Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rodney 2

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem is van „megfejtésem” az Orbán-rendszer (vagy a NER rendszerének) mibenlétét illetően, láttam és hallottam számos elemzést, de néhányan szerintem egy kicsit túlbonyolítják: egyszerű és következetes rendszerről van szó, ami néhány kulcsszóval jól jellemezhető. Nem szabad naivnak lennünk és…..
Rodney 2 2024.01.06 01:54:46
@Sorállományú előfelvételis: Te degenerált f@sz, hogy a kurva anyád ment volna abortuszra veled amiért ilyen elképesztően pofátlanul hazudozol. Gondolom az identitászavaros elkúrt szar is te vagy mert pont ugyanazokat az értelmetlen baromságokat írjátok mindig.
Rodney 2 2024.01.06 02:01:44
@Tamáspatrik: Valamelyik ukrán főember nyilatkozta, hogy a háború elején az ukrán vezetés tárgyalni akart az oroszokkal, de az USA és UK ( a világ két vezető háborús bűnös országa) lebeszélték őket (kvázi megtiltották, mint a nyomorult németeknek is az orosz gáz vásárlását)
Az egész háborúnak az az értelme, hogy miután az USA elvesztette a a gazdasági háborút Kínával szemben, még kb 10 éve van arra hogy katonai erővel próbálja megtörni. Ehhez viszont először a ténylegesnél erősebbnek gondolt oroszokat akarták leamortizálni. Ezért van ez a háború és bizony ezért teljesen felesleges a magyarok vagy Európa szempontjából. És mintha nem lenne mindegy egy hollandnak vagy egy franciának hogy az orosz-orosz határ Kijev melyik oldalán húzódik.
Rodney 2 2024.01.06 02:32:59
@Tamáspatrik: A gazdasághoz sajnos nem értesz semmit, ennek talán legjellemzőbbje, hogy még a gazdasági miniszter nevét is következetesen rosszul írod, mert Márton az a szerencsétlen, nem Mihály. Kb neki köszönhetjük a 2012-2020 időszak "gazdasági csodáját" de nem kezdem magyarázni, úgysem értenéd (és hosszú és bonyolult és sok szakmai ismeret kell hozzá te meg bölcsész vagy). Orbán viszont értette és ezért vette maga mellé tanácsadónak, majd csinált belőle minisztert.

Európában az elmúlt 2 év kifejezetten szarul sikerült, így lett Németország Európa motorjából Európa beteg embere (nem én találtam ki, számos médium címlapján szerepelt így, először a The Economist hozta aztán átvették német és más lapok is) Tekintettel arra hogy korábban a hasító német gazdaság profitjából fizetett transzferek tartották életben pl a PIGS országokat, elmondhatjuk, hogy nagy szarban vagyunk (a németek nem csak a szankciókba rokkantak bele, hanem a degenerált idióta zöld ballib politikákba amik őrületként hatalmasodtak el arrafele: képzeld el azt a felmérést ami szerint a német ipar egyharmada tervezi hogy elhagyja Németországot, pont akkor amikor már végre sikerült beszerezni elég millió muszlimniggert olcsó gyári munkásnak)

A lengyel választásból sem értesz semmit: az elemzések szerint kb a következő 3 faktor billentette a teljesen vegyes idiótákból álló ottani "Összefogás" (képzelj el nálunk egy olyan koalíciót amiben még a Mi Hazánk is benne van: hogyan fognak ezek kormányozni azon kívül hogy átveszik a médiát és azokat a poziciókat ahol ezentúl ők fognak lopni??) felé a mérleget:
- az abortusz eszement szigorítása bevadított egy csomó nőt akik egyébként nem mentek el soha szavazni (ezt egyébként a PiS nem akarta, a katolikus püspökök követelték a támogatásukért cserébe: most majd döbbennek a barmok)
- a mértéktelen ukránfaszszopás nem volt annyira népszerű a PiS keleti végeken lakó egyszerű szavazói számára, ezt észlelve a választások előtti hetekben elkezdtek keménykedni az ukránokkal, ez meg végképp összezavart mindenkit
- a visszatartott EU pénzek ott is kb 0 GDP növekedést eredményeztek, voltak negatív negyedévek is.

A ballib EP képviselők (hogy lőnék őket a Dunába) lobbizták ki, hogy a tanárok fizetésemelése kerüljön be az EU transzferek közé, majd nyomban vissza is tartották az egészet a jogállamiságra hivatkozva, mintha Lölö el tudná lopni a tanárok fizetését. Ezeknél kártékonyabb és idiótább férgeket még tenyészteni sem lehetne. Ők a te elvtársaid. Köptem egyet
bircahang Kamu felmérések 2023.12.24 06:06:00
Az ilyen felmérésekből mindig egy régi eset jut eszembe: fiaim iskolájában - Budapest VI. kerület - a vicceskedvű diákok összebeszéltek. Így amikor jött a felmérés a diákok drogfogyasztásáról, mindenki beírta az összes létező keménydrogot, hogy azt napi szinten fogyasztja. Pár hónap múlva…..
Orbán, akárcsak Putyin, Ukrajnát abszurd, mesterségesen létrehozott államnak tartja és egyáltalán nem tartaná bajnak, ha megszűnne. Ebben az esetben Magyarország, élve a „szuverenitás” adta jogával, elhagyhatná a liberális, „sorosista” EU és NATO hatalmi tömböt és csatlakozhatna a Záhonynál kezdődő,…..
Amikor a halál gondolata megérinti az embert, sokan félnek, pedig elég, ha rettegés helyett belátjuk, hogy: "nem új dolog meghalni a földön, és nem újabb, persze élni sem." Hiszen a halál olyan, mint a wc-re menés: ha menni kell, hát menni kell. Aztán "Az ember végül homokos, szomorú, vizes síkra…..
Rodney 2 2023.11.28 21:48:17
@birkamenet: Honnan tudod, hogy nem egy hazaáruló, magyargyűlölő zsidó Soros-ügynök volt??
Rodney 2 2023.11.28 21:52:16
@Etniez: A bezzeg UK-ben nem engedik az aktív eutanáziát és még aki segít, azt is felelősségre vonják gyilkosságban bűnrészességért. Na erre ugassál valamit ha lehetne :)
Ne az itt hozzászólókat izélgessed hanem azt magyarázd el, hogy a nyugati mintademokráciákban miért nem engedélyezett.
Rodney 2 2023.11.28 21:55:39
@gigabursch: Azért egy százas szöggel megpróbálnám. Ha túl jól sikerül, akkor erre a blogbejegyzésére hivatkozva majd azt mondom hogy saját kérésére aktív eutanáziát alkalmaztam. Miért akart meghalni? Mert már nem bírta a lelki és testi szenvedéseket, hogy egy fasiszta diktatúrában kell élnie :)))
Káncz Csaba: "A szlovák kémelhárítás azonosította a beépített magyar kémeket, köztük olyanokat is, akik magas rangú hivatalos pozíciót töltenek be mind a pozsonyi magyar nagykövetségen, mind más magyar állami intézményekben. Ide tartozik a pozsonyi magyar nagykövet, Balogh Csaba is.Megjegyzés: Ez az…..
Rodney 2 2023.11.10 22:41:01
Te baromállat, megint sikerült magadat alulmúlni :))) Momentumos vagy??

Jó lenne valami link hogy honnan vetted ezeket a zavaros mondatokat a szövegkörnyezet miatt, te darab szar.

1. Ki a tököm az akitől idéztél?? Utánanéztél? Feketeöves bérhazudozó. Szóval elvtársak vagytok :))) És nyilván a szlovák titkosszolgálat, miután beazonosította a kémeket, átadta a listát Káncz Csabának :))))
2. Szlovák kémelháritás : ezen egy hétig fogok röhögni ha eszembe jut. Van fogalmad arról hogy mi folyik Szlovákiában??? Nézz kicsit utána.
3. Gyurcsány embereit csukták börtönbe azért, mert az orosz titkosszolgálat embereivel világíttatták át a magyar titkosszolgálatot, természetesen Gyurcsány tudtával.
4. Milyen kém a pozsonyi nagykövet??? Orosz vagy magyar? Ha magyar akkor ezen röhögni kell: nézd meg a munkaköri leírását egy nagykövetnek és egy kémnek: elég nagy az átfedés :))) MINDEN nagykövetségen mindenki kém még a szakács meg a portás is. Persze honnan tudnád amikor MINDENHEZ hülye vagy. Mindig röhögtem amikor összejöttek valamilyen ünnepen az adott otszágban tevékenykedő katonai attasék: mindenki tudta az összes többiről hogy az országa katonai titkosszolgálatának dolgozik, de azért jól elbeszélgettek. Ez a munkájuk B+ :)))
5. Pl az USA "kémei" minden szövetséges országban ott tevékynekednek, sőt ha emlékszel még Merkel Muttit is lehallgatták és mi lett amikor kiderült?? Szomorú, megalázott kussolás. Szerinted pl a románok és a szlovákok nem kémkednek Magyarországon??? A "kém" lényege az, hogy valamilyen fedőfoglalkozása van (kivéve akik a követségen dolgoznak mert az default :))) ) Sajnos ebben a témában sikerült személyes tapasztalatokat szereznem.

Na megyek hányni :)
Rodney 2 2023.11.10 22:53:30
@camilló: Nem akarlak megzavarni, de TGM nem kompetens pszichiátriai ügyekben :))) A grazi kezelés annyiban igaz, hogy Orbán skizofrénia elleni gyógyszert szed (és ha szedi, akkor rendben van, ez olyan mint a magas vérnyomás: ha szedem a felírt gyógyszeremet, akkor nem magas).
Egyszer volt egy augusztus 20-i "nagyjelenete" amikor frissen jött meg az 1 hetes szabadságáról és állandóan a száját nyalogatta. Az azért volt, mert jól feltöltték egy ilyen gyógyszerrel. Youtube-on volt is egy videó erről a gyógyszer nevével, aminek ez egy jellegzetes mellékhatása (a feleségem gyógyszerész és egyből tudta miről van szó amikor látta Orbánt a TV-ben: ez kb ennyire nyilvánvaló a szakembereknek). A másik mellékhatás sajnos az hogy a kezelt beteg elhízik tőle. Lehet a primitív söpredéknek szórakozni azon hogy "hihi Orbán dagadt", de ez nem azért van mert sokat zabál a szerencsétlen hanem a gyógyszerétől.
Csak az összehasonlítás kedvéért: Gyurcsány pl egy kezeletlen elmebeteg :))) (egyébként tényleg: rengeteg ember van akinek ilyen olyan pszichés betegsége van és nem kezelik és ezekkel együtt kell élni a társadalomnak)
A naiv, mert hiányos történelmi ismeretekkel rendelkező orbánista elit könnyen manipulálható; nem ismeri fel ki volt és maradt évszázadokon át Magyarország barátja és ellensége. Pedig egyszerű, geopolitikai okokból a birodalmi gondolkodású (szakszóval imperialista) Oroszország szükségszerűen…..
Rodney 2 2023.11.06 03:16:18
@György Csaba Nagy:
"The general population doesn't know what's happening, and it doesn't even know that it doesn't know" Noam Chomsky

szóval ezek blogolnak és kommentelnek, total waste of time :)
Rodney 2 2023.11.07 22:54:30
@György Csaba Nagy: Ezekkel most nagyjából egyetértek :)

AZ USA "demokrácia" a maga megrögzült kezdetlegességével egy külön téma (és ők dumálnak). Nyilván ha csak USA filmekből tájékozódsz, már kezdhetsz aggódni (pl volt 2 évtized amikor kb a krimik 2/3-a arról szólt hogy van a gazdag vállalkozó aki kilóra megveszi a szenátort, kormányzót stb és ennek variáció. Nyilván ha ez nem mindennapos jelenség lett volna az életben akkor nem lett volna annyi ilyen film. A FIXER című film is alap és 2 generáció valóságát meséli el drámaian feldolgozva, ajánlom).
Az hogy bármennyi pénzt lehet adni a jelöltnek (pl Soros volt a Biden kampány legnagyobb donora 200 millió USD-val, kaptuk érte a buzipropagandista Pressmant nagykövetnek és más nyalánkságokat) a korrupció legalizásálása.
De igazán akkor döbbentem meg amikor a The Economist értekezett arról, hogy az egyes államokban az egyik nagy csata a két nagy párt között, hogy hogyan lehet úgy megváltoztatni a választási szabályokat (a lebonyolítás szabályait) hogy több vagy kevesebb néger menjen el szavazni. Na ha esetleg nem értetted a Trump vereség okát és a "lázadást": a covid miatt bevezetett levélszavazás lehetőséget adott a demokratáknak, hogy százezrével szavaztassanak olyan feketéket "Obama alelnökére" akik amúgy az életben nem mentek el szavazni.
Ha ettől az embernek nem kell köpnie, akkor mitől. És akkor ők oktatnak más népeket (nem mellesleg két bombázás és politikai gyilkosság között)

Svájcot elég jól ismerem és szeretem, sokan utálják a helyi specialitások miatt. De eddig elég jól működött. Ami az utóbbi években változott, az a pénzmosás/lopott vagyonok ott tartásának megnehezítése, azért az a pénz hosszabb távon hiányozni fog nekik. Mellesleg ott a Kern Andrást már ledarálták volna a sorozatos tilosban parkolásai miatt, de ott ez persze eszébe sem jutna :)))
Rodney 2 2023.11.10 22:21:44
@gigabursch: Régi kommunista zsidó, megszokta, hogy neki mindent szabad. Elég döbbenetes ahogy ezt előadja :(
  "Orbán gyáva." "A kabinet egymásnak ugrasztja a munkavállalókat és a munkáltatókat." "A kormány kibújik a felelősség alól" - Ilyen és ezekhez hasonló kritikákat hallunk nap mint nap, mióta bejelentésre került: a munkáltatók megkövetelhetik alkalmazottaiktól a koronavírus elleni védőoltást. Vajon…..
Rodney 2 2023.10.23 01:07:03
@Reactor: Nekem az pont jó, a kis Greta meg dögöjjön meg :) Vagy inkább döntsük be az amúgy is hanyatló és önmagát szétkúró EU iparát egy elmebaj miatt, mikozben a fejlődő térségekben annyival nő a "lábnyom" egyszerűen a primitívebb szintű fejlődés/fogyasztás/iparosodás miatt, hogy ez a zsugorodó kis EU már nem is számít.

A szlovák Soros-demokrácia kapcsán felmerült, hogy a (zöld ballib aktivista debil kurva) elnöknő nem akarja kinevezni a demokrácia eredményeként előállt környezetvédelmi minisztert, mert az tagadja a "tudományos konszenzust". Amennyire én tudom (a környezetemben lévő tudósoktól) kurvára nincsen konszenzus abban, hogy a tudósok által elismert jelenségek milyen mértékben járulnak hozzá a globális felmelegedéshez, ugyanis ha visszanézzük akkor mindig voltak felmelegedések és lehülések akkor is amikor az ember még a fán lakott és eko-üzemmódban tevékenykedett. És ez nagyon nem mindegy, hogy valaminek az 1%-áért romboljuk le a jóléti vagy ipari társadalmat vagy az 50%-áért (mert a 100% az egy totális baromság és nem tudományos konszenzus) Ha ehhez értesz valamit akkor kiváncsi vagyok a véleményedre.
Rodney 2 2023.10.23 01:25:48
@Reactor: Szerintem én is ezt írtam, hogy az a kérdés, hogy az emberek által hozzáadott rész mennyi és ebben nem tudok konszenzusról.
Mindenképpen nagy szarban vagyunk és nem csak a klima miatt. Én pl lassan 30 éve tanultam jó angol egyetemen, hogy Európa jövője az, hogy egy skanzen lesz amit látogatnak a gazdag amerikai és ázsiai túristák (akkoriban volt a nagy felismerés, hogy a világgazdaság súlypontja az atlanti óceán 2 partjáról átkerült a csendes óceán 2 partjára annak minden következményével együtt). Na erre teszünk még rá egy lapáttal zöldülés címén :) (ugye a skanzen léthez való általános elszegényedést nem kell kifejteni) Ez előbb fog minket pofáncsapni mint hogy felforr a Balaton, főleg hogy már itt is van: pl az EU motorja német gazdaság éppen megdöglik, felmérések szerint a német ipar 30%-a tervezi hogy kitelepül az EU-ból. De jó lesz, pedig pont sikerült pár millió majomembert beszerezni olcsó gyári munkásnak, ők persze maradnak segélyesnek és palesztin zászlót lengetni :(
Rodney 2 2023.10.23 01:28:02
@Reactor: Ja és csak akkor lettem ilyen hülye, amikor Varsóban fagyoskodva olvastam hogy az elmúlt 80 évben az átlaghőmérséklet valami fél fokkal nőtt a globális felmelegedés miatt, Gondoltam, hogy B+ ezt nem tudom kivárni mire rendes klima lesz ott és elköltöztem délebbre :)))
A múlt hét végén, vasárnap Kenderesen Lázár János — aki véletlenül (?) épp arra járt egy időszakos kiállítás megnyitóján — Horthy újratemetésének 30. évfordulóján illusztris társaság előtt (fideszes képviselők, plusz Ti Hazátok) arról beszélt, hogy Horthy milyen kivételes államfő, igaz magyar hazafi…..
A mindig álmos Hunnia nagy napra ébredt. Átadták a Bivalybasznádalsót Bivalybasznádfelsővel összekötő világrekorder hosszúságú három kilométeres földutat, a magyar fejlődés szimbólumát, amelyet csodál a világ. Az esemény fontosságát mi sem bizonyította jobban, mint az a tény, hogy mindenki ott volt…..
Rodney 2 2023.08.08 03:12:21
@2023: Ez a nyomoronc ugyanúgy beleőrült a sok egymásutáni kétharmadba mint a többi ballib propagandista. Csak ő nem bírja abbahagyni. Pedig a csúcson kellett volna, úgy 15 évvel ezelőtt :)
Rodney 2 2023.08.08 23:18:39
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Te gyakorlatilag szellemi fogyatékos vagy. Már röhögni sem lehet a hozzád hasonlókon. Amíg az ellenzék ilyen genetikai hulladékból áll, addíg Orbánék nem tudnak annyit lopni, hogy ne ők legyenek a jobb választás. De ezt nyilván nem érted, hiszen szellemi fogyatékos vagy :)
Amikor az elnyomó környezet elér egy olyan szintet, hogy nem szabad beszélni ellene, a kisember a helyzet parodizálásával reagál. A kommunizmusban jól látható volt ez. Bizonyos dolgokat nem lehetett elhárítani, mert az embernek baja eshetett, így ki lettek találva spontán módon szelepek,…..
Rodney 2 2023.03.08 12:08:39
@Tapi2021: "egészen egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogyan jutottunk idáig"

Ez nagyon egyszerű. A kötlező női board member kvótákig úgy jutottunk el, hogy az első feministákat nem korbácsoltuk halálra (mint rendes muszlim országokban)
A buzulás piedesztálra emeléséig úgy jutottunk el, hogy eltöröltük az aktív buzik bebörtönzését/kasztrálását, megkövezését, stb
A többi perverz elmebaj istenítéséig úgy jutottunk el, hogy a korábbiakra épülő degeneráció elfajulását senki nem állította meg akár fegyverrel. Így aztán az európai civilizáció megy a levesbe és jön helyette valami más ami addíg fog létezni, amig ezeket a folyamatokat erőszakkal (a törvény erejével, stb) kordában tudja tartani.
Rodney 2 2023.03.08 13:21:45
@gigabursch: Egyes helyeken (Németország, UK, azon belül is bizonyos "szakmák" vagy "kultúrkörök" esetében oda jutottak, hogy egy heteronak kell magyarázkodnia, vagy veszi észre hogy az esélyei jelentősen csökkentek. Velem is történt olyan, hogy meg sem pályázhattam szakmailag szinte rám szabott állást, mert 1. direkt nőt kerestek kvóta miatt (ez már kb 10 éve is volt) 2. mert direkt buzit kerestek ("investment fund managernek" bazmeg) ez kb 2 éve volt és németek voltak a megbízók.
Ilyenkor mindig elgondolkozik az ember, hogy hogyan fajultak idáig a dolgok és akkor jön rá a megoldásra... Persze az alapprobléma az, hogy Hitler elvesztette a háborút, ettől aztán minden genetikai hulladák vérszemet kapott és előjött a pöcegödréből... Hányszor hallottam a UK kapcsán, hogy ha Chuchill ezt előre látta volna, letérdel Hitler előtt.
MaGYAUR Kivégzés orosz módra 2023.03.07 06:13:46
Le az kereszténymázzal leöntött, barbár orosz gyarmatosítóval! Éljen a Független Európai Ukrajna! https://444.hu/2023/03/06/dicsoseg-ukrajnanak-mondta-egy-cigizo-ferfi-mielott-szitava-lottek..
Rodney 2 2023.03.08 11:57:41
@gigabursch: Debil bloggert nem vették fel Soros-ügynöknek, pedig nagyon szeretett volna fizetett hazaáruló lenni. Így most ingyen csinálja :)))
Rodney 2 2023.03.08 12:47:54
@gigabursch: Ezt nem lehet tudni, hogy a saját agybajaként vagy USA bábként teszi. Mint orosz anyanyelvű zsidó bohóc nem tudom mennyiben kötődik a náci kozákokhoz és egyéb ukrán nacionlaista söpredékhez. Persze az ilyen szinészeknél előfordul, hogy most élete nagy szerepét játssza (főleg hogy 5 évig játszott elnököt és a rá szavazók "a gyűjtsünk Isaura felszabadítására" szintű választópolgárok voltak)
Nem mellékes, de ballib megmondóembertől hallottam: "ne essünk tévedésbe: Z a korrupció ellenes intézkedések látszatával a saját putyini tipusú diktatúráját építi ki" Hát ez megnyugtató. Nyilván az európai értékekért harcol és jó helyen van az a kb 100 milliárd euró amit oda öntenek az őt támogatók (hogy mennyit kapnak vissza belőle, az egy más kérdés)

PS: én azóta hívom az Ukrán Hitlernek, hogy kitalálták egyes barmok, hogy Putyin az új Hitler. Ha Putyin lenne az új Hitler, Kijevből már legalább fél éve nem lenne semmi (és Zseléből sem)
  Kína napjaink gazdasági, politikai és katonai szuperhatalmának számít, egyre inkább megközelítik az USA-t és pár évtizeden belül meg is előzhetik őket bármelyik területen. A kulturális teljesítményei viszont ahogy én látom, messze-messze elmaradnak ettől a szinttől. A mai Kína főleg azt…..
Rodney 2 2023.03.08 11:52:36
@Tamáspatrik: worldpopulationreview.com/country-rankings/average-iq-by-country

Ezzel lehet vitatkozni, meg rasszistázni.
Egy hasonló study-ban kifejtették magyaráztaképpen, hogy a 70 IQ azt jelenti, hogy már bizonyos állatot emberré tevő skillek hiányoznak. Most nézzük meg milyen országok vannak 70 körüli vagy az alatti ÁTLAGOS IQ-val és ne nagyon lepődjünk meg. Ezeket szegényelet nem elnyomják, hanem egyszerűen majmok :))) Szerencsére ezekről a területekről sok migráns érkezik, velük pótolják a Porsche mérnököket aztán megvan a létszám és minden liberális (= agyhalott) örvendezik.
Orosz-ukrán háború Az immár 12 hónapja tartó ukrajnai háborúról/különleges katonai műveletről rengeteg elemzés látott napvilágot, melyek közül jó néhány mítoszokat is épített köré. Ezektől és a rengeteg dezinformációtól nem könnyű megítélni, hogy pontosan mi miért történik és főleg, hogy mire…..
Rodney 2 2023.03.01 06:30:25
@Kangörcsös TSZ elnök: most azért ilyen bátor a nyugat, mert azt gondolják, hogy Putyin egy beszari vénember aki nem mer bevetni atomot. Az egész 1945 utáni világrend az atom elrettentésen alapult. Valamiért ez most megváltozott. Ha bevetnének korlátozottan atomot az oroszok, akkor lehet hogy helyreállna az a rend amikor TOTÁLIS atomháborús fenyegetés miatt nem voltak ilyen konfliktusok (csak külföldiek által felpiszkált "niggerek" mészárolták egymást más kontinenseken). Már elkezdődött a háború, amikor USA elemzők írtak egy stratégiai magazinban cikket arról, hogy NATO ide meg oda, az USA még a UK (closest ally) védelmében sem állna bele egy totális atomháborűba és hogy ha ilyen helyzet kialakulna, az a NATO végét jelentené. Majd pont az ukrán genetikai hulladék miatt csinálnák?? Ez a háború addig megy, amig az USA geopolitikai és egyes USA gazdasági körök érdekét szolgálja. Egy totális atomháború out of question
Rodney 2 2023.03.01 19:10:16
@Kangörcsös TSZ elnök: Eddig a történelemben csak az usákok vetettek be atomfegvert és a kubai válság is úgy oldódott meg, hogy azonnali totális atomháborúval fenyegették az oroszokat ha nem vonulnak vissza Kubából. Azért itt van némi áthallás Ukrajnára, nem-e??
Rodney 2 2023.03.01 19:41:34
@Kangörcsös TSZ elnök: akkor vetettek be, amikor másnak még nem volt. Úgy azért könnyű :) Azután már ők is csak fenyegettek vele. Csak azért írtam a bevetést, hogy morális gondjuk nem lehet avval ha valaki beveti :)))
Orbán imádja, ha a Nyugat irtózik tőle és sátánnak látja... Ekkor legalább végre "valakinek" érzi végre magát az a senki...
Rodney 2 2023.02.28 19:17:44
@István Tamasi: Te olyan sötét vagy, hogy világít a negró a szádban :)))