Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muz

0 bejegyzést írt és 525 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második világháború utáni Budapesten rendet kellett tenni. Méghozzá gyorsan és kíméletlenül. Ez nemcsak a megszálló (akkor ugye felszabadító) Szovjetunió elvárása volt, hanem természetesen a lakosságé is, akiknek sötétedés után kilépni az utcákra felért egy istenkísértéssel. 1946. november 26.…..
muz 2020.06.08 18:52:58
@MiGeo:
Igen.
Van hogy hónapokig nincs megörökíthető esemény a Gyurmával kapcsolatban, most viszont van történés folyamatosan. Most épp a belső van soron. Nem kezdem előlről, írtam már arról, hogy hogyan lett a fekete bőrből bézs. Aztán hogyan terjedt tovább az utastérben a szín. Ekkor még csak ott tartottam,…..
Néhány éve már játszottam a gondolattal, hogy el kéne menni a Transzalpinára és a Transzfogarasra, de elég gyakran olvastam olyanokat a különböző fórumokon, hogy rosszak az utak, szigorúak a rend éber őrei és a közlekedéskultúra is a béka segge alatt van, emiatt mindig el lett halasztva. Szerencsére…..
Hétfő reggel a világsajtó minden jelentős orgánuma az első helyek egyikén kürtölte világgá, hogy egy magyar film nyerte el a világ egyik legfontosabb filmes díját a Golden Globe-on. Nemes Jeles Lászlóék Saul fia című filmje sikert sikerre halmoz, és talán-talán – de ezt…..
Kis reklám barátunknak, Jenei Pistának. Élvezzétek a részleteket, a kézimunka szépségét. ..
muz 2015.03.01 18:15:15
Bár a valódi téli időjárás, a nagy hideg, a jég és a hó még várat magára, a motorosok nagy többsége azért már eltette télire a gépet. Persze lehet még látni olyanokat, akiknek nem csupán hobbi, hanem elsődleges közlekedési eszköz a motorkerékpár, ők örülnek a viszonylag…..
muz 2014.12.20 09:55:20
@Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke:

Én így vagyok a te hozzászólásoddal!
A finn StuntFreaksTeam legújabb videója igazi téli szórakozás - a sarkkör környékén az év jelentős részében adottak a befagyott tavak, így adja magát, hogy ott eresszék szabadon a lóerőket. Az egyik résztvevő egy Polaris RZR buggy, amit egy 900 köbcentis, kéthengeres motor…..
Obsuszt Roland tavaly júniusban határozta el, hogy régi, vasblokkos Harley-jával 16 ezer kilométeres túrára indul. Miután megjárta Bajkonurt, hazatérve a Totalbike-on is beszámolt élményeiről, majd úgy döntött, útikönyvet ír motoros kalandozásairól. Útikönyv? Motoros…..
Budapest csodás város. Szó szerint, mert itt olyan csodák történnek, mint kevés más helyen. A gázvezetékek pont olyankor szorulnak cserére, mikor az összes városlakó visszaér a nyaralásból, elkezd megint munkába járni, meg gyerekeket iskolába szállítani. A gázvezeték tehet…..
muz 2013.09.02 20:50:45
@lcka: Ez már nekem is eszembe jutott mert szimpla hozzá nemértéssel,korrupcióval ezeket nem lehet megmagyarázni!
muz 2013.09.02 20:52:39
@1kutya:
Csak ez lehetett:-)
Viszont a metró nagy részén legalább a föld alatt nem történik semmi,míg a villamos...........................?!
muz 2013.09.02 20:56:11
@butschq:
Igen gusztus 20.-ra.
Viszont az előző karácsonyra kellett volna az EGÉSZ pályát átadni!
Hallottál akár milyen felelősségre vonásról?
Tudjuk, mindjárt itt a zombiapokalipszis, a tévében is láttam, a moziban is mutatták, tuti, hogy igaz. Most végre mi, motorosok is tudjuk, mi a feladatunk. Oktató videó három és fél percben, hogyan szerezzünk üzemanyagot, ha elárasztják az utcát a zombik. További oktató…..
A madridi fiúk értik a tréfát, csak nem élnek vele: Kawasaki Z900-as motorjuk olyan komoly, hogy szívem szerint kitennék rá egy nagy 18-as karikát, vagy úgy általában betiltanám – akkor talán mohón be tudnám tolni a nappalimba, hogy évtizedekig gyönyörködhessek a Valtoron…..
Köztudott, hogy újabban buzulásig rajongok a közúti motorversenyekért, legfőképp az Isle of Man TT-ért. Ennek örömére Árpád többször is megkínált az elmúlt hetekben, legújabb felfedezettje, a finn Juha Kallio videójával. Róla mindössze annyi információnk van, hogy a finn…..
muz 2013.03.25 18:07:11
Igen, egy kelet-európai, semmire sem tartott, lenézett motor is lehet csodálatos: a rút kiskacsaság mindenben benne van. Oké, a szovjet borzalomban, a fehérorosz rettenetben, a Minskben elég sok az effajta hápogás, viszont megjött végre a bizonyíték - ez igazán szépségés hattyúvá…..
Egy sárga latex búslakodóba öltözött férfi kutat perverz homoerotikus lihegéssel egy másik, pajkos arcú férfit egy nagy épületben – meglepő, de ez nem Zs-kategóriás melegpornó bevezetője, hanem egy reklám, méghozzá a világ egyik vezető gumigyártójáé, a Bridgestone-é. A…..
muz 2013.02.05 16:30:13
@GERI87:

Bizony,bizony.
Hector „Tank” Martinez megkérte barátnője, Paige Hernandez kezét, aki igent mondott. Ennek helyszínéül az I-10 gyorsforgalmi utat választották West Covinában, Kaliforniában. A jelenlévők egy része örült, egy része feltehetőleg kevésbé – a rendőrség a videó…..
muz 2013.02.04 17:36:50
@kutyaaszarpor_a_szembe:

Bézból vagy röbbi esetleg kosár szuperkupa,gondolom?!

Ez meg stílusos de utálom mikor rám kényszeríti más az akaratát csak mert nagy és erős vagy sokan vannak.
Ő esetleg leszarja,hogy épp viszem haza az éhes,szomjas,lázas,stb. gyermekem és meg leszarom,hogy éppen milyen zseniális ötlet pattant ki az agyából.
Szóval hiába motorozom huszonéve semmi rokonszenvet nem érzek irántuk.
Már a színük miatt sem.
muz 2013.02.04 19:16:28
@butschq:

Jó,de had döntsem el én,hogy mikor akarok megállni.
Amúgy tudok toleráns lenni:-)
Senki nem gondolta egykor a Hondánál, hogy harminc évvel később a CX500 feltámadhat. Pontosabban sosem halt meg, hisz ez egy elpusztíthatatlan konstrukció, de az, hogy hirtelen beleszerettek a motorépítők, mindenkinek meglepő volt. Oké, pár chopper idehaza is készült belőle,…..
muz 2013.02.03 19:09:56
@Quattroman:

Az eredeti legenda alapján a cx 500 motorja állómotornak készült, ami átalakítva, változva, finomítva került a trágyapumpából a motorkerékpárba.
A wernerben is ezt használták ki. Innen a név, hogy fospumpa.
Taddy Blazusiak igazi aranypofa – nem csak a világ legjobb extrém endurósa, de kedves, szerény és humoros is. Mikor először beszéltem vele, már mindenki tudta, hogy állócsillag ő, mégis közvetlen volt: a KTM versenykamion előtt nyugodtan csacsogtunk egy fél órát régi veterán…..
Korábban már elmerengtünk az indiai Yezdi gyár pusztulásán. Megnéztük néhány képet, értetlenkedtünk, hogy kerültek oda eredeti cseh versenymotorok. Kedves olvasónk, TyerCorp01 belefutott ugyanebbe a sorozatba, de a Rare Motorcycle blogon jóval gazdagabb látnivalót talált. A…..
Igen, mégsem vagyok teljesen hülye, nem képzelgek letűnt korok gépeiről. Pár hónapja a sörözőben szóba kerültek a szörnyűséges kétütemű versenymotorok, akkor próbáltam elmagyarázni a srácoknak, hogy olvastam valami régi angol dögről, amit a világverő német versenymotorok…..
A bolhapiacozás az egyik legjobb móka. Az ember ballag a standok és a földre terített pokrócok között, a sok vacak között próbálja kiszúrni az izgalmas, értékes vagy hasznos dolgokat. Én is fertőzött vagyok: ha tehetem, megyek és a vadászösztöntől hajtva turkálok. A…..
Ehhez nem szívesen fűznénk hozzá semmit, meg ugye, nem is nagyon lehet. A kép forrása: blog.deathspraycustom.com..
muz 2013.01.05 13:28:57
Minap már beszámoltunk Roberto Rossi egyik legújabb motorjáról, amely úgy tűnik, nem nagyon képez metszetet a magyar közízléssel – olvasóink inkább kritizálták, mintsem lelkesedtek volna érte. Most itt egy korábbi építés, amely aktualitást nyert, hisz a decemberben…..
muz 2013.01.03 21:21:49
@_lászló:

Nézd ez ízlés kérdése,pl. az oldalra kitett rendszámokat sem csípem.
Ez a sárvédős dolog meg olyan,hogy a faszom sem szeret bosszankodni motorozás közben.Az eső önmagában nem zavar,esik ez a dolga,leszarom!Tenni úgy sem tudok ellene.
De legalább a saját képembe ne verjem magamnak:-))))
De akinek ez tetszik az se zavar, az ő dolga,semmi közöm hozzá.De nekem esztétikailag is kell,hogy legyen rajta.
Bocs a vulgáris hangnemért nem neked szól csak így érzek:-)

Rock & Roll
muz 2013.01.04 15:54:44
@_lászló:

Ha te jössz szembe velem biztos lehetsz benne,hogy nem csak intek de a barátaimmal egyetemben a legnagyobb csodálattal fogunk közeledni hozzád és minden jó dologgal megkínálunk majd ami nálunk lesz!!
Mert a reklám film által sugallt életérzés ellenére azon a hegyen biztosan te leszel az egyetlen levágott sárvédővel és oldalra kitett rendszámmal közlekedő motoros:-)))))!!