Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carpete

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Éden hotel - 2x25 2012.04.17 06:00:00
Az előző héten Műanyag Pokahontasz utoljára rázta bele a szilikont a kamerába, Csíra visszatárt, hogy tovább hazudozzon, Hiperről meg kiderül, hogy egy elviselhetetlen picsa, aki Meláknak riszálja a csontos seggét, közben Elemzőból meg bebújós papucsot taposott, jól. ÚjPéter…..
hogyvolt VV4 - 4X40 2011.01.24 10:30:00
Még ma reggel sem tudom eldönteni, hogy Lilu ruhája egy félresikerült kimonó, egy átszabott otthunka vagy a Vörös Sárkány kínai áruház által felajánlott pongyola feltuningolva, de nem is érdekes, a műsor felénél már úgyis sokkal jobban dühít, hogy belemagyarázza az arcomba,…..
hogyvolt VV4 - 4X29 2011.01.13 11:42:00
Villabeli életképekkel indul a nap, retkes cipő a lábtörlőn, száradó bugyik, fogkefék, és felcsendül Halász Judit szülinapi dala, amivel engem ki lehet kergetni a világból, na jó, én mondjuk köszöntöttem már anyák napján Neurotic számmal anyut, de én nem is vagyok normális.…..
A téma tehát adott, minekutána mostanság egyre inkább elmerülök a hip-hop körökben és egyre kevésbé tetszik már az amerikai -muthafucka- gengszterkedés (Eminemnek azért respekt), így a műfaj honi kínálatába igyekszem minél mélyebbre belevetni magamat. Tetszik a magyar rap, a…..
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
carpete 2009.10.29 14:27:48
Méghozzá jogosan, mert a MÁV olyan kocsit tett egy nemzetközi vonatra, amin a mínusz 10 fokos hidegben nem volt fűtés. Tudtak a hibáról, mert indulás előtt megpróbálták megszerelni, de nem jártak sikerrel. Az utasok órákat ültek a hidegben, amíg az egyik pályaudvaron a…..
Félrefordítások Ez a való idő 2008.10.03 06:23:00
A tegnapi Kaméleonos poszthoz kapcsolódik ez a kettő is; ugyanazt a félrefordítást küldték be, ami szerintem azt mutatja, hogy egyre többen figyelnek az ilyesmire (továbbá lásd a tegnapelőtti lógesztenye-ügyet, amit négyen is megírtak).Az első T verziója a történtekről (tőle…..
Azt kértük pár napja az olvasóktól, hogy adjanak címet az októberben induló Comedy Central három amerikai vígjátékának, és úgy látszik, az ilyen webkettes interaktív mizéria nagyo bejön mindenkinek, hiszen 402 kommentben, mintegy 600 címváltozatot kapott a csatorna vezetősége.…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..