízlés kérdése,pl. az oldalra kitett rendszámokat sem csípem.
Ez a sárvédős dolog meg olyan,hogy a faszom sem szeret bosszankodni motorozás közben.Az eső önmagában nem zavar,esik ez a dolga,leszarom!Tenni úgy sem tudok ellene.
De legalább a saját képembe ne verjem magamnak:-))))
De akinek ez tetszik az se zavar, az ő dolga,semmi közöm hozzá.De nekem esztétikailag is kell,hogy legyen rajta.
Bocs a vulgáris hangnemért nem neked szól csak így érzek:-)

Rock & Roll
muz 2013.01.04 15:54:44
@_lászló:

Ha te jössz szembe velem biztos lehetsz benne,hogy nem csak intek de a barátaimmal egyetemben a legnagyobb csodálattal fogunk közeledni hozzád és minden jó dologgal megkínálunk majd ami nálunk lesz!!
Mert a reklám film által sugallt életérzés ellenére azon a hegyen biztosan te leszel az egyetlen levágott sárvédővel és oldalra kitett rendszámmal közlekedő motoros:-)))))!!