Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fcsaba 1701

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is lezajlott Star Trek Universe panel, a szombati programon a Discovery, a Lower Decks és a Különös új világok képviseltette magát. Míg a Discovery esetén az ötödik évadba kaphattunk betekintést, addig a Különös új világokból inkább a jelenlegi évad meglepetéseit emelték ki, de természetesen a…..
Nemrég előrendelhetővé vált a The Road Home, amely egy teljesen új történetet mesél majd el a Babylon 5 világában, de a rajongók számára most egy újabb álom öltött testet, hiszen a teljes sorozat felújított változata idén fizikai adathordozón is beszerezhetővé válik. Az impozáns csomag az öt évad…..
Miután a stúdiókkal és streamingszolgáltatókkal történő megegyezés meghiúsult, az amerikai forgatókönyvírók szakszervezete (WGA) idén májusban sztrájkot hirdetett. A sokak hivatását és megélhetését érintő helyzet most a szórakoztatóipar újabb szegmensét is cselekvésre késztette, júliusban ugyanis a…..
Július 9-én, 62 éves korában elhunyt Manny Coto, aki kreatív munkájának köszönhetően nem csak a Star Trek rajongók számára, de a 24, a 24: Újratöltve, a 24: Élj egy új napért!, a Dexter, valamint az American Horror Story nézőinek is jól ismert névként vésődött be, az Enterprise követői pedig azóta…..
Szomorú hírt szállított ma a The Hollywood Reporter, ugyanis több sorozat mellett a Star Trek: Prodigy-t is elkaszálta a Paramount+. Sajnos a második évaddal végleg búcsút kell vennünk a fiatal legénységtől, a döntéshozók azonban nem csupán véget vetnek a sorozatnak, a következő szezont már a…..
A Picardról szóló sorozat tavasszal véget ért, a díszletek viszont - ha “csak” virtuális formában is - szerencsére az utókor számára is fennmaradtak. A befejező évad több hajót is felvonultatott, melyek számos drámai és emlékezetes pillanatnak adtak otthont, most pedig arra is lehetőség nyílik, hogy…..
Vérborozás, érzelmi zűrzavar, másnaposság: nem pont erre számítunk, ha Spock ül a kapitányi székben, viszont kétségkívül szórakoztató, ha időnként az emberi oldala is előtérbe kerül. Pike legénysége most rég látott klingonokkal és Spock-centrikus történettel tér vissza, a hazai nézők pedig frissen,…..
Narratív kalandjátékot hoz nekünk a Dramatic Labs, melynek története nem sokkal a Star Trek: Nemezis után veszi fel a fonalat, a májusban megjelenő videojáték PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One konzolokon, valamint PC-n lesz elérhető. A fejlesztők egy része már bizonyított a…..
Évek óta lóg a levegőben a Discovery-ben megismert Georgiou további sorsa, ma azonban ismét szárnyra kaptak a produkcióval kapcsolatos hírek. Bár kezdetben inkább sorozatban gondolkodtak a döntéshozók, a Paramount+ most egy filmes megjelenést jelentett be, melynek előkészületei még az idei évben…..