Regisztráció Blogot indítok
Adatok
impulzuspodcast

320 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Műsorainkat és cikkeinket ezentúl itt keresd: impulzuspodcast.hu..
Vesta családregény | Planetology Beszélgetések 15 // Új podcast-adással jelentkezik a Planetology.hu szerkesztői csapata. A Planetology Beszélgetések soron következő adásában „Vesta családregény” címmel Kocsis ERzsó, Rezsabek Nándi, Balázs Gábor, valamint szerkesztő kollégájuk, Balogh Gábor a…..
Picard 3x10 - The Last Generation | Ysu & NocadLee // Az új nemzedék csapata merész küldetésre készül, hogy megállítsák a Földet fenyegető veszélyt, miközben Hetes és Raffi visszafoglalják a Titan hídját, hogy időt nyerjenek Picard számára. Míg La Forge, Data, Dr. Crusher és Troi egykori…..
Picard 3x09 - Võx | Ysu & NocadLee // Troi tanácsadónő rájön a titokra, amely megmagyarázza Jack különös képességeit, a szörnyű felfedezést pedig maga Picard osztja meg fiával. Mivel Jack biztonsági kockázatot jelent a hajó számára, a legénység óvintézkedéseket hoz, a fiú azonban megszökik a…..
Amit tudni akarsz Dr. Juhász Árpádról | Planetology Beszélgetések 14 // Új podcast-adással jelentkezik a Planetology.hu szerkesztői csapata. A Planetology Beszélgetések soron következő adásában „Amit tudni akarsz Dr. Juhász Árpádról” címmel Kocsis ERzsó, Rezsabek Nándi és Balázs Gábor az…..
Picard 3x08 - Surrender | Ysu & NocadLee // Miután Vadic eljutott a hídra, saját kezébe veszi a Titan irányítását, hamarosan pedig a túszok életét kezdi fenyegetni, hogy Jack minél előbb feladja magát. Picard és La Forge kétségbeesett kísérletet tesznek Data visszaállítására, akinek szembe…..
Picard 3x07 - Dominion | Ysu & NocadLee // A Titan megbízható szövetségesek után kutat, Picard azonban rádöbben, hogy valószínűleg egyedül kell szembenézniük a Föderációt veszélyeztető fenyegetéssel. A csapat végül magához csalogatja és csapdába ejti a Shrike legénységét, amikor pedig…..
Picard 3x06 - The Bounty | Ysu & NocadLee // Miközben a föderációs hajók és a Shrike egyaránt a Titant keresik, Worf és Raffi csatlakoznak a menekülőkhöz, a kiegészült legénység pedig behatolást szervez a Daystrom állomásra. Miután Worf, Raffi és Riker sikeresen belépnek a rendszerbe, a Titan…..
Picard 3x05 - Imposters | Ysu & NocadLee // A Titan visszatér a föderációs űrbe, ahol kimerítő útját követően megkezdődnek a javítási munkálatok. Picard készen áll, hogy szembenézzen tettei következményeivel, a helyszínre érkező Intrepid pedig azonnali kihallgatásokba kezd. Az eljárást egy…..
Picard 3x04 - No Win Scenario | Ysu & NocadLee // Amikor a Titan tehetetlenül sodródik a csillagköd magja felé, a kilátástalan helyzet arra ösztönzi Picard admirálist, hogy megismerkedjen Jack Crusherrel, mielőtt túl késő. Amíg a legénység egy része a holofedélzeten készül a legrosszabbra,…..
Bolygósztori | Planetology Beszélgetések 13 // Új podcast-adással jelentkezik a Planetology.hu szerkesztői csapata. A Planetology Beszélgetések soron következő adásában „Bolygósztori” címmel Kocsis ERzsó, Rezsabek Nándi, Balázs Gábor, valamint szerkesztő kollégájuk, Szklenár Tamás a Naprendszer…..
Picard 3x03 - Seventeen Seconds | Ysu & NocadLee // A Titan a közeli csillagködbe menekül a Shrike elől, Picard és Dr. Crusher pedig egy régóta várt beszélgetésen esnek túl a hajó gyengélkedőjén. Amikor Vadic újra feltűnik, a Titan több találatot is szenved, a megsérült Shaw kapitány pedig…..
Picard 3x02 - Disengage | Ysu & NocadLee // Miután Picard és Riker sikeresen megérkeztek az Eleos fedélzetére, a fenyegető hajó támadásai nem sok időt hagynak az ismerkedésre, Shaw kapitány pedig távol szeretne maradni a kibontakozó konfliktustól. Hamarosan kiderül, hogy az ellenség a…..
Picard 3x01 - The Next Generation | Ysu & NocadLee, Gergő // Dr. Crusher vészjelzést küld Picard számára, aki évtizedek óta nem találkozott a doktornővel. Az admirális Riker kapitánytól kér segítséget, ketten együtt pedig a felújított Titanra mennek, hogy kitérőt kérjenek Shaw kapitánytól, ő…..
Yar az esély (Hagyaték, TNG 4x06) | Catleen // Az Enterprise egy föderációs vészjelzést fog, a bajba jutott teherszállító azonban menthetetlenül felrobban, a túlélők mentőkabinja pedig a Turkana IV-en ér földet. Mivel a kolónián teljes anarchia uralkodik, mentőakciót kell szervezni az emberek…..
Látlak téged | Planetology Beszélgetések 12 // Új podcast-adással jelentkezik a Planetology.hu szerkesztői csapata. A Planetology Beszélgetések soron következő adásában „Látlak téged" címmel Kocsis ERzsó, Balázs Gábor és vendégeink, Zoli és András az Avatar című film világát idézi meg.…..
Buborékdoki (Nem feledünk, TNG 4x05) | Magdi // Dr. Crusher egykori mentora, Dr. Quaice az Enterprise fedélzetére látogat, a másnapra megbeszélt reggeli előtt viszont kiderül, hogy a doktornő vendége nyom nélkül eltűnik a hajóról. A nyomozás furcsa fordulatot vesz, a legénység ugyanis egyáltalán…..
Pótapám és kapitányom (Emberré válás, TNG 4x04) | Ysu és NocadLee // Az Enterprise egy sérült talarián hajónak segít, a gyengélkedőre kerülő legénység azonban csatába küldött gyermekekből áll, egyikük ráadásul egy 14 éves emberi fiú. A Jono nevű fiatalemberről hamarosan kiderül, hogy…..
Érzelemfrissítés (Fivérek, TNG 4x03) | Gergő // Data eltéríti az Enterprise-t és egy ismeretlen úticél felé veszi az irányt, miközben a teljes legénységet kizárja a hajó irányításából. Az android sikeresen elszigeteli magát a legénységtől, egy bolygóhoz érkezve pedig a felszínre sugároz, ahol…..
Rajnai-mesék: sci-fik és mítoszok a tévében | Planetology Beszélgetések 11 // Új podcast-adással jelentkezik a Planetology.hu szerkesztői csapata. A Planetology Beszélgetések soron következő adásában "Rajnai-mesék: sci-fik és mítoszok" címmel Kocsis ERzsó, Rezsabek Nándi, Balázs Gábor és…..
Szőlőhazám (Család, TNG 4x02) | Magdi // Amíg az Enterprise javítása a McKinley állomáson zajlik, Picard hazalátogat a családi szőlőbirtokra, ahol régóta látott bátyja, valamint sógornője és unokaöccse társaságában készül kipihenni a borg incidens fájdalmait. A hazatérés az idilli környezet…..
Nem veszélytelen hely (Babylon 5) | Ysu és NocadLee // Diplomatákkal, szélhámosokkal, vállalkozókkal és utazókkal zárjuk az idei évet, hogy a Star Treket némiképp félretéve ezúttal J. Michael Straczynski sci-fi univerzumáról is beszéljünk egy kicsit. Műsorunkban a történetszálakat és karaktereket,…..
Elmefutár (Spock nyomában) | Magdi // Khan legyőzése és Spock elvesztése után az Enterprise hazatér a Teremtés bolygóról, Dr. McCoy pedig furcsa viselkedésről tesz tanúbizonyságot. Amikor Sarek látogatást tesz Kirk otthonában, a nagykövet és az admirális arra a felismerésre jutnak, hogy Spock…..
Adj gázt! | Planetology Beszélgetések 10 // Új podcast-adással jelentkezik a Planetology.hu szerkesztői csapata. A Planetology Beszélgetések soron következő, „Adj gázt!” című műsorában a Jupiter holdjaihoz induló JUICE küldetést mutatjuk be. Az Európai Űrügynökségnek (ESA) a gázóriás…..
Trektelen csatornák (Prodigy 1. évad, Lower Decks 3. évad) | Catleen // A Prodigy a hazai képernyőkre is megérkezett, az első évad azonban befejezetlenül távozott a rajongók szeme elől, bizonytalanságban hagyva a premierre váró nézőket. A hiányérzetet keltő tévénézésünk mellett a Star Trek…..