Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave | impulzus

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozat fináléja extra játékidővel, jól időzített felosztással vesz akciódús és érzelmes búcsút a TNG egykori legénységétől, és cseppet sem titkolva nyit utat egy lehetséges folytatás előtt. (Az epizódértékelő spoilereket tartalmaz.)..
Impulzus Podcast Uniszónó 2023.04.29 09:00:00
Terry Matalas showrunner ült a Star Trek: Picard sorozatzáró duplaepizódjának rendezői székébe, szélesre tárva az ajtót az évad legnagyobb revelációja, egy agyzsibbasztó retcon, és a sorozat legfényesebb nosztalgia-tűzijátéka előtt. Az epizódértékelő spoilereket tartalmaz...
Impulzus Podcast Elengedés 2023.04.21 13:30:00
Deborah Kampmeier rendezőnő második Picard epizódjában először ül együtt a teljes főszereplőgárda, és lezárják az egyik fő antagonista történetszálát is. Mégis, a nyolcadik rész csúcspontjai inkább a Riker-Troi, illetve Data/Lore párbeszédek voltak, amelyek komolyan vették a szereplők…..
Impulzus Podcast Rémuralom 2023.04.12 07:00:00
Releváns Deep Space Nine és meglepő Voyager vonatkozásokkal érkezett meg a Domínium című epizód, mely az évadot lezáró cselekményszál nyitányának is tekinthető. Az akciódús, thriller-szerű bottle-show végre tisztázza Vadic motivációját és terveit is. Az epizódértékelő spoilereket tartalmaz...
Elérkeztünk ahhoz a Picard epizódhoz, melyet az újságírók szűk körének január végén előzetesen kiadott screener-csomag utolsóként tartalmazott. A The Bounty valóban tekinthető egyfajta évadcsúcspontnak, s nem csak a vendégszereplők és vizuális utalások nyüzsgése, hanem a releváns párbeszédek, és az…..
Impulzus Podcast Alakoskodók 2023.03.23 11:00:00
Az akciódús sorozatokból érkező rendező, Dan Liu magas fordulatszámon dirigálta az évad első felét bezáró epizódot, melyet nem csak a címbeli alakváltók fokozódó jelenléte tett feszültté, hanem néhány szereplő kiemelt jelenete is: lassan megismerhetjük Jack Crusher sötét oldalát, Michelle Forbes…..
Impulzus Podcast Kozmikus vajúdás 2023.03.17 09:00:00
Jonathan Frakes második alkalommal igyekszik a rendezői és a kapitányi szék közötti egyensúlyt megtalálni a sorozat harmadik évadában, és nem csak ezt a feladatot teljesíti jelesen, hanem a klasszikus Star Trek üzenet új formában prezentálását is. Az epizódértékelő spoilereket tartalmaz...
Impulzus Podcast Konfliktusok köde 2023.03.10 09:00:00
A Picard sorozatban, már megszokott módon, minden rendező két egymást követő részen dolgozik. Jonathan Frakes epizódpárjának első darabjában nem csak saját magát és fiatalabb énjét dirigálhatta, de lehetősége nyílt olyan feszültségekkel teli dialógusok színrevitelét is irányítani, amilyeneket eddig…..
Impulzus Podcast Elszakadás 2023.03.02 14:00:00
Az évadnyitó után lendületesen folytatódott az itt-ott már TNG 8. évadként emlegetett Picard zárószezon, a Disengage című epizód pedig egy komoly titok felfedésén túl a szóbeli és fizikai űrcsaták szerelmeseit is gyönyörködtette, első benyomást adva az évad fő ellenfeléről is. Az epizódértékelő…..
Az évadnyitó epizód The Next Generation címével, megújult főcímével, újrahangolt látványvilágával és jelentősen módosult szereposztásával félreérthetetlenül egy új korszakot vezet be, nem csak a sorozaton belül, hanem a 2017-ben indult Kurtzman-érában is. Az epizódértékelő spoilereket tartalmaz...