Regisztráció Blogot indítok
Adatok
umaapuma

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
548 óra New York A WTC ikrei 2012.09.10 11:57:46
Tizenegy éve, hogy New York látképéről eltűnt a Világkereskedelmi Központ két tornya. Bár helyükön ma új épületek nőnek, emlékük még sokáig megmarad. Sokan a World Trade Center, vagy a Világkereskedelmi Központ szavak hallatán azonnal az ikertornyokra asszociálnak,…..
Bándy Kata eltűnése nem véletlenül váltott ki akkora figyelmet, együttérzést és összefogást - még ha ez többnyire virtuálisan manifesztálódott is - mint amekkorát az elmúlt napokban tapasztalhattunk: az őt nem ismerők számára is azonnal nyilvánvalóvá volt, hogy egy…..
umaapuma 2012.07.13 00:01:44
@Démonmac1: Megdönthetlen bizonyítékok esetén egy percig nem haboznék.
umaapuma 2012.07.13 00:23:58
@Démonmac1: Szerintem ne feltételezz.
umaapuma 2012.07.13 00:25:14
@Ajtony: egyetértek.
Az előző évad tartalmából: Hank és Karen továbbra sem házas; Hank majdnem újra apa lett, de aztán mégsem; alkotói válsága múlóban, sikeresen befejezi Lew Ashby lemezproducerről szóló életrajzi könyvét, bár közben az alany sajnálatos módon túladagolásban meghal; Mia…..
umaapuma 2011.05.30 09:23:22
Kedves Praxis, az egészségügyi ellátással kapcsolatban voltak rossz tapasztalataim, volt, hogy meg is osztottam veletek ezek közül egyet, de most szeretném, ha tudnátok, hogy bennünket a kislányommal valóságos csoda ért a Heim Pál Gyermekkórházban.   15 hónapos…..
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..
Sokan ki vagyunk borulva azon, hogy nem lehet szégyenkezés nélkül végigmenni a Nagykörúton, meg igazából sehol sem: csiricsáré, ronda, mérhetetlenül kelet-Európai a látvány, legfőképpen a teljesen vállalhatatlan üzletek és homlokzatok miatt. Ez egyébként főleg az…..
umaapuma 2009.11.05 12:09:36
@zedocki: nyilván te is tagja vagy a matt-nak, ezért a reakciód. Én véleményt nyilvánítottam egy nyilvános bejegyzésre, te ugyanezt megteheted. Szerintem ezzel semmi baj nincs.

Ha ilyen kirakatok uralnák a belvárost, egy Louis Vuitton sírva vonulna ki az Andrássy útról. Szerintem a grafikusokat nyugodt szívvel lehetne oktatni egy kis marketingre is. Mert jó, ha egy grafikus tud tervezni, de még jobb, ha az adott célcsoportnak szánt terméket el is lehet adni az adott tervvel. Ez pedig a fent látottak alapján lehetetlen ebben az esetben. Agytornának jó a Tervezd át pályázat. Arra tökéletes.
umaapuma 2009.11.05 12:17:01
@röntgenszeműlány: ez jó! Tényleg iPhone! :P
umaapuma 2009.11.05 12:31:16
@zedocki: A különbség kettőnk között az, hogy én egy alkotást és annak lehetséges üzenetét véleményeztem, te pedig egy véleményt véleményeztél. Tök jó. Persze. Az alkotás is vélemény. De akkor mi volt előbb? A tyúk, vagy a tojás. Tojás.
Az alábbi levél  a jog által legnehezebben kezelt helyzetek egyikét ismerteti. A pszichiátriai betegek ellátórendszerét jórészt  leépítették, méltatlan helyzetbe hozva mind a betegeket, mind a családot, és mind a közvetlen környezetet. És az illetékesek…..