Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morgok (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pécsett megtanulja az ember, hogy igenis léteznek csodák, véletlenek viszont nem. Jöhet ide bárki, sugallhatnak bármit a statisztikák meg az égi jelek, ezen a varázslatos helyen a hit, a szív, az akarat szokott diadalmaskodni, mely az unikális atmoszférából, a tökéletes…..
Fontos határhoz értünk – írtam tegnap. Ma reggelre kiderült, hogy más értelemben is. Torkos Matild, a Magyar Nemzet újságírója megtette azt, amire nyilvánosan eddig ebben az ügyben egyetlen elkötelezett kormánypárti sem volt hajlandó. Vállalta a véleményét akkor is, ha az…..
Gyurcsány egyetért Orbánnal – írja a Mandiner a volt kormányfő blogjából idézve, a hozzászólók némelyike pedig nehezen tudja eldönteni, hogy akkor most hol is a fehér és hol is a fekete. Pedig a kormányfő a mai parlamenti beszédében sokat tett azért, hogy előcsalogassa az…..
morgok (törölt) 2010.10.11 21:37:57
@ó jaj: "Bónusz: Mikor fogják letartóztatni azt az embert, aki annak idején engedélyezte hogy ilyen talajra épüljön a tározó? Érdekel ez egyáltalán még valakit? "

Az a hír járja ajkai körökben, hogy a geológiai szakszolgálattól, a ma Bányakapitányság név alatt létező szervezettől nem kértek a X-es tározó építéséhez geológiai szakvéleményt. Enélkül nem lehet építési engedélyt kiadni. Tehát még az is lehet, hogy nem volt építési engedély...
morgok (törölt) 2010.10.11 21:45:16
@Ordnassac: ahogyan én tudom - 1994-es tervezés után 1996-ban
Eszembe jutott, hogy a kampánycsend előtti utolsó napon talán azt is meg lehetne még nézni, hogy abban az 57 választókerületben, ahol vasárnap folytatódik a küzdelem, kire szavaztak a választók listán. Az alábbi táblázatban nincsenek az egyéni sorrendtől drámai mértékben…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Március közepén egyszer már foglalkoztam azzal a kérdéssel, hogy miként lehet - nem pártpolitikai szemüvegen keresztül - értékelni a pártok teljesítményét. Az világos, hogy vasárnap este szinte minden politikai szereplő igyekszik majd megtalálni a neki kedvező értelmezést; s…..
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
A választási esélyekkel már rengetegszer foglalkoztam, tulajdonképpen a tavaly novemberi indulás óta erről szól ez a blog. Az elején forgatókönyvekről írtam (1-7. bejegyzés), később a kampány eseményei – különösen a meglepően rögös jelöltállítás – kapcsán…..
Az országos listák benyújtásával ma végre lezárul a jelöltállítási szakasz, érdemes tehát egy gyors összegzésben megnézni, az egyes pártok mennyire voltak sikeresek a nulladik fordulóban, illetve mekkora támogatottságra lenne szükségük ahhoz, hogy április 11-én listás…..