Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissvinczelaura

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia kedves Olvasó!Tarts velem ma is! Mikor 1 évvel ezelőtt anya lettem, megváltozott körülöttem az egész világ. Új élet kezdődött, nem csak egy kisfiú számára, hanem számomra is és a körülöttem élők számára is. Akkor még nem tudtam mivel jár egy gyerek. Igen voltak éjszakázások, voltak nehéz…..
Anyaként az élet Anyaként is Nő 2023.03.22 20:46:16
Szia kedves Olvasó!Mai téma az lesz, hogy bizony anyaként is Nők maradhatunk. Tarts velem! Anyaként NőEz egy nagyon nehéz feladat, és sokszor úgy érezzük, hogy önzőek vagyunk, ha egy kicsit időt is szakítani szeretnénk magunkra. 22 éves leszek, lassan 1,5 éve házas, van egy gyönyörű kisfiam és…..
Szia kedves Olvasó!A mai blogomban arról fogok írni, hogy hogyan is legyél/legyünk motiváltak. Manapság egyre több motivációs tréning van. A közösségi oldalakon úgy veszem észre, hogy egyre népszerűbbek a motivációs idézetek. Mindezek ellenére mégis azt látom/tapasztalom, hogy sokunkból valahogy…..
Szia kedves Olvasó!A mai blogomban arról olvashatsz, miben másabb a második várandósságom mint az első. Tarts velem! Az első terhességem még csupa izgalom volt. Az újdonság varázsa, és persze rengeteg kihívás, hiszen az anya és az egész család is tapasztalatlan a várandóssággal és az összes azzal…..
Szia kedves Olvasó!Mai téma: Élet egy totyogóval, hogyan is éld túl ezt az időszakot. Miért is nehéz ez az időszak? 1-2 éves korra az ember már azt várná, hogy könnyebb lesz minden, de nehezebbek lesznek. Már nincs napi több alvás, nincsenek hosszú alvások, ami alatt gyorsan be tudnám hozni a…..
Szia kedves Olvasó!Mai téma a "Tanulás baba mellett" lesz. Tarts velem! Miért lenne törvényszerű, hogy az itthon töltött idő csupán házimunkával, sétával és játékkal teljen? A tanulás fogalmát elég tágan lehet értelmezni. Ide tartozik minden, ami új ablakot/ablakokat nyit számunkra, ami esetleg még…..
Szia kedves Olvasó!Mai blogom témája a home office baba mellett. Mivel én is épp egy ilyen helyzetbe kerültem, gondoltam írok is egy kicsit róla, hogy Neked is egyszerűbb legyen a döntést meghozni. Én most lépek be igazán a home office munka világába 1 éves kisfiam mellett és 21 hetes várandósan.…..
Szia kedves Olvasó!Ma ismét két bejegyzéssel érkezem, mivel a tegnapi elmaradt. Elég pörgős napunk volt, este örültem, ha végre ágyba kerültem. :D A tegnapi nap témája arról fog szólni, hogy a testvéreket egy szobába rakjuk- e avagy külön. Remélem hasznos lesz számodra. Minden szülőben felvetődik…..
Szia kedves Olvasó!Fogadd szeretettel a mai bejegyzésemet is! Én idő...megmondom őszintén amíg nem lettem édesanya, azt sem tudtam mi fán terem, merthogy a gyermek előtti időben magától értendően másról sem szólt az életem, csak magamról és kvázi a szabadidőmmel én rendelkeztem. Most pedig már csak…..
Szia kedves Olvasó!A mai blogomban arról olvashatsz, hogy hogyan is oszd be hatékonyan az idődet baba mellett. Nap mint nap magam is tapasztalom, hogy mit is jelent az, hogy az idő véges és hogy mindannyiunknak 24 órából kell gazdálkodnunk. Foglalkozni a kisfiammal, főzni, takarítani, házimunkát…..
Szia kedves Olvasó!A mai blog poszt témája a minőségi idő. A hétköznapokban folyton rohanunk, hogy utolérjük magunkat, de egy család számára a legfontosabb dolog mégis csak az együttlét. Egy kisgyermekes család számára pedig pláne csak rohanás az élet. Rengeteg teendő, a háztartás vezetése, és néha…..
Szia kedves Olvasó!Tegnapi nap elmaradt a napi bejegyzésem, így most azt szeretném pótolni, ami pedig nem másról fog szólni, mint a szeparációs szorongásról. A szeparációs szorongás a baba fejlődésének egy mérföldköve. Ezen szinte minden baba átmegy. Általában a baba ilyenkor zaklatottá válik, ha…..
Szia kedves Olvasó!A mai téma a kistestvér érkezése és pár praktikus tanács a nagytesó felkészítésére. A testvér érkezése kapcsán a szülőknek általában azonnal a féltékenység jut eszébe, izgulnak...képesek lesznek-e kezelni a konfliktusokat. A testvérrel az addig egyedüli gyermek életében egy…..
Szia kedves Olvasó!Ha már beköszöntött a tavasz, akkor gondoltam ezzel kapcsolatban írom a mai bejegyzésemet. Remélem tetszeni fog. Végre itt a tavasz, megjött a szép idő, ki lehet mozdulni a kicsikkel.Végre hosszabbak a nappalok, és újra érezhetjük a nap meleg sugarait bőrünkön, élvezhetjük a…..
Szia kedves olvasó!Mai posztomban a babával való utazásról írok Neked, remélem hasznosnak találod. Már kisfiúnk születése előtt is kifejezetten utazó típusok voltunk párommal, és ez a baba érkezése után sem változott. Kisbabával való utazás nagyszerű szórakozás, de könnyen lehet hogy rosszul sül…..
Szia kedves olvasó! A mai bejegyzésemben az első napok tapasztalatait fogom megosztani Veled!Tarts Velem! Szülés után Mi 5 napot töltöttünk kórházban, mivel a 4. napon kisfiam kicsit besárgult, így kékfényre volt szüksége 1 éjszakára. Az 5. nap kora reggel már nagy izgalomban vártam a…..
Anyaként az élet Szülésélmény 2023.03.03 13:55:26
Szia kedves olvasó!A mai blogomban a szülésélményről olvashatsz. A szülés az élet természetes velejárója, ami meghatározza a család jövőbeni életét is. Egy nehéz/komplikációkkal teli szülés félelmet kelthet az édesanyában, és akár a kedve is elmehet attól, hogy később gyermeket vállaljon.Vannak…..
Anyaként az élet Bemutatkozás 2023.03.02 13:40:09
Szeretettel köszöntelek a blogomon!Örülök, hogy Rám találtál ezen a nagy Világhálón. Véletlenek pedig nincsenek.Azért kezdtem a blog írásba, hogy szülőtársaimnak át adjam a saját tapasztalataimat, illetve segítségükre legyek. Kiss-Vincze Laura vagyok, 22 éves, 1 (és fél) csodálatos gyermek…..