Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsJP

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
CsJP 2011.03.19 18:27:56
@Devil: Devil 2011.03.19. 17:55:08
"1960-ban érettségizett. Utána felvették a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem belkereskedelem szakára, ahol 1965-ben diplomázott. 1992-ben a Testnevelési Egyetemen védte meg egyetemi doktori disszertációját, ugyanitt 1994-től címzetes egyetemi tanár."
Es ezt igy hogy????

miert ne? , sem a "diploma"-ban, sem az "egyetemi doktori disszertacio"-ban, sem a " címzetes egyetemi tanar"-ban nincs dupla-l vagy dupla-t. De az is lehet, hogy ez mar a megszoritasok jele, mostantol csak szimpla l es t. Ezert nem rendelt pl. dupla kavet vagy dupla sajtburgert
CsJP 2011.03.20 01:13:16
@ColT: De az érettségi, az két t.

hat vaze, ezt beszoptam. Allamfo mar nem lesz belolem. Vagy megis?
Modorosblog Minden nő kurva 2011.02.04 06:00:00
- Odassál, Jancsi bácsi!- Ne örüljél ezen Zolikám, inkább elég szomorú. Ha Klári néni így lett volna régen, akkor az olyan tisztességes ember, mint én, feléje se néz. Az a baj, hogy ti már ezt láttátok fiatalon mindenütt. Ránk szakadt ez a fene nagy szabadság, azt mire…..
A szemét elhelyezése, - szellektív hulladékgyűjtés ide- vagy oda... - hosszútávra nincs megoldva. Az ezzel foglalkozó kutatók elsődleges feladata, hogy egyre több olyan szerkezetet építsenek, ami valóban újra tudja hasznosítani a hulladékot. A fő probléma az, hogy nagyon sok…..
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
CsJP 2010.10.14 12:38:02
@12341234: de igen
A tévénézők egy része talán tisztában van vele, hogy ha mozifilmet néz a televízióban, akkor nem az eredeti képet látja (kivéve, ha alul és felül két fekete csík keretezi a filmet). Azt már kevesebben tudják, hogy pontosan hogyan (és kik) szabják át úgy a szélesvásznú…..
CsJP 2010.09.29 19:42:38
@[bs]:
egyaltalan nem azt mondta
Michael Knight Placebohatás 2010.07.15 10:12:00
Széles körű derűlátás és a kormányoldal elsöprő támogatottsága jellemzi a közhangulatot a Medián legfrissebb felmérése szerint. Magyarán 2006 tavasza óta először optimistábbak vagyunk és a jelek szerint pillanatnyilag többnyire elégedettek is az új kormány munkájával.…..
CsJP 2010.07.15 21:16:33
@kicsijuti: igen
A világ legrangosabb gazdasági hetilapjának, az Economistnak a hivatalos "Kelet-Európa blogja" kemény kritikákat fogalmazott meg. Először megjegyzi:Magyarország kormánya szerint az országban tavasszal forradalom volt. Márpedig általában, ha valahol forradalom van, azt észre…..
Bár a történelem úgy hozta, valójában nem csak Cape Canaveralról tudott volna űrsikló felszállni, mivel a légierő saját indítóállást épített magának a Vandenberg támaszponton. A '80-as évek elején a NASA igyekezett szinte mindent az űrsikló és legénysége segítségével…..
Sándor nagyon kedvező áron szeretett volna új iMachez jutni, de majdnem 1200 euróért eddig semmit nem kapott. Az Apple 2000 Ltd. nevű cég a gyanúsan olcsó gépekre először 300 euro vámot kért, aztán annyit "amit neki megér". Ez mégsem volt elég, úgyhogy egyelőre…..
Kotasz Doktor alábbi levelében arra hívja fel a T. Ház figyelmét, hogy teljesen felesleges egy fillért is a Malév visszaállamosítására fordítani, hiszen ők szarják le a legmagasabbról, mi történik törzsutasaikkal. Naiv ügyfelet azért nem engedték fel egy Budapest-Brüsszel…..
Erős a mezőny, van még 2 egész hónapunk a remek 2009-ből, így nem állítom, hogy ez a levél lesz az idei nyertes, de az tuti, hogy nagy esélyes. Katalin elképedve látta, hogy a Szob-Budapest vonat elfelejt megállni a Nagymaros-Visegrád állomáson, ahol reggel 7:40 lévén egy rakás…..
Az egyórás szabadedzésből 16 percet akartak megtartani, de az sem sikerült Romain Grosjean balesete miatt.Hatalmas trópusi eső csapott le szombaton az interlagosi versenypályára, az utolsó tréningen nem lehetett körözni a pályán, akkora volt a víz. A hajrára elállt, elfolyt a víz…..
Nemsokára piacon a Windows 7, aminek az Európai Unióban forgalomba kerülő verziója nem telepíti automatikusan az Explorert. A közösség szerint ugyanis versenyellenes, hogy a Microsoft a saját böngészőjét nyomatja (ezt az érvelést egyébként egy baromságnak tartom), éppen ezér…..
CsJP 2009.10.17 18:06:43
Na kérem, egy újabb keynote következik, ezúttal főszerepben az Apple népszerű médialejátszói és az iTunes. Meg reméljük, hogy Steve Jobs, aki legalább egy hellót magára vállal. Csaba Londonból, a Chiswell Streetről, én pedig Budapestről, a nappalimból jelentkezem. Miközben…..
Két utolsó rajthely, egy utolsó előtti és egy utolsó futamhelyezés után lecserélte a Ferrari beugró pilótáját. Szerinte a média a hibás, túl keményen és sokat kritizálták. ”Akik ilyeneket írnak, fogalmuk sincs, mekkora kárt okoznak. A sajtónak döntő szerepe…..
Ilyen márpedig nincs, ez nem történhet meg. Hova futottál, Halmosi; miért nem lőtted el, Gerzson; fújtad volna le, te varnyú; Tímár, a jóisten megáldjon, mire gondoltál, fiam; Babos, Gabikám, hát miért nem fogtad meg inkább? A káosz-mozaik összeállt, mi pedig megsemmisültünk,…..
Csütörtökön fotókon mutatta meg a Ferrari új pilótájának első napját az istállónál, az egyiken látszik, az olasz kezeslábasába spanyol zászlót hímeztek. Talán bizonyíték arra, Fernando Alonso is hamarosan érkezik.A képen Giancarlo Fisichella éppen beszáll az…..
Giancarlo Fisichella szerződtetésével már hét igazolt pilótája van az olasz istállónak, közülük öt világklasszis.Kimi Raikkönen egy vb-t, 18 futamot, Michael Schumacher hét vb-t, 91 futamot, a jövőre biztosan érkező Fernando Alonso két vb-t, 21 futamot, a lábadozó Felipe Massa…..
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
CsJP 2009.08.19 19:25:47
@redlands:

tud valaki egy mukodo proxyt? (akar priviben is) Amiket en talaltam a guglin, azok frankon nem mukodtek. Elore is koszi
CsJP 2009.08.19 20:10:19
@sepsta75: koszi
A Ferrari különleges engedélyt kért a riválisoktól, hogy a világbajnok egy napot gyakorolhasson visszatérése előtt. Nem fog, mert a Williams ellenkezik.”Köszöntjük Michael Schumachert a Forma-1-ben, de a szabályok szerint bármilyen szezon közbeni teszt tilos. Emiatt nem…..
3,2 millió eurót kap versenyhétvégénként a Felipe Massa helyére visszaülő Michael Schumacher, értesült az as.com. A madridi sportlap úgy tudja, nagydíjonként fizeti a Ferrari az exbajnokot, aki ha a hátra lévő hét GP-n elindul, 22,4 millió eurót kasszíroz. (1 euró nagyjából…..
Halála előtt mindössze 800 ezer követője volt a popsztár facebookos rajongói oldalának. A tragédiát követő hetekben viszont extrém népszerű lett az oldal. Sőt, mostanra az eddigi csúcstartó Obamát is sikerült megelőznie. A Michael Jackson rajongói oldal a Facebook története…..
A japán Kaguya űrszonda pályafutása ugyan véget ért, de hamarosan két másik űreszköz indul a Holdhoz. A páros a NASA LRO (Lunar Reconnaissance Orbiter) és LCROSS (Lunar CRater Observation and Sensing Satellite) műholdjaiból fog állni, egyben Amerika nagy visszatérése lesz a Holdhoz.…..
CsJP 2009.06.16 02:30:52
@lacalaca: Mindenesetre jó lesz újra látni az otthagyott cuccokat.

hacsak valaki el nem lopta oket, mikozben orizetlenul ott alltak :-)
Rájöttem! Űrkutatás 2009.05.25 15:30:00
Valójában nonszensz, hogy űrkutatásról olyan emberek formálnak szakvéleményt, akik soha nem jártak az űrben. A NASA igazgatója minden bizonnyal okos ember, de honnan a fenéből tudná mi van a Holdon, ha még soha nem járt ott? De azért "okosakat" mondani biztos ő is tud.…..
Az almalogós gépeknél nem sok változást lehet látni, egy MSI Windnél viszont óriási a különbség a 10.5.7 előtt és után. Számokban kifejezve: többen is megírták, hogy a 4400 mAh-ás telepek az eddigi 3,5 óra helyett most már 4,5-5 órán keresztül bírják, ami több mint 30…..
CsJP 2009.05.16 02:06:30